Пак за цигарите,но на колко години ги пропушихте?

• 5 383
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
На 25.Да ме пита човек "защо" newsm78 #2gunfire

# 61
  • София
На 19г., в университета.... Embarassed

# 62
В 9-ти клас от гъзария. От баба ми ме беше срам бях родила голямата когато запалих цигара пред нея. С родителите нямах проблем и двата са пушачи. Спирала съм няколко пъти , но тия нерви ще ми изядат здравето вкл. и цигарите Laughing

# 63
На 16 някъде. Спрях ги за 1 година и сега си наваксвам за пропуснатото време  Embarassed

# 64
# 65
И аз в 8 клас.Сега толкова съжалявам.От тогава само докато бях бременна съм ги спирала.

# 66
  • София
Пропуших на 18 - на бала не знаех как се държи цигара,но пък бях "гъзарка".От тогава не съм спирала,кутия на ден не ми стига.Сега от 3 дни не съм палила,не знам колко ще издържа,но започвам лекинко да се изнервям - май пак ще им се дам.

# 67
моята рецепта за отказване е постепеннонамаляване.започнах ги на 15 г.с ротманс по 1 кутия на ден.сега пуша по 2-3 карелиа ултима сутрин с кафето

# 68
Аз съм горда тъпанарка-на 20 години ги пропуших.Горда,защото не пушех като дете.И тъпанарка,защото все пак ги пропуших и то на 20.
същото важи и за мен Laughing

# 69
На 13. После ги спрях и ги почнах пак на 15. После пак ги спрях и ги почнах съвсем сериозно на 17. Оттогава не съм спирала. Сега съм на 22.
И ти ли си млада мама или не? Simple Smile

# 70
# 71
аз сериозно пропуших на 16.
Иначе преди това сме дръпвали с моята братовчедка по цигарка да пробваме Simple Smile
Единия път дядо ни хвана,но ние нали хич не сме били глупави и си пушим в бараката (една мини къща зад истинската Simple Smile ) и по едно време чуваме някой да тропа при което пускаме фаса на балатума без да гасим цигарата и леко я прикриваме с крак да не я види  Joy  Joy  Joy
Друг път пак двете бяхме пушили при сеното (слава Богу нищо не запалихме,освен цигарата)
Един път след купон на 13-14 год. ядохме трева и си търкахме ръцете за да не миришем на цигари, но пак ни усетиха...
мииии май други комични ситуации няма Simple Smile

# 72
Аз пропуших на 18 и съм спирала само когато бях бременна.Харесва ми да си пуша и това е.

# 73
  • София
В седми клас (това е 14 г.) пушех, но без да гълтам - само ми се сърдеха, че хабя общите цигари, но бях упорита и в осми клас вече започнах да си пуша както трябва и даже си купувах цигари..

# 74
на 15 и ги спрях преди 6 месеца.мисля да не почвам пак

Общи условия

Активация на акаунт