Отговори
# 210
Мда, и си колекционира в чекмеджето едночертичкови разочарования...
Евала за търпението, Кас.

# 211

П.П. Сега видях, че чакаш 10 дни закъснение  Shocked 
Това беше миналия месец. Тоя път са само три дни Simple Smile

# 212
  • София
Здравейте мацки  Hug
Ами аз минавам да кажа, че стискам палци на всички и дано скоро има и честитки  Hug
Хри мила страхотна булка си била и много хубава рокля  Hug smile3525  страхотна двойка сте и много сте сладки, ще чакам още снимки   Hug

# 213
А който не е знаел кога му е била овулацията, кога си прави теста най-рано Mr. Green?
Кас, който не е знаел кога му е овулацията си прави теста когат му свърши търпението  Hug
П.П. Сега видях, че чакаш 10 дни закъснение  Shocked  Абе, жена, отде ги извади тез нерви железни, бе  #Crazy  Я, марш за един тест и да докладваш веднага, че сме любопитни и нахални  Laughing
И аз се чудя на нервната ти система newsm78 newsm78 newsm78.аз досега поне 10 да съм изчаткала...така де!това са цели 3 дни....де и на мен да ми се случи...Хайде бягай за тест и чакаме ние тук нетърпеливите и нахалните..

# 214
Абе Касиди, евала за спокойствието!  Mr. Green  Дано като решиш да го правиш тоя тест да е яко наситена втората черта  Peace

Аз досега се смях с една тема от клюкарника.. с японската транскрипция на имената ни  Laughing
Приятно ми е, Тадозуморинкишика  Mr. Green  Mr. Green

# 215
Аз пък нямам този късмет (или пък по-скоро е късмет  Rolling Eyes) да ми закъснее и така и не ми се налага да си купувам и правя тестове, а всеки път си представям , че го правя Confused

# 216
Дааа, Кас имаш страхотно търпение, браво!
Дано този път се увенчае с успех.
ще ти стискам палци

пп. Разчисти си кутията, не мога да ти отговоря на съобщението...

# 217
Спокойно бре жена Simple Smile По-добре редовен цикъл, отколкото като моя който понякога  ( в редки случаи, но все пак ), прескача дори месец Crossing Arms

# 218
много сте сладки ХРИ Hug Peace Heart Eyes  bouquet

# 219
Кас,и аз като тебе този месец си казах никакви тестове по-рано от 5 дена закъснение Naughty
Но неиздържах и на 3 ден си направих и нищо Sad днес вече ми е 8 ден и лелка няма-симтоми да идва също.
Освен болката на зърната и кръста друго няма.
Незнам при теб дали има някакви симтоми,но ти пожелавам от цялото си сърце да ни зарадваш  bouquet

# 220
Миши, а от третия ден закъснение до сега правила ли си друг тест? Може да не ти е отчело веднага, ако си имала по-късна овулация.

# 221
ShockedТака ли? Аз защо чакам да станат 10 тогава Rolling Eyes ooooh!

Кас, направо изчакай 9 месеца Simple Smile А когато мъж ти те гушка вечер и дребното го ритне отвътре - това е много подходящ момент да му кажеш, че си бременна!

Стискам палци да е двучертичков!

Хри, прекрасна си! Бъдете много щастливи и много влюбени - в себе си, в другия и в живота!

# 222
Миши, а от третия ден закъснение до сега правила ли си друг тест? Може да не ти е отчело веднага, ако си имала по-късна овулация.
не съм правила и се чудя дали утре да не направя Rolling Eyes

# 223
 Момичета, направих си теста. Отрцателен е, здраве да е. Мъжо да се стяга Mr. Green Формулата от миналия месец  " Секс всеки ден, 30 дни плътно в месеца " тоя месец ще стане дабъл.
 Пфу, поне ми олекна. Само дето се надявах ooooh!

# 224
Щом лелята я нямя има надежда Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт