Помощ за българските деца 2

• 16 811
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
Риенски, мисълта ми беше просто да улесним помагачите в Бг, т.е. да отидат да купят и да се закара всичко наведнъж. Знам, че Шехи е много заета в БГ и въпреки това ще отдели време за покупките, а дамите от ДБМ подготвят освен мнoгoбойните си акции всяка седмица и коледен пазар. Но те да кажат най добре Grinning

# 151
Събраните средства, доколкото разбрах, са "бруто".
Аз също гласувам пълно доверие на Шехи и майките от ДБМ за покупките - бельо, тоал.материали, евентуално плодове и лекарства, май това седи във всеки списък. Нещо сладичко, за душевен гъдел  Wink.
Вечке, ще повторя отговора на Мъгъла на една моя бележка още в началото на акцията - вече БГ е европейска държава Wink. Какво са ви дъвкали митничарите?

# 152

Вечке, ще повторя отговора на Мъгъла на една моя бележка още в началото на акцията - вече БГ е европейска държава Wink. Какво са ви дъвкали митничарите?
Вярно, че случката е станала преди да влезем в ЕС, ама нямам вяра на нашите митничари Wink
Камион, пълен с дарения, бил държан седмици наред заради някаква "неизрядност". Искали са пак плик, нали се сещаш.

# 153
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

добро утро, докато търсих и аз транспорт попаднах на една дарителска организация под патронажа на посланика ни в Германия и изрично пишеше, че не приемат детски дрехи заради митниците.
повече инфо нямаше newsm78

# 154
и изрично пишеше, че не приемат детски дрехи заради митниците.

То нашите не са детски...или поне в по-голямата си част Laughing
Да се надяваме, че няма да има проблеми Thinking
Евентуално към транспорта дали да не "рехнем" и едно стекче Боро, а? Confused

# 155
не вярвам, че ще има проблеми. Според мъжа ми иzобщо не проверяват Тировете им.

# 156
вчера успях да направя превода, скромна сума, но от сърце. колет не мога да подготвя. останах с въечетление, че парите са zа покриване раzходите по транспорта и zа zакупуване на тоалетни принадлежности и че Мариела ще zанесе всичко, което сме събрали лично или грешно съм раzбрала?

# 157
или грешно съм раzбрала?

Всичко е точно така - събраните пари ще се използват за покриване на транспорта, а останалата част ще е за купуване на бельо, санитарни материали, тоал. хартия, козметика(? слагам въпросителна, защото има някакво количество в пакетите и момичетата ще преценят необходимо ли е да се до-купи от България или не), евентуално малко плодове и лакомства. Шехи и нора 13 ще занесат лично нещата в дома.

# 158
Съобщение от Шехи

Риенски, не се шегувай с кака ти! Сега аз съм само "банка" Можете да смятате вече около 325.

Да ,Котаранке, правилно си разбрала.Ще платим транспорта и ще купим бельо и сокове.Ще ги занесем лично с мамите от Пловдив, заедно с немската пратка.
Сега трябва да сметнете килограмите и да се уточни цената на транспортта. парите са НЕТО.
Поздрави! Шехи

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 16:11 от asyalein

# 159
Момичета, олях се! Embarassed Embarassed Embarassed
Готов, запечатан, премерен, претеглен и изпратен. Кашонът е 85х53х33 см, килограмите ще замълча, някой да не ме бие. Пратих ги по ГЛС.
Пощальона сигурно още те споменава. 22,5 кг го изтеглих на домашно кантарче, в пощата колко беше?
Днес дойдоха 4 големи пакета- на Вечерница, Мамунката, Татяна и Сърфи. Дотук са 120 кг и 0,61 м³. На Шехи нещата и от Хановерската ни дружинка следват. По сметки няма един кубик, но като гледам камарата ми се вижда по-голяма.

# 160
Бре, едва в4ера след обяд го иzпратих, евала  Grinning

# 161
Евала и на нат. Къде ги събираш пратките?  Laughing
Шехи, радваме се , че четеш форума. Hug

# 162

Шехи, радваме се , че четеш форума. Hug

не чете, чат пат някой й копира постове Laughing

изкарах картичките за децата, изглеждат чудесно.
поименни са Whistling

# 163
Не питай, едната стая стана на склад. Подредих всички пакети един до друг и върху друг, нямат кубик.

# 164
Нат, дано да не ти е много притеснено с тия багажерии Confused  bouquet

Ася, браво! Има ли начин да ни ги покажеш...или поне някоя и друга Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт