Идва студ. В Стамболийски ще сме на бадеми, уиски и барут!

• 16 884
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
детенце ако прочете и ще буйства, иначе слушка, всичко си изяжда, даже и повтаря, още не са го били изпитвали..., такива ми ти работи

# 166
Е, как тъй! То дойде края на срока, а те не го били изпитали Crazy

# 167
ама даскалите хитри, направили им сайт на училището и там си проверяваш оценките на детето онлайн по егн

# 168
  • под тепетата
 Добре дошла на gns!
 Да не е в математическата синчето?  Доколкото знам и в търговската имаше такъв дневник, но го изтриха  Confused
 Иначе при мен е супер натоварено -украси,покупки,ще захващам коледни сладки...едвам дочаквам да стане време за леглото.

# 169
Ааа явно мариянка попълва отбора и изпраща нови членове да ни търсят темата,направо имдавай линк! Peace

Добре дошла GNS

# 170
  • София
Вчера към 21,30 ходихме до "Хиполенд" и купихме автовоз с 8 колички, като коледен подарък на Алексчо  newsm44. Той сам си го избра от каталога им   Wink. Преди да го вземем все го разнасяше и ни го сочеше колко му харесва и добре, че магазина работи до 22 часа  Laughing.

Станка, добре си дошла и с удоволствие ще те водя и теб  Hug. Ама и на теб не ти е лесно с 2 малчугана. Повечко да те слушкат  Wink.
gns, хубаво, че темичката се увличава  welcome. Подразбирам, че детенцето ти е в тийн възрастта  Thinking.
Билянка, късмет с коледната треска  Peace. Минали тържеството в градината?

# 171
много обичах преди години да купувам подаръци за детето, на всичко се радваше...сега е ужасно трудно,подаръците са рам памет или видеокарта за компа,едни такива не особено евтини и весели неща за мен

# 172
  • под тепетата
gns, споделям терзанията ти относно подаръците за Коледа на тийновете  Tired.

# 173
gns здрасти и от мен, welcome

# 174
  • София
   Заповядайте на кафенцето,  

Днес усъмнахме със снежна покривка, но добре, че нямаше скреж  Peace.

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 10:53 от Dori

# 175
  • гр. Пловдив
Добро утро и от нас! И ние осъмнахме със снежинки тази сутрин. Даже понатрупало тук там Simple Smile Да ви се похваля, че вече имаме коледна шапка с плитки и сега ще се помъча да ви я покажа:
Ей браво на мен  newsm44 А как да я направя по-малка?  newsm78
Довечера съм на банкет и 2 часа ми трябваха да си навия косата, че от тоя бръмбазък никаква немога да я свърша. Ако прическата стане така, както съм я замислила ще ви я снимам и ще ви я покажа  Joy Хайде до скоро, че голямо мрънкане  Close

# 176
Мацки, днес съм младоженка Flutter Навъртяхме цели 6г. брак Grinning На вън е снежна приказка, точно както на 15-ти декември 2001г. Романтично и щастливо ми е.

Цвети, много е сладка малката. Heart Eyes Пу-пу! И аз не знам как се намаля размера на снимките. Така си е супер!
Билянко, казвай как са ти смените, за да ти донеса малко кукли за децата. Grinning

# 177
Добро утро  Grinning

mari_anka пожелавам ти още поне 106 год. щастлив семеен живот  Mr. Green
И на мен ми е щастливо днес.
Моята половинка днес има рожден ден. Навършва 30 г.  Peace

welcome на gns

# 178
Честит първи ИСТИНСКИ сняг Party

Честит празник на Мариянка!!!Още дълги години Мир Любов и Разбирателство.!.!.!
  bouquet
Честоти на Дими на мъжа!  bouquet

# 179
Честит Първи сняг и от нас.От снощи вали и още не спира.Децата се радваха много защото за първи път виждат сняг миналата година нали нямаше.Стана играта навън даже им беше малко странно но пък се забавлявахме Joy
Марианка Честита Годишнина ,още много години щаслив семеен живот ти пожелавам. smile3525
Дими Честит Празник на мъжа ти.Весело изкарване. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт