Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кърмене и изцеждане на кърма?
Какви са препоръките за избор на пелени и сиропи против колики?
Кога трябва да отидете в болницата за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кърмене и изцеждане на кърма?
-
Какви са препоръките за избор на пелени и сиропи против колики?
За пелените майките препоръчват да изберете правилния размер, тъй като те трябва да се сменят често, за да се предотврати протичане. По отношение на сиропите против колики майките препоръчват Sab Simplex и споделят, че Infacol е добър вариант. Въпреки това, ако не е наличен, други опции като BabyNos и Espumisan също са ефективни.
-
Кога трябва да отидете в болницата за раждане?
-
Какви са препоръките за избор на крем против подсичане и стерилизиране на помпата?
-
Какви са причините за болка под дясното ребро по време на бременност?

Като съм сама, си ми е най-добре. Като не искам да съм сама, а със съпруга ми - той пък ме дразни, защото все очаквам да се държи по един начин, а нали разбирате, че никакъв го няма в тези мои очаквания. Така, че май най- добре да си ходя сама. 
; боди с дълъг ръкав, ританки, чорапки, гащеризонче пухкаво с дълъг ръка и качулка, терлички и шапчица в комплет с пелената порт-бебе на Bebetto, всичко това в зелено, много ми се искаше да сме в жълто, но за мое съжаление обиколих цяло В.Т. но жълто няма. Не си падам по традиционното синьо и розово