Идва студ. В Стамболийски ще сме на бадеми, уиски и барут!

• 16 891
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • София
    Не съм писала отдавна, но Алексчо искаше повече внимание, докато беше болничък. Използвах и да си поизчистя прозорците  clean. Уикенда беше понатоварен, пазарувахме за ремонтиращата се спалня и ходихме на рожден ден.  Успях да украся и сега ми е празничко  dance. Чакам да пуснат естествените елхички.
 Алексчо вече е добре и е на ясла  Praynig. Аз съм на работа и доста ангажирана.

Марианка, надявам се, че р.д. е минал много весело  Party. За коледа на Веси може да я снабдите с нещо такова: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_105&products_id=1409.
Цвети, браво за релакса  Peace. Скоро да се похвалиш с нови дрешки  smile3539. Установила съм, че ветрините са лъскави, но като тръгнеш да купуваш нещо и трудно се намира  Thinking.

Спорна седмица изпълнена с усмивки Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 151
  • София
Ле-ле, никой не пише  Crossing Arms. Да не сте по коледни покупки  Laughing.

# 152
Честит празник, момичета!
 Grinning

Ние преди малко се върнахме от имен ден, зълва ми е именничка днес. Бързичко се изпразнувахме, че с тези малки деца...
Dori, много сладък Алекс на новият ти аватар! Heart Eyes Измислихте ли какъв подарък ще получи от Дядо Коледа? Аз ти благодаря за страхотното предложение!
Цвети, моята Мимка има две шапки с плитки, различни цветове и сега са наследство на Веси. Laughing Много са красиви наистина.
Момичета, и на мен този месец ми е много натоварен от към празници. Днес зълвата има имен ден, на 10-ти свекърва ми е рожденничка, на 9-ти ще водя Мимка на Коледно парти, организирано от пловдивските мами, на 15-ти имаме годишнина от сватбата с моят мъж, на 21-ви е коледното парти на "Майки"ООД Laughing, после са Бъдни вечер, Коледа, Нова година... ooooh!
Ама това да се чува. Grinning

# 153
Добро утро  Grinning

Тази сутрин кафето е от мен

Не съм писала доста време, защото нямахме интернет.
Нали минаваме от аналогова към цифрова централа и естествено интернета се скапа  Crazy
Цяла седмица звъня и се разправям с операторите и техниците от БТК и от вчера най-после пак имам интернет. Peace

mari_anka и на мен ми е доста натоварено този месец откъм празници.
Освен Бъдни вечер, Коледа, Нова Година....мъжа ми има рожден ден на 15.12, а аз на 29.12  Mr. Green
Имаме и 1 банкет на 13.12 и моята майка има имен ден на 27.12  Peace

# 154
  • София
Момичета, хубаво е, че сте затрупани от празненства  Party. Като гледам не само ще подарявате, а и ще получавате подаръчета  Laughing.

Марианка, мерси за комплимента от името на Алексчо   bouquet.
Засега само 1 подарък купих-мече, в което има елементи за конструиране. Той ще остане в яслата, че такава е практиката. Остава да изберем какво ще му подари дядо Коледа на тържеството Wink. Вероятно ще е някоя кола или самолет. По този повод, днес поразгледах в "Марсел" и набелязах няколко превозни средства. Ох, толкова хубави неща има, че ми се иска да съм детенце  Hug.

# 155
  • гр. Пловдив
Добро утро!   love001
Честит празник на всички студенти и на всички, които все още се чувстват такива!
Хайде да минем на 9-та страница вече  Joy . Тази сутрин аз закусих така:
  Blush Чудесна съботна сутрин.   loveuuu newsm03
Dori какво означава "Марсел"?  newsm78 Ако е някой виртуален магазин давай и ние да го разгледаме. Една приятелка наскоро ме зариби по този сайт http://www.laredoute.fr/, а тя редовно си пазарува от там. Има страхотни промоции. За сина си ще вземе такова влакче: http://www.laredoute.fr/vente-cub-train-musical-fisher-price.asp … e&pagesize=16mari_anka Марианка това коледно парти къде ще е? Може ли малко повече инфо?

Последна редакция: сб, 08 дек 2007, 14:27 от zwetellina

# 156
  • София
   Честит празник и от мен на всички минали и настоящи студенти!  cheers

Днес ходихме отново на Витоша и Алексчо доста се забавлява, докато се въргаля в снега  Party. Времето беше ясно и се опитваше да грее слънчице. В София си беше мъгла  Sad.

Цвети, доста те глези татито ви  Heart Eyes.
 "Марсел" е верига детски магазини, в които се предлагат предимно играчки. Има голямо разнообразие на артикули и са на марки, като Fisher Price, Chicco и др. Доста зареден магазин, ама и цените си ги бива  Peace. Това, което намерих, като тяхна страничка не представя всички модели играчки, които предлагат.
  Ето влакчето и в магазин "Марсел" http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=21&products_id=102.

# 157
Добро утро, мацки! Grinning
Вчерашният ден беше много наситен от към емоции за нас. На обяд гостувахме на едно приятелско семейство, които са новодомци Grinning. После Веси и тати се прибраха в Стамболийски, а ние с Мими пихме кафе на центъра с една приятелка - съфорумка. И накрая посетихме коледното парти, организирано от пловдивските мами. Grinning Дядо Коледа раздаде подаръци, децата бяха много щастливи. Ето една снимка на Мими, минути след като е получила така желаната кукла Witch! Grinning

Цвети, съжалявам, че чак сега виждам въпросът ти за партито. А можеше да дойдеш и ти. Имаше и бебчета с колички. За 8-ми март момичетата пак се канят да организират нещо, така че ще те уведомя своевременно.
dimi, съпругът ти има РД в деня на нашата годишнина от сватбата. Laughing
, влакчето, което сте набелязали за Алекс е страхотно! Как ме е яд, че тук си нямаме такива магазини! Confused
Лек ден от мен! Hug

# 158
  • София
    Вчера мина и нашето коледно тържество с априлчетата  Hug. Децата си поиграха, имаше театър със Снежанка и накрая дядо Коледа раздаде подаръците  Party. Хубаво, но бързо свърши.

Марианка, браво за релакса  Hug. Вие трупате кукли, а ний коли  Laughing.
Влакчето го пуснах, като инфо на Цвети. Не съм пояснила добре  Wink.
Заповядай на гости и ще те водя в "Марсел"  Peace.

# 159
Здравейте и от мен.  bouquetДоста време не съм се разписвала но просто нямам никакво време,не ме оставят на мира мойте зверчета.  Laughing
Цвети това на ларедут е доста интересно но като имам време ще го разгледам повече. Peace
Дори може ли и мен да водиш в Марсел Laughing
Марианка виждам Веси доста се е зарадвала.Браво HugА и доста сте разпуснали.Направо да ви завиди човек. Wink
Дими и ние така доста празници този месец се събират но нека това да се чува да е весело. Hug
Днес излезнахме да правим календари с децата и малко се помотахме че поне днес не вали.Минахме на връщане през градината да видим какво става с ремонта и направо ми стана лошо. SadСменили са прозорците и на двете сгради и са започнали да боядисват първата а втората кога ще я почват никой незнае.На всичкото отгоре са започнали и парното да оправят и съвсем случайно разбрах че ще я отварят към февруари. #2gunfireНаправо нямам думи вече.
Брей я да спирам че както съм почнала нямам спирка но така е като сядам рядко и набързо. hahaha
Лек ден от мен.  bouquet

# 160
заглавието на тая тема все едно за мен е измислено  #2gunfire
мариянка, намерих темата най-накрая

# 161
Добре дошла на огнената лейди! Hug Laughing
Заглавието е дело на Ели и Гепард и мисля, че точно теб са имали предвид като са го мислили hahaha

# 162
gns, да си сложиш детенцето на аватар, чу ли? На мама...

# 163
малко ще ми е извънгабаритен аватара, ако позволяват с размерите на билборд ще го изтипосам тук

# 164
Хайде сега, както си е редно тук, разкажи за себе си, за детенце... Laughing Смешно ми е, щото почти си ти представих реакцията. Че и писанията.

Общи условия

Активация на акаунт