Отговори
# 195
Честит рожден ден,мила Кръц! newsm51Пожелавам ти здравето да ти е спътник и ти изпращам виптyално кошничка с цветя и целyвки от нас с Вяра!
Честита годишнина и на теб,Илианка!Когато сте най зле,така да сте-заедно и взаимно да се обичате и yважавате  bouquet
Любопитка,много е кофти това,което ви се е слyчило.Аз съм голяма паника и не знам дали бих реагирала адекватно.Добре,че бързо си реaгирала,но все пак един консyлт със специалист мисля че не е излишен.Дано не се повтаря Praynig
Тетка,бързо да се оправя Сашко и да не пропyскате събитието Hug
АIR,браво за всеотдaйността ти,и аз понякога така се забравям и оставям майчинството и любовта ми към тях да вземе връх,но не трябва и да ги обсебваме защото нали трябва да ги наyчим и да са самостоятелни.
Аз да ви се оплача-изкарах много безсънна нощ,то беше бyдене,то чyдо...И дрyга вечер се бyди,ама чак и да не мога да я приспя не.Направо съм ShockedЗъби ли е,какво не знам newsm78
Хайде отивам да си направя кафе,че иначе няма да стане.Лек ден Hug

# 196
здравейте мами! аз отскоро ви чета. моя син също е роден праз октомври 2006 - по-точно на 3.10.2006! раздам се да се запознаем

# 197
  • София
assia75, явно е вирус. Косето се събуди в 3 часа готов за игра. Сега едва гледам, но не мога да легна, че чакам да дойде Дани от у-ще и да пишем домашни. А как ще ги пиша, като ми спи сърчицето не знам. Обикновенно бъркам думите, а Дани се залива от смях  hahaha.
Мира,   bouquet абсолютно си права за НЕ-то. Хубаво е като се залисаш да има кой да ти припомни. С Дани се опитвах да казвам какво ДА прави, а не какво да НЕ прави. Имаше ефект, а и детето беше щастливо, че прави нещата правилно. От вчера се опитвам да го приложа и при Косето и действа. Например вместо да викна "НЕ при кофата", аз го хващам за ръчичката и взимам нещо за изхвърляне и го водя той да го изхвърли. Дойде ми акъла, чак когато ми каза- Мама НЕ. А и на хората около мен им напрви впечатление. А понякога точно те виждат нещата по- добре. Ние залисани в проблемите си не се оглеждаме.
Илиянка, такъв е живота едни се катерят, а други приказват  Grinning. Моят не може да говори а само пищи. Като иска нещо пуска алармата  Laughing. Да беше вложил малко енергия в приказките, а не да ме тормози.

# 198
аир, казвам го понеже и на мен изтъкваха такива основания да спра да кърмя , а не помагат , защото не ми пука дали някой ще благодари .  като спирах кърменето , никой така и не разбра , че основният проблем беше психологически и то мн. сериозен . отне ми месеци и пак накрая се наложи да излапам 2-3 парчета торта , за да съм сигурна ,че няма да се изкуша отново да кърмя .
ох , исках да кажа , че не е никак страшно , ако отделиш и малко време за себе си . дано не е прозвучало по друг начин !

зайка , добре дошла!

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 15:36 от oska

# 199
КРЪЦИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ

ИЛИЯНА, ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОБИЧ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И ХАРМОНИЯ ОЩЕ ДЪЛГИ, ДЪЛГИ ГОДИНИ.

Любопитка, ситуацията която си преживяла е страшна.Дано да не се повтаря повече.
Лови, че как да има спирка детето .....ми то да не е автобус Laughing
Аир, напълно споделям казаното от Лови.Дано да намериш необходимия баланс.
Зайка, добре дошла, настанявай се удобно.Кажи повечко за вас.
Андрес пък от биберон не иска да пие, само от чаша.Обаче мляко нъцки.....по никой начин.Иска си мама и това е Crazy
Относно думите, ами още само мамосваме и казваме баубау(сетих се, че и името на кучето докарва и казва нещо като вода на испански- agua).Това обаче не ме притеснява, то детето сигурно е объркано с двата езика,но ще свикне все някога.
В три часа сме на лекар, че тази нощ мноооооого неспокойно спа.Пак започна кашлицата и температура вдигна.Не отидох на лекций, но детето ми е най важно.

# 200
БЛАГОДАРЯ ВИ, МИЛИ МОМИЧЕТА! Да ви се връщат всички пожелания към мен! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За всекиго по нещо:

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 12:52 от кръци

# 201
Toва е към почерпката.....Специално за всички от сърце Wink Wink

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 12:45 от кръци

# 202
Здравейте, дами!  wavey

Честит Рожден ден, Кръци! Пожелавам ти да си все така лъчезарна и усмихната щастливка!!! Нека много те слушкат и обичат двамата ти мъже!   newsm51
Честита годишнина на Илианка и нейният съпруг, дълги години любов и семейно щастие! Two Hearts

