Третата сливица-лечение,мнения,препоръки - 2 част

• 329 171
  • 2 805
  •   1
Отговори
# 2 310
Операции се правят цяла година - избягват се летните най - горещи месеци. За зимата - проблем няма. За направлението - за преглед ли става въпрос или за хоспитализация? Направленията за преглед важат 30 дена. А за хоспитализация  - 7 дена. Но ако не си го използвала - можеш да го върнеш.
Стискам палци бързо да се оправите и да не отлагате повече.

# 2 311
Здравейте!
Следя темата отдавна. Синът ми е с такива проблеми. Искам да ви попитам, на кого тук се е случвало да поставят на детето му за втори или трети път тръбички,но не защото е изпаднала скоро след операцията,а защото отново се събира течност зад тъпанчето? Имам чувството, че след операцията за третата сливица и поставянето на макаричките, след половин година отново сме на изходна позоция-едн ападнала преди месец и половина макаричка, отит и подута носоглътка с трудно дишане и секрети. лекуващият лекар(Френгов) се концентрира единствено върху ушите и предлага махане на останалата макаричк аи слагане на втора на другото ухо. Наскоро изолираха пневмокок в носа,казах на Френгов-даде бактробан и това е. Просто се чудя какъв е смисълът ако не лекуваме носа и носоглътката -какво-само държим пробититъпанчетата - и докога,колко пъти подред-отговора на Френгов-до 5-6 клас.Това ми звучи несериозно. Заради течността и отита в момента слухът н аедното ухо е пак намамалл-побърквам се от страх да не оглушее. Вече не знам какво да правя! Ще ми се да чуя и друго лекраско мнение, при все че Френгов ни лекува от две години. Някой от вас чувал ли е за д-р Асенова от Военна болница?
Извинете за дългия пост, просто наистина се отчаях и се страхувам,защото не искам втора тръбичкав ухото, но ме е страх да не оглушее.

# 2 312
Мерси за отговора!
Ама какви са тези трабички и макарички? На нас нищо не са ни казвали, че ще слагат. А тук като чета и малко се стряскам.

# 2 313
Жужи пиши ми на лични коя е клиниката и лекаря щом не искаш във форума, кой знае мога да имам някаква информация...След като сте правили AST стойностите завишени ли бяха?

# 2 314
Жужи , детето щом кашля не се съгласявай на операция  Naughty Скоро вадихме на синът ми и трите сливици във Варна , днес точно става един месец от операцията  Rolling Eyes След интервенцията доктора каза, че детето не трябва дори да подсмърча , а да не говорим за кашлица ...Опасничко е да не направи кръвоизлив  CryИмаше и други деца записани за вадене на трета сливица , но някои бяха болнички с хрема и кашлица , и  ги връщаха , така че мисля  не е редно след като кашляте да се оперира детенцето  Confused
Пък и те съветвам да се консултирате с друг специалист , за да прегледа детето и да прецени за вадене ли са сливиците , защото моят син от май месец не е бил здрав и 1 ден само , правеше ангини , но не гнойни - просто постоянно зачервено гърло , хрема , ужасен дъх в устичката и не можеха 6 месеца да го излекуват и така сливиците вече станаха хронично болни и нямаше друг начин да се оправи  Cry започна да се оплаква , че го болят ставите и не може да върви , изморява се и така ... Добре е да се консултирате с още едно мнение на специалист  Thinking
 Желая ви от сърце да оздравеете и да престанат мъките  Hug

# 2 315
zdraveite !na men mi predstoi operaciq na tretata slivica,na moq sin ,koito e na 5.6 godinki!i 6te go operira docent valkov vav avis medika-pleven!molq vi kajete mi kakvo mnenie imate za nego Simple Smile

# 2 316
Привет но всички!
Утре ни предстои операция за вадене на трета сливица.Ужасно ми и е притеснено,т.к доктора каза,че не е необходимо да бъде абсолютно здрава,а тя е с хрема,дължаща се според него на секрети стичащи се от гърлото.Пие антибиотик Сумамед,и утре в 13.00ч е насрочена операцията.
А от всичко изчетено тук разбрах,че детето трябва да бъде абсолютно здраво Naughty
Какво ще кажете дали не е нормално при нас това?
Ще бъда благодарна на всички включили се с някакви мнения Peace

# 2 317
Fior, на дъщеря ми, когато й вадиха сливицата картинката беше подобна - обилни гнойни сополи, но те бяха от сливицата и нямаше как да ги изчистим. Аз също бях притеснена, но всичко беше наред и като с магическа пръчка изчезнаха, щом извадиха сливицата - още от същия момент нямаше и следа от секрети.
Желая ви всичко да мине леко  thumbsup

# 2 318
Н а т и,благодаря ти за бързия отговор!  bouquet
Дано и при нас да минат леко нещата! Praynig
А сега как е дъщеричката ти?Има ли положителен ефект?
То е ясно,че при всички е индивидуално,но само се моля да има добър ефект,
че иначе не ми се мисли как ще бъде в предучилищна и на училище,ако продължава да боледува ooooh!

# 2 319
А сега как е дъщеричката ти?Има ли положителен ефект?

Ооо, да - ефектът е безспорен. Нито за миг не съжалявам, че я махнахме. Беше истинско мъчение.
Стискам палци и пиши после  Simple Smile

# 2 320
Ооо, да - ефектът е безспорен. Нито за миг не съжалявам, че я махнахме. Беше истинско мъчение.
Стискам палци и пиши после  Simple Smile
Дано и при нас да стане така,горещо се надявам и се моля Praynig Praynig Praynig
Още веднъж ти благодаря smile3525 и ще разкажа като всичко мине!

# 2 321
Амазонка, така е, за да ти издадат ново направление за специалист, трябва да минат 40 дни. А този срок от 30 дни е валидността на направлението.
Брюнетке, ние сме с такова често слагане на макарички. Но на мен ми обещават, че ще е така до първи клас. Вие трябва и пневмокока да лекувате. Има и ваксина. Посъветвай се и я поставете.

# 2 322
Ох да се опла4а малко,махнахме третата сливица преди 7м и оттогава не се беше разболявал,оба4е като се застуди времето и пак се по4на със сополите и ве4е от пове4е от месец си ги вла4и,та пак ми се повтаря кошмарът от миналата година,4е сополите при нас винаги са придружени с кашлица от секретите сти4ащи се в гърлото и нощем се съдира да кашля.Направо незнам какво да го правя ве4е newsm78

# 2 323
zoui дано се оправите и не се стига до усложнения, а за кашлицата една както се казва бабешка рецепта изрязваш от горе капачето и издълбаваш една черна ряпа и  я напълваш с мед или захар, когато медът се втечни - даваш сока на детето и пак напълваш ряпата Peace
AmAzonkA дано детенце бързо се оправи и не се нлага да отлагате повече операцията Praynig
Fior  стискам палци операцията да мине безпроблемно Peace

# 2 324
Zoui, ние сме със същия проблем  ooooh!! Вече се моля чудо да стане, като почне да кашля вечер сърцето ми се къса. Давах Умкалор и един сироп с екстракт от мащерка и живовлек и край няма...

Общи условия

Активация на акаунт