Отговори
# 210
Здравейте! Hug
Честит рожден ден,Кръц!Да си жива и здрава и много,много щастлива!   bouquet
Габи заспа и имам малко време да попиша...
Веничка,много ми се иска да ти вдъхна кураж.Често и Габи ме държи будна и то точно когато най-много ми се спи или не ми е добре.А,когато и през деня е била кисела и само съм чакала нощта за да си почина....направо ми иде да плача/и съм го правила/А,представям си какво е да е така всеки ден...Но,мила,бъди силна!Сигурна съм,че и това ще отмине,ще порасне...Още веднъж - кураж  Hug и да знаеш,че си една прекрасна майка и твоята прекрасна дъщеричка те заслужава!  bouquet
vdaniela,съчувствам ти за свекървата.Много е гадно #2gunfireЗнам от опит...
AIR,и аз мисля,че не бива да допускаш такава драстична промяна със себе си,не че Ради не заслужава ,дори и това,но е права Евелинка,че Ради ще е много по-щастлив с една себеуважаваща се,щастлива  и доволна от живота майка!Аз много те харесвам и ти се възхищавам как се справяш с трудностите около Ради,сигурна съм,че ще бъдеш отново "изпълнена с оптимизъм и зареждаща всички с положителна енергия"! HugЗнаеш ли аз също не съм същата откакто се появи Габи,но се опитвам всеки ден да вляза в ритъм.
Любопитка,направо настръхнах като четях,защото и на мен ми се случи два пъти  да се захласне Габи и макар,че нищо не и стана аз се изплаших.Ама ти как казваш,че си свикнала  #Crazyбраво! 
zajka,добре дошла!  bouquet
Увлякох се. yes Бързо оздравяване на болничките! Praynig
До скоро.
BOMBOLINA,честито ви прохождане!Да имате бързи,силни и пъргави крачета!

# 211
на нашия му правихме прощапулник на годинката

# 212
Най напред.................ЧРД Рали!!! Бъди жива, здрава и щастлива!  bouquet Hug  bouquet

И сега ще се опитам да не пропускам.

По-късно ще се включа, защото както се досещате сега няма как да пиша

# 213
Кръци, ЧРД! Да си жива и здрва и все така жизнерадостна и щастлива!

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРЪЦИ! дА СИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА.

и ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ИЛИАНА! ВСЕ ТАКА ДА СТЕ ВЛЮБЕНИ.

Добре дошла на Зайка!

Любопитка, това звучи кошмарно. Дано не се случва повече.

Нямам повече време, но се надявам болните да оздравяват, и всички да сте добре.

Лека вечер.

# 215
Раличка, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана от двамата мъже в сърцето ти!

Илиянка,

ПП: Момичета днес погребахме любимата ми баба. Бог да прости душата й!

# 216
Верчиту- Hug Flowers Rose Flowers Rose
Илианка-честита годишнина и дълъг семеен живот.

# 217
Здравейте!

Верчиту,моите съболезнования! Cry

Аирче, другите мами са ти казали всичко. Единствено бих добавила, че аз започнах да се опитвам да се грижа за себе си както преди и да влизам във форма, най-вече заради Ния. Искам тя да има красива и весела майка, младееща и излъчваща щастие! Сега съм се амбицирала и в работата, за да се гордее с мен, когато дойде да ме гледа на сцената някой ден( дай Боже!)!  Все пак ти си човека, който избира и решава. Всеки е различен като характер и светоглед! Важното е ТИ да си щастлива!! Hug Hug Hug

Веничка, много ти е тежко, но имай търпение. Все ще порасне някога. Пък и е хубаво това, че я оставяте за 2 дни на бабите! Hug

Бомболина, да са ви честити първите самостоятелни стъпки!  bouquet

Евелинка, как беше театъра?

Диди81 абе ти луда ли си да чистиш нон стоп след дете! Grinning То си е кауза пердута! Mr. Green

Зайка, welcome Дай повече инфо за вас! Peace

Ния е много нервна днес, сигурно са зъби, може и от времето да е.Като чета ,много бебоци не са спали добре през нощта. Дано тази е по-спокойна! Hug Hug Hug

# 218
Добър вечер и от бегълците!
Кръц, честит рожден ден!!! Много щастие ти пожелавам и мерси за всеки по нещото!(
Верчиту, моите съболезнования.
Вчера научих, че моята гинеколожка в София е починала. А беше млада жена и мноооого добър специалист! Жалко!
Днес Марти падна в парка и си счупи малко от предното зъбче-ама как ми докривя!
Той запобна да прави по няколко крачки сам, но все още не го водя проходил, защото предпочита плзенето, по-сигурно му е. Ние пък нищо не говорим, въпреки че кака му на неговата възраст ни слагаше в малкия си джоб, но две деца еднакви няма.
По въпроса за гледането, помагането и прекомерните грижи - каката навремето я гледах изцяло сама в Сф, нямаше на кого за 2 минути да я оставя и дори и когато бяхме на гости на родителите ни, все се притеснявах да я оставям и ако изляза някъде, си счупвах краката от бързане да се върна. Така ми беше писнало от това вечно детегледачество, че когато разбрах, че съм бременна с Марти, щях да припадна. Мислех да си дам малко почивка, но не стана точно по план. Сега обаче събота вечер си е моя-излизам с една приятелка по женски и това си е моят начин да изпусна парата. Освен това записах магистратура (забравих да се похваля) и сега и уча , а и , когато имама да свърша нещо, не се чудя как невъзможното да го направя възможно, а просто търся помощ от някого. НО!!! Това е възможно, защото има на кого да звънна.
Марти се научи да си духа нослето  Party и съм доволна, защото това си е предимство при хрема.
Веничка, радвай се, че имаш поне двата почивни дни в седмицата и не се чувствай виновна заради това, че ти се иска майчинството да ти доставя повече удоволствие, отколкото грижи. Хубавото е, че неусетно порастват и всичко остава зад гърба ти.
Стана дълго.
Честито и на Илиянка за годишнината-и ние имаме на 22 този месец и дано тази година не забравим, както миналата  Wink
Чао и приятна вечер на всички.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 22:00 от Анонимен

# 219
  • Някъде в Европа...
Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug. Аз сама осъзнах всичко това, но някак си още нямам желание и воля да променям нещата свързани с мен! Надявам се да стане в най - скоро време.
Мики, благодаря ти за милите думи  Hug. Мисля, че всяка от нас ще действа така, когато се изправи пред трудностите..., не съм направила нищо по-различно..., просто ми се събраха много работи наведнъж само за 1 година...
Верчиту - мойте съболезнования!
Бомболина - честити ви крачета!
Оска, много обичат Малчовците да играят на Дзак. ради дори се крие зад пердето  Wink

Да ви питам - дечицата скърцат ли ви със зъби? Ради скърца понякога..., Днес майка ми го чу и идва ей сега и ми вика - той спи неспокойно, скъпца, не наддава (за нея 100-200 гр не са наддаване и в очите й е много дребен  Twisted Evil) - това били признаци за глисти....Бях леко обвинена, че не съм го изследвала досега Crossing Arms Да си призная , аз съм си го мислила , но все пак той не от вчера неспокоен, а от десет месеца вече и 100-200 гр не е ненаддаване  Twisted Evil, а и сигурно трябва да има други признаци  newsm78. та утре ще ходим да се изследваме най-вероятно. Представям си какво ме чака ако се окаже , че има  #2gunfire

Хайде лека вечер и сладки сънища!

# 220
  • София
AIR, наистина много ти се събра . Важното е, че всичко полека се нарежда и когато се успокоиш ще си върнеш предишната форма. Мисля, че никоя от нас не е същата като преди  Wink. Малко или много детето променя мирогледът ти, но това е временно.  Косето скърца от време на време и много се смеехме с Иво, че още когато имаше три зъба го правеше. Как ги целеше не знам. И него не съм го изследвала, не са ли малки за такива неща?
Верчиту,моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose Cry
Бомболина,честито прохождане ( и безаварийно  Wink)!
Ма4о, браво за магистратурата и успех  Flowers Four Leaf Clover.
Диди 81, и Косето го научиха да писка, а пък той научи батко си   ooooh!. Сега когато са двамата такива писъци се раздават, че се радвам че сме в къща и на никого не пречим. А вчера го научиха Косето и да хапе  Confused. Нощес така ме ухапа по гърдата и гледа как ще реагирам, диването.
Оска, на Косето му подариха нещо подобно и много си играе с него.Малко се нерви като не уцели, но като махне капака пълни цилиндъра с фигурките.
ФрикиJoy.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 23:30 от Lovi

# 221
нашия от 2 месеца скърца със зъби и му прави голям кеф! е разбира се прави го само през деня! ако го прави и през нощта, тогава трябва да се обърнеш към лекар! ние сме балнички и пием аб - направо откачам с тези лекарства
 а мами за свекитата не се оплаквайте - моята не е виждала малкия от изписването #2gunfire
беше болен, когато беше на 2м и се нуждаеше от денонощно наблядение! а тя овцата вместо да помогне ми каза - научи се да си гледаш детето #Crazy кофти ама факт

# 222
Добро утро Flutter
Кръци честито и от мен ,макар и на патерица ,жива ,здрава и много обичана мама и съпруга да си   bouquet
Верчиту моите съболезнования Confused Hug
Айрче за мен скърцането със зъби не е показателно че детето има глисти Naughty
Каката ми скърца от бебе всеки се изказва компетентно глисти та глисти /и все още скърца ,ама чак камъни троши  ooooh!/,но не колкото и пъти да сме пускали изследвания няма нищо ,и за градина и профилактично съм пускала няма и няма  Peace.Но ако мн те тревожи нищо не ти пречи да му пуснеш едни ,поне за твое успокоение.

# 223
Добро утро Hug
Сашко започна да се оправя,но си покашля още но значително по-малко,май в неделята да не чуе дявола ще сме на купона newsm03.
Елената най-много говори за общият рожден ден,много и се ходи да си играе с каките и батковците и с малките бебета,както тя се изрзява.
ДОБРЕ ДОШЛА НА ZAJKA! smile3525

Верчиту,моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose
Бомболина,честито прохождане ! Hug
Ма4о, браво за магистратурата и успех  . smile3501
AIR споко и аз съм минала през този път  само че с ЕЛЕНА,нещата ще се оправят но след време.
МОМИЧЕТА много благодаря на всички от сърце ,че ни стискахте палци малкият САШКИН да се оправи Hug
Желая на всички хубав и слънчев ден,ще бягам да изгладя че полсе става това занимание невъзможно като се събуди САШКО newsm03

# 224
Добро утро, и от мен
Верчиту,мила моите съболезнования
zajka добре дошли при нас и бързо оздравяване! Hug
AIR случвало се е и Сашко да скърца ,а за мен скърцане е даже нежна дума майка ми се чуди как Вежен спи до мен.Направи изследване за да се успокоиш.BOMBOLINA честити ходещи крачета на Моника! Tetka_74 браво на нашето адашче!
Кръци как изкарахте ?

Общи условия

Активация на акаунт