Напоследък все не остава време да пиша  Embarassed , но прочитам страничките редовно.  Rolling Eyes . И Ива е в период на зъбоникнене и не спи и не яде, това дете как издържа вече просто не знам! (ние определено сме на ръба)  ooooh! Ни баба, ни дядо се вясва за помощ, та двамата с баща и сме на смени денонощно  Crazy , а и мен нещо ме е обзела манията за чистота, та по цял ден с прахосмукачката и парцала  съм след нея  clean  , ама и тя пък ми създава работа, не е като да няма!   Tired
Имитира всички звуци и думи, е само първата сричка успява да повтори, но мисля че разбира  yes! А онзи ден като дойде една приятелка с по-малко момченце, то се научило да писка, а Ива и тя след него, настана такава лудница !!!   Joy
Любопитка, много неприятна случка, представям си как си се почуствала  Shocked ! Дано не ви се случват подобни "инфарктни" ситуации, дано на никое от дечицата не се случва, защото така като плачат неутешимо си е доста опасно. Имам позната която след подобна случка с детенцето си получи сериозен психологически проблем  Sad .
AIR разбирам напълно начина по който се чувстваш, аз самата също често се хващам че правя големи компромиси и саможертви със себе си в името на това да е добре отглеждано детето и все си мисля че като поотрасне нещата ще се оправят, е да ама не, защото ние се променяме и то значително и трайно, а дечицата ще си порастнат така или иначе, а после идва разочарованието на майката, че вече не може да владее нещата около малкото си пораснало съкровище. Оф, много философски взех да разнищтвам проблема ... , най общо казано всеки човек трябва да си е малко или много егоист, защото с това показва уважение към самия себе си!  thumbsup
Много  Hug на болните дечица и техите майки! Дано скоро се свършва с тревогите!  Praynig
За подарък за общия Рожден Ден мисля да взема топка, която издава звуци като я търкулнеш, Ива има такава и много и се радва, а и мъничетата в тази възраст май харесват да си играят с топки  Party.
Спирам че и мен май ме ревнуват от компа и стана много кисела  Angry
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 14:39 от Didi81

# 203
честит рожден ден кръци,бъди винаги така лъчезарна и обичана Grinning
[/color]

# 204
  • София
Момичета, в момента правят прощъпулник по БТВ. Това за тези които още не са правили.

# 205
  • Някъде в Европа...
Момичета, в момента правят прощъпулник по БТВ. Това за тези които още не са правили.

Ейй, вярно, щях да го гледам...., ама Ради спи в хола....

# 206
Лови мерси за инфото.. Hug

# 207
имахме си драги гости Борко и Румена . току-що ги изпратихме . може довечера Румена да качи малко фото. ей, голям кеф ! хлапетата си беснеят на воля , а мамите сладък лаф . дбс предложи да  правим такива домашни срещи по-често през зимата . аз и  Васето сме "за".

не знам дали добре съм разбрала , но подаръците са играчки до 10лв. ? бях намислила друго , но и аз ще избера играчка .

като чета вс. доста се заиграват с играчки . наш Васил играе предимно с нещата , които ние използваме - прасосмука ,пералнята,  калкулатор, две компютърни мишки и т.н. бяхме му купили "умна играчка" - в нещо като цилиндър с капак се пъхат форми в съответните отвори - напр. триъгълник , детелина и т.н. , но първо фигурките трябва да се хванат по определен начин , а той просто душманската ги натиква , а и не се старае да уцели правилната дупка .
това ,което наистина ме изумява и умилява  е ,че си играе наужким . взема празна кутия от мляко и лъжица , идва при мен , прави се ,че бърка вътре и ми я слага в устата , после дава на себе си и колкото и далече да е баща му , отива и при него .също   играем на "дзак" , страшен кикот пада !

А онзи ден като дойде една приятелка с по-малко момченце, то се научило да писка, а Ива и тя след него, настана такава лудница !!! 

мн. добре ми е познато това със "заразното" пискане.( в събота бяхме на два детски рожденни дни )

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 16:36 от oska

# 208
Кръци, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана и уважавана жена и майка!   
Мерси за почерпката, аз и без това цял следобед се захранвам.   Hug
Ейр, не се оставяй грижите напълно да те завладеят. Откакто Благун се е родил все му повтарям , че "и мама е човек" и имам нужда от почивка. Къде разбира, къде не, но понякога ми влиза в положението. Когато порастне ще ми благодари за това, че е имал щастлива майка, а не напълно отдадена на грижите по него. Повярвай ми, аз съм израстнала с такава задушаваща майчина любов и резултатът не е добър нито за детето, нито за майката. И до ден днешен я избягвам (особено за основни въпроси) и предпочитам трезвото мнение на татко, който често ме оставяше "сама да си счупя главата". Майка също на моменти започва да се изживява силно като жертва и е склонна на моменти много да се отпуска, което мен ме вбесява. Не съм искала от нея да се жертва и да ме гледа 6 години в къщи, напротив - досега се чувствам ощетена, че не съм ходила на детска градина. От няколко години се опитвам да я накарам да започне да мисли първо за себе си, но резултатът е почти безуспешен. А понякога е много трудно с такъв човек около теб.  Затова не се отдавай на завладялите те чувства. И аз трудно преудолях първите отделяния на Благун, но потърси нещо за себе си - дали ще се погрижиш за външния си вид или ще ходиш на някакъв курс си е твоя работа, но всеки ден отделяй по час-два само за себе си.
Ангелинка, стига с тая скромност.  Naughty Умно ти е детето и това си е! Hug
За пищенето от кеф - Благун отдавна го е овладял. Мен повече ме гушка и целува, но щом види баща си и започва да писка от радост.
Любопитка, страшно неприятно е било, дано не се повтаря! Hug

# 209

Честит рожден ден Кръци.Бъди все така обичана,усмихната и уважавана жена!

Момичета да ви се похваля и Моника проходи тия дни.Чувствам се безкрайно щастлива.Нямам много време за писане,но си ви чета редовно.Надявам се да се видиме на общия РД,дано само нещо да не ни обърка плановете.Приятна вечер на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт