Честит рожден ден,Кръц!Да си жива и здрава и много,много щастлива!

Габи заспа и имам малко време да попиша...
Веничка,много ми се иска да ти вдъхна кураж.Често и Габи ме държи будна и то точно когато най-много ми се спи или не ми е добре.А,когато и през деня е била кисела и само съм чакала нощта за да си почина....направо ми иде да плача/и съм го правила/А,представям си какво е да е така всеки ден...Но,мила,бъди силна!Сигурна съм,че и това ще отмине,ще порасне...Още веднъж - кураж
и да знаеш,че си една прекрасна майка и твоята прекрасна дъщеричка те заслужава! 
vdaniela,съчувствам ти за свекървата.Много е гадно
Знам от опит...AIR,и аз мисля,че не бива да допускаш такава драстична промяна със себе си,не че Ради не заслужава ,дори и това,но е права Евелинка,че Ради ще е много по-щастлив с една себеуважаваща се,щастлива и доволна от живота майка!Аз много те харесвам и ти се възхищавам как се справяш с трудностите около Ради,сигурна съм,че ще бъдеш отново "изпълнена с оптимизъм и зареждаща всички с положителна енергия"!
Знаеш ли аз също не съм същата откакто се появи Габи,но се опитвам всеки ден да вляза в ритъм.Любопитка,направо настръхнах като четях,защото и на мен ми се случи два пъти да се захласне Габи и макар,че нищо не и стана аз се изплаших.Ама ти как казваш,че си свикнала
браво! zajka,добре дошла!
Увлякох се.
Бързо оздравяване на болничките! 
До скоро.
BOMBOLINA,честито ви прохождане!Да имате бързи,силни и пъргави крачета!

То си е кауза пердута!
Дай повече инфо за вас! 
и съм доволна, защото това си е предимство при хрема.
Да си призная , аз съм си го мислила , но все пак той не от вчера неспокоен, а от десет месеца вече и 100-200 гр не е ненаддаване
. та утре ще ходим да се изследваме най-вероятно. Представям си какво ме чака ако се окаже , че има
.
. Сега когато са двамата такива писъци се раздават, че се радвам че сме в къща и на никого не пречим. А вчера го научиха Косето и да хапе
. 

.