Помощ за българските деца 2

• 16 786
  • 336
  •   1
Отговори
# 30
  • Германия

инфо за логистик-центъра  Wink
3,5 kg (макс4 кг ако намеря още нещо)
40*26*26 (Pampers 4Jumbo-Karton)
ще е моят пакет
освен дрехи съм сложила малко козметика и химикалки

# 31
Пристигна пакетът от Росман, днес ми е ден за поща.
Дотук имаме 40,5 кг и 0,13 м³

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 17:32 от nat

# 32
Нат, Моите трябва да са. Не знам някой друг да е пращал.
Татяна,според мен да оставим на Шехи да закупи каквото прецени в България,вместо да се обвързваме с още дрехи.
 Ще пиша на нора за адрес и ще поискам и нейното мнение.
  bouquet

# 33
Твоя е, но само единия, тоя от гигапак. Надявам се понеделник да пристигне и втория.

# 34
Mugel, ти какво правиш във форума? Марш да четеш- предполагам знаеш какво. Аз от тази сутрин съм залегнала и сега пак изчезвам.

aha Harry Potter Wink
Пепе, и аз май ще ги слагам в Jumbo Памперс, ей тоя пощальон има да се чуди кво чини нат с толкова памперси  Wink

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 07:17 от mugel

# 35

аз мислех, че идеята е в ръцете на децата да ги дадем, не да ги пращаме до дома.

И аз така бях разбрала, но ОК, ще им дам адреса и телефона на дома и ще мислим нещо с тях Whistling.

# 36
Изчакай , сърфи,аз писах на нора. ако тя не се съгласи да поеме колетите в Бг, ще искаме от Шехи адрес.

# 37
Аз също писах на Шехи, че има възможност да ги пренеса и аз(ще пътуваме на 23ти Дек. от София за Плодив), но не знам те кога ще ходят с Нора към дома и се притеснявам да не е късно Thinking .Чакам си иначе Wink.

Сега видях, че и Сердика ми е пратила нейните координати. Танк ю вери мач. Това също е алтернатива Hug

# 38
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
получих всички 44 имена на децата в калофер:party:
невероятно, но факт.
после ще направя картичките, никой няма да е забравен!!!!

Сърфи, мисля, че 23.12 е късничко Thinking

# 39
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Изчакай , сърфи,аз писах на нора. ако тя не се съгласи да поеме колетите в Бг, ще искаме от Шехи адрес.

имам адрес в Пловдив

който иска да праща дрехи директно до Пловдив, т.е. не с немския транспорт, моля да ми пише на лични да му дам адреса!!!!

адресът от Шехи!!!

# 40
Здравейте момичета и от мен!!!
Партито в дома в Асеновград мина страхотно!!!
Имаше много радост в очите на децата!!!!
Хиляди благодарности на всички мами, които се включиха и ни подкрепиха!!!!
Може да видите част от снимките  на сайта: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26003&AlbumId=105657

Относно дрехите: Искам да напомня да се ограничите до ти нейджерски дрехи и по възможност да са по-запазени и хубавки!!!!

За предпочитане е Шехи, като си дойде в България, да видим колко парички е събрала и да се прецени какво да се купи!!!
Ще прегледаме колетите, които ще получим, и ще преценим какво още е необходимо да се купи!!!!
Мисля, че това е най-добрия вариант!!!!
Ще съдействаме на Шехи за всичко, което се наложи в България!!!!

Желая на всички мами ЛЕКА И ПОЛЗОТВОРНА СЕДМИЦА!!!!
Бъдете ЗДРАВИ!!!

# 41
Окей, zна4и няма да вzема мом4еШките дрехи от 4иста4ката. Аz имам само нейджерски дрехи и обувки и вси4ки са в много добро състояние, доста не са носени въобЩе. Ще спретна колета и Ще го пратя на Нат тия дни.

# 42

Относно дрехите: Искам да напомня да се ограничите до ти нейджерски дрехи и по възможност да са по-запазени и хубавки!!!!

Ей това ми го разяснете! Трябват ли малките размери, дадени в темата или не трябват?
Защото днес ще пера дрехите и ще ги суша. Размерите са 122, 128 и нагоре.

# 43
Вече,чрд тук, че немската не иска да ме пуска да отговорям,  Мисля, че нора искаше да напомни дрехите да са запазени.Тя беше споменала в пловдивската тема, че има случаи децата ровят ровят из колетите и нищо не си харесват понеже не са запазени дрешките.  От тези малки размери ще има нужда 100 процента,нали това си говорихме, че другите сме пратили предимно големи размери. А ако са твърде големи за този дом , пловдивските мами "работят" с 4 дома , в два поне има и много малки деца.
Апропо имам адрес в Пловдив.На свекървата на нора. Ще го препратя на сърфи, че нали съм много бременна, не се знае кога ще ме подпука. Crazy
Някой изпрати ли български адрес  на мама В, която искаше да вземе участие?
Лек ден и до по-късно.

# 44
Размерите на дрехите трябва да са до 152-164 най-много!!!!
Децата са от 7 до 18 год., но изглеждат по-малки, тъй като са НЕДОХРАНЕНИ!!!!

Така, че в отговор на Вечерница 122,128 стават!!!!

Общи условия

Активация на акаунт