Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кърмене и изцеждане на кърма?
Какви са препоръките за избор на пелени и сиропи против колики?
Кога трябва да отидете в болницата за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кърмене и изцеждане на кърма?
-
Какви са препоръките за избор на пелени и сиропи против колики?
За пелените майките препоръчват да изберете правилния размер, тъй като те трябва да се сменят често, за да се предотврати протичане. По отношение на сиропите против колики майките препоръчват Sab Simplex и споделят, че Infacol е добър вариант. Въпреки това, ако не е наличен, други опции като BabyNos и Espumisan също са ефективни.
-
Кога трябва да отидете в болницата за раждане?
-
Какви са препоръките за избор на крем против подсичане и стерилизиране на помпата?
-
Какви са причините за болка под дясното ребро по време на бременност?
иначе превъртам беее то раждането песен сравнение с туй кърмене голям ми е зор...ама кат видя зора, ч енемога да с есправя ще цедя и ще давам с шише....ще се вправите няма страшно, верно че с тез бебета неостава време да се добера до компа...ама сега си вадя декларациии, разни други глупости дет трябва да подавам...вчера си взех и акта за раждане 
то изгледжа ще се нагаждаме според ситуацията живот и здраве,честито за акта за раждане-много бързо си го взела

Незнам защо аз бях останала свпечатление че силиконовите зърна не се препоръчват много,много.Май в кърмаческия го бях чела,преди като кърмех
Но пък щом казвате че облекчават,може и да е добре. Абе май обяснението беше,че привиквали бебетата към тези зърна и после трудно се отучват ли,знам ли.На мен ми се струва по резонно,че след като ги махнеш тия силиконови екстри после пак ще боли докато свикнеш без тях.Ох незнам,разсъждавам си аз само
Аз бях толкова застреляна,4е...нищо не направих, ревнах и толкоз, не спахме цяла нощ,нервност, рев от стр на беб и кърмене, пла4 в о4ите ми 4е имам рани на зърната и на ти:))), усмивки въпрки вс.Днес е малко по-добре, ще му хвана жаката, къде ще ходи?Влезнах да равдам 65 кг и сега съм 57 кг.,още имам да свалям, ама то идея си нямам колко ли тежат циците ми, ТЕ СА ОГРОМНИ, дясната ме боли пове4е,явно там имам пове4е мляко ли кво,..?