ЯНУАРИ идва вече, срещата не е далече!

• 12 622
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
Олеее стархотна тема отново:)) Браво на Alex i mari_rus

Лалка- честито за Изпита- Браво не тебе:)
Казваш, че тайно завишдаш на мамите в чужбина. Аз пък трябва да ти кажа, че тайничко ви завиждам на всички вас в България. Защо ли? Защото раждането, грижите и условията да по-добри са, някъде са даже идеални, но това не е всичко. Цената, която ние плащаме е доста висока и отговорността, която носим е много висока. Нашите бебчета, няма да са българчета, нищо, че ще имат и българско гражданство. Всяка сутрин преди Софи да влезе в час тя пее химна на Канада....така и е  промито мозъчето, че ...
Dimito- sys zdrawe da si nosi6 imeto:)
Alex - strahotno info Simple Smile

x x x 

# 31
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Ето и нова тема започнахме - честито! Още малко и ще изчерпим отчетните за бременност. Laughing
Днес Алекс вече е по-добре но аз се чувствам истински труп, изнервена и адски изморена. Whistling пак започнах много да се нервирам и да викам по него, това е вероятно от преумората. Надявам се в почивните дни мъж ми да ме отмени в гледането и аз да си полежа малко. Praynig
Относно сънищата...ами аз в последно време все сънувам мъжът ми в....изневери. Embarassed  Embarassed  Confused Дали е от хормоните или пък може и да е кръшнал наистина, знае ли човек....аз вече почти съм неизползваема в семейното ложе. Laughing Embarassed
Хайде на срещичка, може пък този път и аз да се доредя да дойда. Wink
От мен сега толкова. Хайде до скоро. Hug

# 32
Здравейте и от мен.Първо искам да честитя на всички от форума,които днес имат имен ден.И аз мисля утре или другиден да посетя бебеманията с мъжа ми.Бебчо вчера и днес и по-активен и се радвам.Нали се бях притеснила преди няколко дни,че нещо рядко шава.

# 33
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ-ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

# 34
Ехооооо здравейте,   Hug
нямаше ме два дни  Whistling

Dimito -  със здраве да си носиш името .  newsm51  love001

Аз не съм чела нищо, само бързам да се похваля, че съм добре   newsm44
Вчера сутринта постъпих в  Селена с контракции , включиха ми система + всички лекарства до сега + инжекции ... няма да ви казвам как ми е дупето сега .... но нали бебка е по - важна от дупето ми ...
Много съм доволна от болницата и от лекарите там.
Спокойно мога да кажа , че парите си заслужават .
Нашия татко беше в командировка и като му казах се прибра по спешност - донесе ми цветя и страхотни обувки за малката бебка като подарък . Толкова се зарадвах, защото не го очаквах .

Днес вече съм о.к. - от снощи нямам контракции и ме изписаха .
Той си ме прибра в къщи и сега си почивам .
Ако знаете колко си е хубаво да си е човек в къщи . Хмммм ... супер е . smile3524

Ох.. дано да нямам повече проблеми до края, това не ге пожелавам на никой .
 newsm17 Не е страшно, но не е приятно .
 newsm17

Спокойна вечер от мен !
Утре ще пиша повече .  bouquet

# 35
Здравейте и 4естито на празнуващите!!! Надявам се да има някой Димитър в бъдещия ни януарски отбор бебоци, та да му е живо и здраво името отсега.

Вчера водих малката за ваксина против варицела, много рева горката и другата седмица ще и слагаме още 2 - противогрипна - цялото семейство в строй, аз първа, и още една, която е задължителна. Не мога да свикна все още с мисълта, че ми боцкат децата - винаги тайничко си поплаквам с нея, а като знам с бебето как ще е ... толкова са крехки в началото.

Усмихнат уикенд желая!!!

# 36
Здравейте!
Честито на всички, които носят това хубаво име, да са живи и здрави и много много щастливи!!!   bouquet
Усмивка, повече никакви такива  Naughty бебето ще си стои вътре до януари, да се разберем без бой  Laughing
Днес пак ходих по магазините и пак се върнах с цяла чанта дрешки. Да ама това е за последно, вече май много прекалих, днес купих още две гащеризончета, няколко блузки, терлички чорапки и каквото се сетите още. Уж купих гащеризонче за изписването а се оказа, че днес друго ми хареса, а сега като ги гледам и двете и   #Crazy кое да бъде?!?!
Ще кача снимки друг път защото нямам батерии на апарата.
Приятна почивка!

# 37
Здравейте мами, дали може и аз да се включа към вашата темичка?
Аз чакам второ бебе през януари 2008.

# 38
ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД ДО КРАЯ УСМИВКА!!! Simple Smile Simple Smile Simple SmileДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА!!ЛЕКА ВЕЧЕР МОМИЧЕТА!!!

# 39
  • на плажа
  Добър вечер. Много съм разочарована от Бебеманията, а и нямах време да се видя със Зайка Байка. Минах по всички щандове за 5 до 10 мин. макс. Много малко фирми и нищо интересно. Не съм доволна.

# 40

А вие четете ли вече книги за бебета? На мен за рожденния ми ден ми подариха 2 големи тухли със съвети за отглеждане на бебето - едната на д-р Спок, а другата "Какво те чака през първата година на детето". Ама честно още не съм ги почнала. За разлика от мъжа ми, който сутрин докато си пие кафето преди работа е започнал да чете едната книга. И като гледам вече е минал темата за кърменето. Та чак ме хваща срам.  Embarassed

чат пат чета за първите минути и дни след раждането...имам 5 книги за бременносттаи 2 за бебето,събрани списания мама и 9 месеца от зъла ми за една година....но предимно чета тези за бременността още-седмица по седмица.хубаво ми е да знам какво става-нали тук няма ултразвук като при вас да ми казват каксе развива бебо -та аз си представям:( но научавам доста неща интересни подробности...
днес аха и да купим коритото и количката-graco или нещо такова.т.е. води се травел систем.но тази я нямаше в наличност и се отложи.много удобна,маневрена ми се стори,а и с доста екстри ама...достраша ме чесно казано.взех да се извинявам пред мъжа ми,че по-добре леглото първо,а имам голям мерак да я купим. ама и аз съм една Rolling Eyes

# 41
  • на плажа
 Добро утро! Изпратих половинката на риба и сега пия топло чайче преди пак да се вмъкна под завивките. Кучко стана, закуси си гранулките, погледна си часовника и възмутено се врътна и отиде да си доспи hahaha.

# 42
Добро утро на всички,
Благодаря Ви за подкрепата  Hug
Аз сега ставам, закусвам и пак лягам .

Моля Ви, качете снимки на всички покупки - много ще се радвам да разгледам кой какво си е купил .
Най - вече ме интересува легълцето и количките .
Аз още почти нищо не съм купила, освен две - три обувчици и чорапки и то таткото ги купи .
Нали още не смея да пазарувам предвид проблемите .
Та за това ще се радвам на вашите .
Весел ден - въпреки дъждовете .
Прегръщам ви и до скоро .

# 43
Много пасивна събота за форума, като гледам, всъщност забелязала съм, че през седмицата има повече активност, незнам на какво се дължи.
Надявам се всички да са добре и да си почиват. Аз след малко отивам да се пробвам да запиша малката на балет, стискайте палци.

Моля, споделете какво решихте по въпроса за стволовите клетки, аз бях твърдо навита, получих формите за попълване, но нещо като ги чета подробно и почвам малко да се замислям. Най-не ми харесва частта, в която пише, че за да се установи дали има съвместимост на стволовите клетки с други членове на семейството, се доплащат още 550 долара, защото този тест естествено се прави преди да се зампразят. Ако не - остават само за бебето /не дай си боже/. Вие какво мислите по въпроса?

# 44
За стволовите клетки, аз още съм на етап проучване. Незнайно откъде някаква фирма ми е намерила адреса и ми праща брошури, но още не съм се свързала с тях. Освен цената ми се иска да разбера и до колко може да се използват за вбъдеще, защото този момент още не ми е ясен. Със сигурност обаче мислим да дарим клетките за изследвания, ако няма ние да си ги пазим.

Общи условия

Активация на акаунт