АПРИЛски таласъмчета лудуват, за лакомства и пакости тършуват!

• 10 349
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Ох съжалявам за Криско и аз много. Cry

Честито на именниците,да са живи и здрави,весели и усмихнати,да ръстът големи за радост на мама и тате! newsm51  love001 smile3525

Да ви кажа и моите момченца,имат празник защото днес навършват една година и половина. 1datingЗа това и за още нещо да ви почерпя,другото е че си взех изпита на който ходих на 13 и много съм щастлива Laughingостават ми още 2 и съм на държавни лятото.
hahaha

И следобедно кафенце разбира се:

Да ви кажа за бума с говоренето моите отдавна много се разговориха,и дори думички като кашкавал например ако преди им казваха/кангалал/сега вече си е чист кашкавал,и е страхотно да знам защо плачат-ами те си казват,напр.искат вода давам напиват се и си заспиват а преди се чудех какво да давам за успокоение по напред.И по цели изречения като занареждат,най ми е трудно сутрин че много ми се спи пък те само бърборят. hahaha hahaha

# 31
  • София
Честит празник на имениците ни!  Да са здрави и игриви, весели и мноого щастливи!   bouquet

Пете, честита ти книжка и на теб! Пожелавам ти приятно и безаварийно шофиране  newsm01

От сутринта само за Криско и семейството му мисля, поревах си, но продължава да ми тежи.... Толкова хубави хора, прекрасно семейство и тази трагедия...  newsm45

# 32
  • Русе
Привет и тук! Grinning

Смини, страхотна темичка (и заглавието е точно в десятката, Аги!) - кога успя да я украсиш, кога статия да напишеш... ooooh!

Честит празник на всички малки и големи именици! smile3525

И аз губя ума и дума при такива трагедии - невинни дечица да страдат и да си отиват без време...  Cry

ДанчеHug за вас със Стаско! Не се минава без стрес покрай тия ясли. Ей сега я взех и Диди - еми, по-спокойна е вече, но направо ни пратиха на лекар - пак сополи до колената, и хрипове... #Cussing out - явно, не и се размина, след като аз и баща й сме болни. То пък джипито не работи следобяд, утре ще я водя на частно. Tired
Гале, дано и Димито да се оправя бързо, че е много гадно така, особено по празници. Tired

Не отчитам "бум" в говоренето  Thinking - постепенно стават нещата при нея, но има вече доста правилно произнасяни думи ("това", "падна", "гладна" - все такива "ключови"  Mr. Green), изречения от 2 думи, смислени отговори с "да" и "не", както и нормалното неразбираемо ломотене  Laughing

# 33
  • софия
Честит празник на всички именници!

бум в `говоренето` и при Рая има...макар че то едно говорене...по-скоро бебешко дърдорене Laughing

# 34
envi, Пламен не сме го дали още на ясла. Мислех да го записвам от септември, но се отказах за да не ми спрат майчинството, а и майка ми изяви желание да го гледа. Най-вероятно март-април, живот и здраве, ще го запишем.
На мен от вчера още ми е мъчно за болните дечица след като на една приятелка детенцето почина от левкемия. Само за това мисля - защо трябва да има болни дечица, с какво са го заслужили те и родителите им Sad

# 35
ох, в такива дни освен да си гушна детето нямам желание за нищо.
Дано Криско почива в мир и родителите му да намерят сили да продължат

# 36
ох, в такива дни освен да си гушна детето нямам желание за нищо.

и аz така......цял ден я гуШкам, постоянно й каzвам колко я оби4ам и благодаря на Бога, 4е сме zдрави......  Sad

# 37
Ох, ще питам в ефир другите бременни, макар че не е тук мястото да занимавам останалите.Гложди ме.
Как се чувствате в другата отчетна?
Почти в 8-ми месец съм, а така и не познавам дори по ник повечето момичета.
Дали щото разискваните теми са ми познати вече...не, не е само това.
Абе-скука.
А в някогашните априлски бременни си беше купон GrinningИ се познавахме още от самото начало.

Тц, само няколко пъти съм влизала при ноемврийките. Просто не ми е интересно. ПОвечето са за първи път и ги вълнуват същите неща като нас преди 2 години. Но един път като си минал по този път просто вече не е същото. Особено пък ако е било толкова скоро. Последните две седмици влизам по-често за да следя новите бебета, че почнаха да валят като дъжд. Като помня преди как бях, ден не пропусках, ама тогава всичко ми беше ново и и нтересно.

Меци, бум в говоренето има и при нас от няколко седмици. Но разбиращ се бум! До сега пак си бръщолевеше много, но на патагонски. Тя и сега го прави, но започна и много смислено да говори и точно на място да казва думата. Учудвам се за колко кратко време колко нови думи си вкара в речника. Тя заради двуезичието изоставаше с репертоара, но сега изведнъж много дръпна, което ме радва.

Аз пак незнам какъв празник е днес, но да е честит на празнуващите  bouquet!

Криско на Лилибон ли беше момченцето, дето имаше кожен проблем? За него ли става въпрос, съжалявам, но едва на скоро се запознах с историята  Embarassed, наистина жалко за детенцето, майката така се бореше да го спаси. Да почива в мир малкото ангелче.

# 38
  • София
Боже, Криско ли е починал, горкото детенце! Какво с случи, скоро не съм чела? Така се надявах да има шанс за това семейство! Cry

# 39
Ми какво се е слу4ило.....много рани, и вътреШни. Не наддаваШе. Не му било писнало да живее, мили4кия.

ОЩе не мога да си намеря място неЩо. Сега приспах детето, стоях до леглото й и си бърШех сълzите....

# 40
  • Boston, MA
Ох, ужас, пресече ми се желание да пиша. Да почива в мир малкото ангелче!

# 41
Добър вечер от мен.
Гледам треджъдите БГвизия и се чудя какво чувам, кво виждам, аз ли съм крива или тези не знаят какво е шоу..сега слушам и едно нещо като "Полегнала е Тодора" и странно , но някои от идеите съм ги записла в радиото преди 3 години Thinking

За Криско, наревах се като магаре, ама още съм ядосана на Онзи, че мъчи така бебетата...и родителите. Хм...тежък ден е за някои, за други е празник, та в този ред на мисли:

Честит да бъде празника на всички, които са кръстени Димитър, Дима и Димчо и така нататък. Да са ЖИВИ и ЗДРАВИ! И да бъдат щасливи хора, както и всички техни любими!

# 42
  • София
Честито на именниците!  Tada

Ние заминаваме на гости на свекитата утре, дано да не ме тормозят много, че ще съм сама с малчо, Пепи ще е на някакъв семинар в околността.

Пете, браво за книжката! Крайно време е и аз да я свърша тая работа.

При Вальо няма бум в говоренето, но пък правенето на бели е в апогея си, вече май почти не остана нещо за чупене в нашата къща. Иначе в момента като изключим "мамо" и 'тати" , които повтаря по милион пъти на ден,  казва: самолет, камион, локва и лампа, ама не особено разбираемо за другите хора. Забелязала съм, че като нещо му е интересно и го повтаря постоянно, а после като намери друго нещо и забравя старите думички.

Жалко за Криско, толкова се надявах, че ще се случи чудо за това детенце!  Cry

# 43
  • София
Емо ни събуди с голям рев - оказа се, че памперса се е отворил докато е спал и целия се беше опикал до ушите. Като го гушна баща му взе да го бута и да вика "Ето, ето, ето", което е сигнал, че иска мен или по-скоро част от мен Joy Сложи го на спалнята до мен и докато сучеше таткото го преобу. Ако за момент изпуснеше "манджата" започваше да подвиква "ето, ето, ето". След като се оказа сух много бързо заспа, но не пропусна да каже в просъница "ето, ето" щом се отръпнах от него.
Все още не отчитам "бум на говоренето" дори напротив. Изведнъж спря да казва как правят животните, спря да казва "мама" и "тати", а нали няма под ръка баби и дядовци та и това не съм чувала с месеци. Но за сметка на това дойде думата, която описва всичко - ЕТО. Когато иска нещо ме води за ръка и ми го посочва с Ето. Иначе много бърбори, но на "китайски диалект". Все се надявам скоро да чуя смислени думички.
А вчера ме побърка с неговото "пъссст". Поне 100 пъти го слагах на гърне и после се гоним из нас докато го облека. Голям тарикат, но така позивната ни губи смисъл newsm78
Отивам пак да поспя, че започнах с  smile3507

# 44
  • София
Добро утро! Аз като часовник си станах по същото време като всяка сутрин, нищо че нямам деца в момента

Снощи от шаш заради Криско / милото - не му е издържала душицата на мъките/ неписах за бума в говоренето, за който става въпрос. Незнам дали това е бум, но при нас най-детне се появиха смислените мама и баба / съответно мамо и бабо/, а не като преди мам-мам, казво и ам-ам, папо и най-важната - бу!

Раче, ние също имаме такава универсална дума, която отдавна използва - тат, което според мен значи това или там, или и двете!

Днес вали - не очаквах, уж щеше да е слънчево, снощи казаха облачно, но за дъжд...! А планирам разходка по магазини за яке или палто! Снощи навръщане от работа влязох в Сити център, че там не съм влизала сериозно, че не ми беше до сега нпът. Харесах си един магазин на третия етаж - съвсем по западно му изглежда! Такива имаше във виена - големи обще магазини с дрехи за всякакви възрасти и полове. Даже мъж ми ми се обажда и ме пита къде съм, а аз му викам: "Във Виена съм!" / той е в Будапеща в момента/. Та там в детската част си харесах яке за 164 височина, ама съвсем тамън ми беше, може би леко в раменете да  ме стягаше, но се поколебах. Но точно каквото искам беше - как няма за възрастни такова яке!

Общи условия

Активация на акаунт