Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 218
  • 374
  •   1
Отговори
# 300
DEBKA   Благодаря за отзивчивостта     bouquet , но мисля че лекарства не може да се изпращат. Трябва да се провери в пощата  какво е забранено. Но може тази течност или ...незнам как изглежда да се пресипе в например шишенце от боза или кутия от крем за лице....
  Не искам да те затруднявам   

# 301
Благодаря за коНплиментитИ! BlushТрогната съм!
Винаги съм насреща, зад Зизи и след нея!От добър учител- добър ученик! Crazy

# 302
  • София
Записвам се да следя.  Blush

# 303
Съвсем наскоро и мен ме посъветваха да разтопявам малко маста, преди да я сложа в маската, за по-добър ефект Peace... и ще пробвам. Не знам ти с какъв шампоан си я миеш косичката, че толкова бързо ти се измива идеално,но при мен си трябва повечко старание  Wink ... може би ми липсва тренинг и опит, но като се има предвид, че това ще ми е трети път с маската, е оправдано  Flutter

Благодаря, момичета!

Искам само да ви питам за витамините,които пиете.Който пие или е пил Герикапс, нека ми каже, след първия месец прави ли почивка, както пише на листовката или си кара по-дълго.Аз сега свърших опаковката...

# 304
DEBKA   Благодаря за отзивчивостта     bouquet , но мисля че лекарства не може да се изпращат. Трябва да се провери в пощата  какво е забранено. Но може тази течност или ...незнам как изглежда да се пресипе в например шишенце от боза или кутия от крем за лице....
  Не искам да те затруднявам   

ШЪ гУ Пресипем, споко, то в името на карсотата и контрабандата е оправдана ...

Имам по-опитна колежка и зараи нея едно безалкохолно пихме до премаляване за да и осигурим 330 мл шишенца ... Mr. Green със специални капачки.

# 305
  • София
Не знам ти с какъв шампоан си я миеш косичката, че толкова бързо ти се измива идеално,но при мен си трябва повечко старание  Wink

Gliss Kur Shining Blond - Schwarzkopf. Ти слагаш ли жълтък? Аз мисля че в него е причината.

Има ли момичета, които подсилват ефекта от маската с продукти от серията Керастас или професионалната серия за коса на Лореал?

# 306
zizi top   видях снимката от последните страници, и тази от първа страница - и на двете косата ти е страхотна!!! Simple Smile

# 307
  • София
Хайде сега, кой ще ми прати тоя Тривитаминол до Австрия  newsm78
...другите неща ги имаме и тук, ...е малко с ракията ще я закъсам, но имам около литър още.

Ако не успете по пощата можем да измислим нещо друго, ако живееш във Виена или близо до нея.

# 308
  • София
Тъй като ми е много суха косата,мисля да не слагам жълтък. Той нали изсушава? Но, ако не сложа жълтък как ще отмия маската  newsm78. Вчера си купих шампоана на Глис от азиатската серия и по- късно днес през деня смятам да се маскирм.

# 309
Емел, не ползвам яйце... просто косата ми става много мазна, но обяснимо от кои съставки  Wink май ще трябва след като се измия с шампоан преди да сложа маска или балсам за разресване, да си поливам косата с оцет и вода?! Ще пробвам и това... все някога ще улуча вярната посока Peace Мерси

Krasim, относно комплиментите - няма защо, това си е самата истина, нищо преувеличено  Wink

# 310
Тази тема доста бързо набъбна.  Wink
Нека изпращането на снимки на косите ни,
за включване в следващата начална страница започне СЕГА (на лични)  Grinning
  bouquet

# 311
Аз ще пратя снимка, но може би за по- следващите теми вече, или.....Май е рано още да ми се слага косата на начална страница.  newsm78

# 312
момичета,малко късно се включвам,но се запалих по тази маска,която сте дали в началото на темата.въпросът ми е може ли този тртивитаминол да се замести с нещо друго?
питах в аптеката тук,но нямат такова чудо,а ветеринарна аптека дори не знам къде има.

# 313
За дамите в чужбина:
Търсете инжекционен р-р на АД3Е (в БГ е тривитаминол, но има още много и различни търговски наименования). Отново във ветеринарните аптеки.
Например
тук
тук
тук
! И е време вече да престанем със заблудата, че тривитаминолът се инжектира на овцете за по - гъста козина Shocked .
Препаратът е лекуване на авитаминози,  за предотвратяване и лекуване на рахит, при труднозаздравяващи рани, възпаление на меките тъкани, стимулиране на плодовитостта и яйценосенето,  ...
Не знам кой го е измислил, но във всички форуми е едно и също. Грешна информация  Tired

# 314
Момичета и аз съм с маската в момента.Днес експериментирах и сложих и разтопена мас и бадемово масло,както и малко повече газ.И след 2 часа ще видим резултата.Свърших си второто шишенце тривитаминол и сега започвам трето  EmbarassedМоето шампоанче на Глис Азиатската свърши и сега сам с този с арган и ший.Какво ще кажете за него?Някакви отзиви?На мен ми се струва,че ми омазнява косата като че ли..може и да си въобразявам  newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт