Пак за цигарите,но на колко години ги пропушихте?

• 5 381
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
На 19 години бях,но за сметка на това ги пуша и до ден днешен!

# 46
Забравих да кажа,че от пет години не пуша. bowuu Laughing

# 47
Пропуших на 14-15г. Когато бях на 17 баща ми разбра, че пуша /майка ми се беше досетила много по рано - тя ги усеща тези неща/. Ама аз много хитра - уж се крия да не разбере, а съм си оставила дамската чанта широко отворена на шкафа в коридора и най-отгоре -кутия бяло Виктори. Нямаше скандали, поговорихме си като големи хора и ми каза: "Ако можеш - откажи ги." Послушах го 6 години по-късно.

# 48
  • У дома... някъде
На 17години пропуших,но вече не пуша Peace

# 49
На 14г.  Blush Пропуших от чисто любопитство. Исках да разбера какво, по дяволите, толкова хубаво намират в тях и родителите ми, и всички останали пушачи, че не могат без тях. Докато разбера и вече беше късно. Огромна грешка. Tired

# 50
  • София
Опитвах да пуша още на 12-13 чат-пат по цигара. Май "истински" пропуших на около14-15 в гимназията. Пуших до 1 февруари миналата година. Още ми е трудно. Ако навремето имаше кой да ми хвърли един як бой да не почвам и да ми вземе страха, сега щях да съм му много благодарна.

Но пък от най-безпринципната и нагла пушачка, сега съм най-отвратителната и върла непушачка. Гоня си гостите навън (включително свеки!!!) и ако някой пуши край мен, демонстративно се местя/въртя/тръгвам си. Mr. Green Тук ми трябва някаква по-озъбена картинка, ама не намирам. Нещо подобно: Twisted Evil

Joy

# 51
  • София
На 16 бях, нищо хубаво не намерих в тях и ги спрях. Тъпо ми се струваше, иначе и аз заради компанията пропуших...
НЕ на цигарите!

# 52
  • Пловдив
В осми клас, иначе преди това преди седми клас бях пробвала, но не ми хареса. Пьк после странно така ми се осладиха  Mr. Green

# 53
  • Bapнa
На 12

# 54
Пропуших на 18 г. След 10 год. конспирация запалих цигара пред нашите, реакцията беше "И ти ли? Спортистка ми била".

# 55
В осми клас, покрай компанията ми.

# 56
Като ученичка на бях лапвала цигара.Пропуших ги на 20 год. от гъзария да не остана по-назад от другите( толкова ми бил акъла)Сега съм на 31 ,а от 2 години и макло отгоре не съм лапвала цигара.Проблемът ми с отказването беше -какво да си правя ръцете( нали преди държах цигара с тях)Но мисля newsm78 ,че всичко е въпрос на психика.Пожелавам успех на всички които искат да откажат цигарите  Peace

# 57
    На 22.   При положение, че мразех всичко пушещо, включително и родителите си.., гаврех се с приятелите..
      повечето ги отказаха, а аз дъня по 2 кутии   Rolling Eyes

# 58
  • BG
Аз съм от онези хора, оито ту пушат, ту се отказват. По принцип сум краен човек и ако правя нещо, го правя както трябва. Така стана и с цигарите.
Започнах уж на шега да пуша на 19 години и пушех по малко в началото. Година по-късно вече пушех  по кутия на денонощие. Особено много цигари "вървяха" по време на сесия - две кутии като нищо  Mr. Green.
На 21 години отказах цигарите за около 4 години. Няма да разказвам какви сънища сънувах в началото ... ooooh! Един от тях беше как влизам в празна стая и гледам запалена цигара, недокосната и само ако искам мога да попуша (нали няма кой да ме види  Laughing) ..........ей такива едни смешки.
След като пропуших на 25 години "дозата" беше една кутия дневно, а в напрегнати ситуации и две.
Миналата година когато разбрах, че съм бременна спрях цигарите и вече почти година не съм запалвала. Този път ще се постарая да не пропушвам!  Peace

# 59
  • Бургас
8-9 клас някъде

Общи условия

Активация на акаунт