Третата сливица-лечение,мнения,препоръки - 2 част

• 329 170
  • 2 805
  •   1
Отговори
# 2 265
Здравей те пиша ви отново за съвет. Както бях споделила бяхме при Улевинов който ни каза че имаме увеличена 3 сливица 1-2 степен но въпреки това да я извадим и ни насрочи час за операция. На другия ден като отидох при педиатърката каза че иска още едно мнение на специалист и ни прати при Тодоров той ни прегледа само с малкото огледалце и каза че не е необходимо никакво вадене на сливицата. Проблема не ние в нея а в това че е алергична показах му обаче изследванията от алерголожката от предишния ден че са отрицателни а той каза че детето е алергично към домашна прах и да пръскаме спрей в носа. Е добре но след като я пуснахме на детска отново се започнаха проблемите ходихме само три дена и пак сме със силна хрема и много неприятна кашлица. Сега и давам хустагил и виброцил в нослето. Сигурно ще ходя при още един специалист защото ми омръзнаха тези постоянни хреми. Виждам че сте доволни от Френгов Сигурно ще запазя час при него и ще отидем. Можете ли да ми кажете някакво хомеопатично лекрство за да спираме тези хреми още в началото и да попитам какво представлява тази калеева тинктура(май така се пишеше).

# 2 266
Благодаря, момичета Hug Ники пък сега го хвана диарията, поне не повръща, дано се позаклепи тия дни, но утре пак няма да ходи на ясла, нищо че е по-добре, нка се позакрепи. Откъде го лепна този вирус не знам ooooh! Нито сме ги събирали с болни деца, нито нищо, явно като сме ходили до Билата и в количките е забърсал нещо Crazy Но лекувам и сестра му с ентерол, попара и лечебните храни на хип и на Милупа, та поне тя до момента е добре, да чукам на дърво Simple Smile

Гала, хомеопатичните лекарства ги изписва специалист хомеопат, не може да се дават безразборно. А и дори понякога да ги дава специалист пак могат да те вкарат в болница, както стана с моите деца, така че внимателно с хомеопатията. Клееватна тинктура я хвалят много във форума, на основата на прополис е и била мощен имунен стимулатор. Много майки са доволни от нея. Аз опитах 1 ден и точно тогава Ники взе да прокашля, така че я спрях да не би да е заради нея и вече не смея да дам. Възможно е да не е било от това, разбира се Peace

Елена Ангелова, нещо и двата линка не дават инфото, за което пишеш newsm78

# 2 267
mishlentze, и Калина ми е на подобен хал като Ники  Rolling Eyes От тази нощ повръща, иначе няма други оплаквания. Всъщност, голямото повръщане беше през нощта - не сме спали изобщо  Rolling Eyes През деня повърна само 2-3 пъти и даже започна да дивее и да щурее, но не знам утре дали ще я пусна на градина. Явно някакъв вирус  Thinking Аз изпаднах в ужас като започна да повръща, защото лятото изкара салмонелоза и беше ужасно зле, та спомените ми ме върнаха в онзи кошмар  Tired
Дано да се оправят дребните  Praynig че по-добре като ни ядосват, отколкото болни  Rolling Eyes

# 2 268
Нати, бързо оправяне на Калина, мен повръщането по ме плаши от диарията, диарията като че ли по-лесно се овладява. Съчувствам ти, моите твърдо си остават у дома утре, за вторник ще видим. Днес от обяд не е ходил по голяма нужда и си хапна добре попара, ориз с моркови и картоф, дано пък утре да се закрепи съвсем и във вторник да е кукуряк. И на Калина желая същото Hug Явно наистина голямо пазене трябва след операцията, все пак организма се адаптира.

# 2 269
mishlentze, мерси за пожеланията  Simple Smile
Тя вече е абсолютно добре и стана в 6.30 от нетърпение да отиде на градина  Crazy Вчера вечерта си легна рано и спа много спокойно цяла нощ, а и видът й е добър вече.

# 2 270
  • Sofia
Здравей Мишленце,
педиатъра ни изписа Кларитин. Не даде никакво мнение за третата сливица аз сама реших да го заведа на УНГ, защото след последното заболяване и поредния АБ остана запушения нос и хъркането се засили.
Относно хомеопатичните аз съм давала Тонзилотрен /за ангините/ и мисля, че наистина има ефект. Преди две седмици започнах да му давам клеева тинктура и пчелно млечице, но още на 2 - я ден ги спрях защото започна много да кашля. Реших, че е някаква алергична рекция, но естествено не съм сигурна може кашлицата да е от третата сливица.

# 2 271
Радип, ето че и ти си забелязала такъв ефект от клеевта тинктура newsm78

Нати, радвам се, че е по-добре адашката. Ники също е добре, днес ще му давам пиле, Ели пък ми вдигна 38 градуса тази вечер, но сега си е кукуряк, та ще видя до довечера как ще са и ако всичко е наред утре ги пускам.

# 2 272
Нати, радвам се, че е по-добре адашката. Ники също е добре, днес ще му давам пиле, Ели пък ми вдигна 38 градуса тази вечер, но сега си е кукуряк, та ще видя до довечера как ще са и ако всичко е наред утре ги пускам.

Дано са здрави  newsm10

# 2 273
  • Sofia
Здравейте,
искам да попитам дали има мами, на които Улевинов е оперирал 3 сливица на децата и как е минало, защото при Френгов дата за операция има след 15.12.
Притесняваме това, че декември започва грипния сезон и точно тогава да го оперират?

# 2 274
Нати радвам се че Калина е добре  Hug
Мишленце, дано твоите палавници не се разболяват вече Peace, аз исках да питам даваш ли им някакви имунистимулиращи, на нас още на 2 г. ни бяха изписали имунобор, колко помага не съм сигурна но и сега Боби пие, може би по-леко минават вирусчетата с него - знам ли.

# 2 275
Момичета,какво ви е мнението за "beconase"?
В листовката пише,че не се препоръчва за деца под 6г.,а дъщеря ми е на 2г.5м. и ми го изписаха да я пръскам два пъти на ден.
Освен него,ериос и лимфомиозот.Да имате впечатления от тези лекарства?

И друго да попитам......Само на деца навършили 3г. ли вадят трета сливица или не е задължително?И вярно ли е,че трябва да е над 15кг.?

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 17:56 от amorosa

# 2 276
  • Габрово
И друго да попитам......Само на деца навършили 3г. ли вадят трета сливица или не е задължително?И вярно ли е,че трябва да е над 15кг.?

По принцип вадят само на деца над 3 год., но ако детето е зле предполагам, че и на 2,5 год. биха го оперирали. За първи път чувам за изискване към килограмите. При подготовката на операцията на сина ми питаха колко тежи, за да определят дозата на упойката.

# 2 277
Кали, за имунастмулантите, по принцип не съм привърженик, но миналата година опитах какво ли не, ама не се повлияха особено. сега давам само коластрата от крави и саностол. Понякога за профилактика на саностола давам от  детските винамини на Джеймисън, но общо взето не съм спирала мултиветамините от доста време и не мисля да ги спирам до края на зимата. А от днес вече като се стабилизира стомаха на Ники давам отново коластрата, но мисля да е по 2 на ден за закрепване след преболедуването.

Нати, май се добре вече, мерси Hug Днес бяха на ясла, като си дойдоха чух Ники 1 път да се прокашля, но беше като задавяне, дано да е било така наистина. Иначе в яслата още нямат парно, а аз не знаех, нали 1 месец не са ходили, та бяха олечени по-тънко, дано не са изстинали Rolling Eyes С Ники в четвъртък сме на електроенцефалограма заради онези гърчове, дето ги прави, дано всичко е наред Praynig

Амороса, и аз за първи път чувам за изискване за киограмите. Моя го оперираха на 2 години и 9 месеца, иначе тежи 15,600. На анестезиоложката ниак не й се искаше да го оперират, защото хем е малък, хем с респираторни гърчове, хем с предполагаема алергична астма, но нямаше начин, защото правеше чести отити - при всеки вирус с хрема, та имаше опасност за едното ухо.

# 2 278
от 2 години детето ми има проблем с гърлото.постоянно прави гноини ангини.от 10 дена пак е на антибиотик този път инжекционно.искат да и вливат имуновенин но получих доста противоречиви мнения.моля дайте съвет.

# 2 279
Моя съвет е да го заведеш веднага на УНГ специалист, той ще ти каже оттук нататък какво да предприемеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт