ВеликоБритания, 11-та празнична

• 17 861
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • Bristol
IGNIS, видях ти въпроса в БГ хелп, но не съм компетентна как точно са законите и не отговорих  Rolling Eyes Не знам като каква ще имаш право да работиш. А за отсъствията, заради болно дете, всичко зависи от работодателя. Започваш работа и виждаш как реагира при тези отсъствия, ако не ти допадне го сменяш Wink

# 136
  • София
IGNIS, видях ти въпроса в БГ хелп, но не съм компетентна как точно са законите и не отговорих  Rolling Eyes Не знам като каква ще имаш право да работиш. А за отсъствията, заради болно дете, всичко зависи от работодателя. Започваш работа и виждаш как реагира при тези отсъствия, ако не ти допадне го сменяш Wink

Grinning Ок, мерси Мери!  Flowers Rose

# 137

Ако някой даде някакъв линк за разликите между двете или правата и задълженията на единия или другия ще съм мнооого мноого благодарна.

Здаравей,
Искаше линк по темата - ето :

http://www.direct.gov.uk/en/Parents/Moneyandworkentitlements/Par … ndpay/DG_10029416

Надявам се че това ще отговори на твоите въпроси  Simple Smile

# 138
IGNIS
Или послъгваш, че ти си болната (това правя аз и доста народ покрай мен) и си спестяваш един куп главоболия или казваш, че детето е болно и трябва да го гледаш. Но познай, колко ще им хареса, ако често ти се случва да си останеш в къщи Sad Sad

Отделно, че честата смяна на работа не изглежда добре на СВто ти.

Весел уикенд на всички ви  bouquet  bouquet

# 139
Здравейте момичета

По-конкретно се обръщам към тези мами, които живеят в Лондон.
Съпругът на една моя позната, бременна, до следващата седмица ще бъде в Лондон и са на мнение, че бебешката количка за тяхното все още неродено бебе, трябва да бъде купена от там.
Та, молбата ми към Вас е:
Бихте ли ми дали няколко сайта на магазини, в които се продават бебешки колички, съответно със снимки на същите.

Предварително Ви благодаря   bouquet !

Лек и спорен ден на всички!

# 140
  • София
Cheeky, мерси за линка, ей сега ще го разгледам.
Mira, много се надявам да не ми се налага често да отсъствам, но кой знае... Сигурно ще трябва и да послъгвам някой път.

Мерси за съветите!

Мишолина, къде се изгуби??? Как се справяш с разбойничетата вкъщи?

# 141
Ето тук можеш да погледнеш:
http://www.argos.co.uk/static/Browse/catalogId/1500000701/identi … %3D1500009566.htm

http://www.toysrus.co.uk/SearchResults.aspx?kw=prams&zone=Tr … vel\&dep=true

http://www.bizrate.co.uk/pushchairsstrollers_prams/

http://www.mothercare.com/gp/browse.html/ref=sc_plp_c_5_0_427640 … ZUGQ&mcb=core

Разгледай тези линкове и дано приятелката ти си хареса нещто Peace

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 13:23 от aniji

# 142
Имам хубава новина; GI вече е мама на двама  Simple Smile

Бебчо Денис се е родил на 7-ми ноември, 3.400 кг и 53 см; според нея - много бързо и лесно, сутринта в 7 се е родил, и са били вкъщи за обед  Simple Smile

Да е здрав, расте голям, и да радва много мама, татко и Филип  Simple Smile

# 143
  • София
Честито ново бебе GI!!!
Да расте здрав, обичан и щастлив!

Много хубави мигове заедно!
Целувки!  ylinfant

# 144
Хеи GI, Честита ти нова рожба Hug. Да е здравичък и много, много радост да ви носи.
    Честито, честито още веднъж.

# 145
Sorry, прецака ми се букета Embarassed. Пак го пускам.

# 146
чЕстит Син на GI

Да е жив и здрав и да расте едно много щастливо дете.
  bouquet  bouquet  bouquet 

Aniji
Сънувах те снощи. Много странно, тъй като никога не съм те виждала, а комуникацията е сведена до минимум от малкото и рядко прочетените постове тук Simple Smile Simple Smile
Сънувах, че минавам  през вашето селце (не знам дори къде живееш точно) и покрай твоята къща и спрях да я огледам  и влязох (някакви странници ме последваха) на маса във вас Grinning и там имаше доста хора, възрастна жена с очила, която приличаше на българка (майка ти ли беше, роднина ли) и аз не знаех на какъв език да я заговоря, но тя бързо се изнесе. Други хора имаше, но теб те нямаше. После надойдоха една сурия хора(мои колеги + непознати минавайки покрай вашата къща). Теб те нямаше, но в един момент бегло едно изрусена девойка се появи в далечината и аз предположих, че си ти, но нямаше голям корем и аз предположих, че понеже си в начална (странно) бременност затова не се личеше. И започнаха едни танци, един купон  Grinning Grinning Но нито теб, нито мъжа ти. Но някъде из съня и той се мярна - май като ни канеше на гости.
Много странно.  Confused

# 147
Aniji сърдечно ти благодаря за линковете  bouquet!
Сигурна съм, че и моята позната ще оцени твоята отзивчивост и ще си избере най-хубавата бебешка количка!

GI честита рожба  bouquet!
 Да Ви е жив, здрав, щастлив и много обичан.
Желая му безгрижно и щастливо детство Two Hearts!

Хубав ден на всички! Simple Smile

# 148
  • На село (близо до Лондон)
здравейте момичета. Мерси много за пожеланията   bouquet.
много лесно и бързо беше раждането (сравнено е първото 33 часа), изтекоха ми водите в 2 часа нощта на 7-ми и Денис се роди в 7 сутринта, само на райски газ ( Laughing). Сега се кърмим, спим когато можем и гушкаме малко сладко бебе Laughing. Филип е много горд батко и само го цунка, пипка очички и т.н. Heart Eyes 
Ще изпратя няколко снимки на Денис ...Laughing

# 149
чЕстит Син на GI

Да е жив и здрав и да расте едно много щастливо дете.
  bouquet  bouquet  bouquet 

Aniji
Сънувах те снощи. Много странно, тъй като никога не съм те виждала, а комуникацията е сведена до минимум от малкото и рядко прочетените постове тук Simple Smile Simple Smile
Сънувах, че минавам  през вашето селце (не знам дори къде живееш точно) и покрай твоята къща и спрях да я огледам  и влязох (някакви странници ме последваха) на маса във вас Grinning и там имаше доста хора, възрастна жена с очила, която приличаше на българка (майка ти ли беше, роднина ли) и аз не знаех на какъв език да я заговоря, но тя бързо се изнесе. Други хора имаше, но теб те нямаше. После надойдоха една сурия хора(мои колеги + непознати минавайки покрай вашата къща). Теб те нямаше, но в един момент бегло едно изрусена девойка се появи в далечината и аз предположих, че си ти, но нямаше голям корем и аз предположих, че понеже си в начална (странно) бременност затова не се личеше. И започнаха едни танци, един купон  Grinning Grinning Но нито теб, нито мъжа ти. Но някъде из съня и той се мярна - май като ни канеше на гости.
Много странно.  Confused
Чесно така не съм се смяла скоро.Моичкия ме помисли за побъркана снощи като четох.
Ами ето значи да ти кажа какво ти означава съня сега:Значи означава че трябва да ми дойдете на гости да се запознаем поне да знаеш коя съм като ме сънуваш другия път Heart Eyes Peace
GI честито ти бебче скорпионче ще си празнуваме рождените дни заедно/и аз съм на 7.11/.Да ти е жив и здрав и много да те слуша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт