Идва студ. В Стамболийски ще сме на бадеми, уиски и барут!

• 16 882
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
  Този път снежната покривка е качествена и става за шейна  . Само, че днес пропуснахме Витоша. Сега сме се отали на ремонта. След малко ще започваме с тапетите.

Марианка, честито. Нека семейното ви огнище е изпълнено с любов, спокойствие, радост от наследничките и да чествате "коронна сватба"! 

Дими, честита годишнина на съпругът ти. Нека здравето, любовта и късметът бъдат негови спътници! 

Цвети, много целувки на малката госпожичка  . Справила си се и с другите напътствия за снимките  Peace. Много танци и усмивки на банкета  Party. После чакаме отзиви  Wink.

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 15:46 от Dori

# 181
Момичета благодаря ви за милите пожелания   bouquet
Надявам се тази вечер да си изкараме приятно.  Peace

Рени днес е много доволна. Така се радва като видя натрупалия сняг  Grinning
Излязохме с нея да правим снежен човек пред блока
и покрай нас се събраха и доста други деца.
Бях само аз с една банда сладури, на които личицата грееха от щастие   Mr. Green

# 182
  • под тепетата
 Честито на празнуващите -здраве,щастие и семейно разбирателство  им желая!

# 183
  • София
      Привет на всички   bouquet,

Тия дни не съм добре. Хванало ме е грипчето и се лекувам с Колдрексче. През деня има доста работа, а вечер продължаваме с тапетите.
 Вчера беше тържеството на Алексче в яслата, но без родители. Минало добре с танци, стихчета и подаръци  Party.

Вие къде се загубихте, сигурно до следващите празници ще е затишие  Mr. Green.

Много целувки  Heart Eyes

# 184
Да се разпиша и аз набързо.  bouquet
Дори пожелавам ти скоро да се оправиш HugМного се радвам за тържеството на Алекс.Ех така ми се искаше и на мен да имат ама ей на размина им се тази година.Но пък за това Дядо Коледа ще дойде у нас.Надявам се да мине всичко ок.Иначе децата го чакат много и даже по цял ден тренират песничките които ще му изпеят Joy.Но ще видим какво ще е реакцията им защото миналата година го изгониха и се скъсаха от рев. Laughing
Поздрави на всички. newsm51

# 185
Добро утро  Grinning

Черпя ви по кафенце

...... защото миналата година го изгониха и се скъсаха от рев. Laughing

stanka1979 твоите синчета са големи сладури  Mr. Green Уплашили са се !
Тази година са по-големи и предполагам, че ще им е интересно и няма да плачат  Peace

Dori оздравявай бързичко  Peace

Нашето тържество в градината ще е утре (на 21.12) и също ще е без родители.

mari_anka нещо се загуби.  Crossing Arms
Забрави ни нас, тука... в бг-мама. Naughty

# 186
  • София
Станка, Дими, мерси за подкрепата     Hug. Вчера ходих на лекар и наред с Тейлорхот и вит.Ц ми предписа спрей за носа. Много съм доволна от последното, действа ми от първия път  Peace.

Станка, добре си замислила домашен дядо Коледа  Peace. Така децата имат занимание и да не плачкат  Hug.
Дими, предполагам, че Рени доста е слушала и ще получи голям подарък  Wink. При нас децата са много малки и затова е без родители, но при вас защо е така  Thinking. Зная, че винаги е с родителите в градините. Важното е децата да са щастливи  Party.
Мерси за кафенцето   bouquet.
Вярно, че Марианка отдана ни изостави. Може би празнува  годишнината  Laughing.

# 187
Мацки, ето ме и мен! Grinning
Тук съм, но предпразничната подготовка ми отнема доста време. Честичко търча до Пловдив. Лудница е около мен. Както казва мъжо, поне нямаш време да мислиш глупости hahaha
И аз мисля да поръчам един Дядо Коледа да дойде у дома. Мими е такава мераклийка и не спира да иска все нови и нови кукли. Снощи влязохме в книжарница Дъга, за да купим картички и си излязохме с неистов рев. Вкопчи се в една кукла и беше адски трудно да и се обясни, че не може всичко да се купува. Вие как сте го решили този проблем? Може би вината е в нас, защото нали е болничка, доста и угаждаме, та сега ни се е качила на главите... ooooh!
Веси се събуди, тичам. По-късно пак ще пиша. Grinning

# 188
Марианка как се справяш с тези две кукли ? Thinking
От какво е болна Мими? newsm78

# 189
Ели, моята Мими е с хиперактивност и дефицит на внимание. В резултат има изоставяне в говорното развитие и все сме си в Пловдив по логопеди, психолози... Confused Дай Боже здраве на вашите дечица!

# 190
Здравейте момичета,последните месеци така ме завъртя въртележката на живота ,че рядко ви навестявам.
Специално сядам да ви пиша-
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ,ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ ПО ДОМОВЕТЕ ВИ,БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ  И ОБИЧАНИ!!!
Нека Дядо Коледа донесе на вас и дечицата ви най-желаните подаръци!
С вас преоткрих отново родния си град,благодаря ви за доброто отношение,за милите думи.
Още веднъж ВИ ЖЕЛАЯ ЩАСТИЕ И ПРЕКРАСНИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ!

# 191
Честит празник! Много здраве и щастие на вашите семейства!

# 192
Честито рождество Христово!Весела Коледа!

Честито и на всички именници днес! Money

# 193
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Желая ви здравето на скалите,
дълголетието на орлите,
младостта на елите
и на всички банки парите!

Пожелавам ви сибирско здраве,
еврейско богатство
и циганска любов.

Нека огнище да топли ръцете ви,
Вино да топли сърцата ви,
Обич да топли душите ви
И бог да ви закриля в делата ви.

Животът нека не ви плаши,
мечтите да са ви  другар,
а щастието с вас  да крачи,
като ваш  приятел стар!

С пожелания за здраве, щастие и спокоен живот!

Веселие и празници не само по празниците, а и в делниците!

# 194
  • София
           Честито Рождество Христово!   santa2

Желая ви океан от здраве, море от любов и безкрайно щастие!

За Коледа бяхме в Стамболийски. Алексчо си полудива, че нали е при баба и дядо. Ние помързелувахме  Laughing. Използвах случая и си обнових прическата, подстригване и боядисване 4470.

Станка, много поетично пожелание  Peace. Как приеха малчуганите дядо Коледа  Thinking
Марианка, при нас също има моменти като вашите, но за колички  Wink. Общо взето минават бързо, но последният мина с доста рев. Бяхме в "Била" и Алексчо си хареса една кола, а предишната вечер бяхме купили автовоза  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт