Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за раждане в болница? Къде обикновено се прилага епидурална упойка и остава ли бебето при майката?
Как да се грижа за пъпната връв на бебето?
Какви са препоръките за кърмене и грижа за бебето, включително съвети за новородени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за раждане в болница? Къде обикновено се прилага епидурална упойка и остава ли бебето при майката?
-
Как да се грижа за пъпната връв на бебето?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижа за бебето, включително съвети за новородени?
Препоръчително е да редувате гърдите при кърмене, да изцеждате, ако бебето е лентяй или не е яло от по-малко продуктивната гърда, и да наблюдавате тоновете на бебето. Освен това е важно да се храните балансирано, да пиете течности и избягвайте цитрусови сокове. За грижа за носа се препоръчва капком с физиологичен разтвор. Съветите за кърмене включват редуване на гърдите, изцеждане след хранене и наблюдение на потока мляко. Освен това е важно да наблюдавате теглото на бебето и да използвате подходящи техники за доене. За грижа за бебетата се препоръчва използването на бебешки сиропи и лекарства; в Англия обаче не се дава витамин D на бебетата. Препоръките за кърмене на новородени включват често хранене, особено през първите седмици, за да се установи добро хранене и да се насърчи добра млечна продукция. Важно е да следвате индивидуалните нужди на бебето и да се консултирате с педиатър в случай на проблеми с кърмата или храненето.
-
Какви са някои съвети и основни препоръки за справяне с коликите при бебетата?
-
Какви са някои съвети за грижа за новородено бебе след раждането?
.Като се сетя аз ,че само 2 дни преносих.... мала как ме тресеши депресията,може би защото баткото е 2 седмици по-рано роден 

Баткото не мога да нацелувам.....Май тези дето твърдят ,че като се появят децата мъжете остават на заден план са прави...все няма време за тях

Честно казано и не знаех, че при претопляне се вдига температура. Също така прочетох как си облякла Кари - хич не ми се струва много. Божеее, хич не мога да ги преценявам тези неща.

За съжаление даже и да се уригне пак повръща, така че това не е фактор изглежда. Но ние с това повръщане сме много зле..... веднъж даже и през нослето и излезе кърма, как се задави така не знам.
Най-вероятно ще си прекараме първите Коледа и НГ на Крис само тримата.
по скоро кат фалене ше прозвучи, ама правихме секс 
,трябваше да се катеря до 3 етаж ,но много се запъхтявам и се отказах.
,нищо чудно и утре да е така.