Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 239
  • 374
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Не са за отслабване...поне не съм забелязала да имат такъв ефект върху мен...(46 кг съм)...имат антиоксидантно действие и ... бе хубави са... има една тема за лененото семе, ако искаш прочети там има много писано  Peace

# 286
  А не мога да ползвам боя от" домашните",защото много бързо се отмива.

Моля те обясни, че се заинтересувах - какви са тези "домашни бои" за коса??? newsm78

Laughing Боите,които са по 3-4лв и трябва да се боядисваш поне на 15дена,че да ти се задържи цвета  Peace Затова им викат "домашни"  Wink Всяка по силна боя гори краищата,ако са изтощени,но пък цвета се запазва за по дълго и после само с една боичка се освежава,не се отмива толкова брутално  като другите бои. Взех 3 бои,но се надявам да ми стигнат по 13лв е. Много хора ми я препоръчаха,но ще видим,то все пак си е до коса  Wink

# 287
Сега вече ми е ясно. Проблемът обаче не е само в отмиването на боята... Ами като ти пораснат корените??? newsm78
Аз като видя 1 см. израснала коса и полудявам докато не ги махна. А сега от маската май ми расте и по-бързо, та затова искам да си я направя косата моя цвят и като Зизи да спра да се боядисвам... Crazy а само да я подхранвам, че останах без коса...

# 288
 Един път месечно само освежавам с една боя,а не с 3  Wink Но едно е да подстригваш косата и не ти пука с каква боя ще се наклепеш,защото и да изгори ще я махнеш....затова исках да кажа,че като сложа по хубава боя ,която се задържа по дълго време,после не ти се налага да я гориш всеки месец и постоянно да подстригваш изгорялото  Laughing

# 289
  • в.преслав
Не са за отслабване...поне не съм забелязала да имат такъв ефект върху мен...(46 кг съм)...имат антиоксидантно действие и ... бе хубави са... има една тема за лененото семе, ако искаш прочети там има много писано  Peace
изчетох всичко по темата.ще отида до аптеката на марешки да видя какво има.благодаря за инфото. smile3525

# 290
Един път месечно само освежавам с една боя,а не с 3  Wink Но едно е да подстригваш косата и не ти пука с каква боя ще се наклепеш,защото и да изгори ще я махнеш....затова исках да кажа,че като сложа по хубава боя ,която се задържа по дълго време,после не ти се налага да я гориш всеки месец и постоянно да подстригваш изгорялото  Laughing
Права си!!!!!!!!!!!  bouquet

# 291
  • София
И на мен ми се ще да спра да се боядисвам, ама не може  #Cussing out, имам много бели коси  Confused.

# 292
Хайде сега, кой ще ми прати тоя Тривитаминол до Австрия  newsm78
...другите неща ги имаме и тук, ...е малко с ракията ще я закъсам, но имам около литър още.

# 293
Хайде сега, кой ще ми прати тоя Тривитаминол до Австрия  newsm78
...другите неща ги имаме и тук, ...е малко с ракията ще я закъсам, но имам около литър още.

Другата седмица (сряда) отивам да го взема от указаното място и мога да ти го пратя, стига само да не е забранено да се праща в колет.

Пиши ми на лични ако искаш и колко искаш.

Ако го завия в пликчета с балончета и после в кутия (така пращам чупливи неща) не мисля, че ще има проблем.

# 294
Момичета,днес се замислих за маската и искам да ви попитам нещичко - газта и маста като са основни съставки, без тях ефекта няма да е същият,нали? Пък и нали като разправят,че бабите ни едно време са имали дълги и гъсти коси, защото са се мили точно с газ и мас, май има нещо вярно?! newsm78

Забелязах,че много от вас са изключили поради ред причини тези две съставки... може би пък има резон в това, че навремето като не е имало маркови и скъпи продукти за коса и жените са си мили косата само с домашни бъркочи, са имали божествени коси! bowuu

Замислих се заради това и мисля,че колкото и да ми е гадно от гореспоменатите съставки,май ще трябва поне за известно време да си ги слагам на косичката Peace

# 295
Аз пък мислех, че Тривитаминола е основната съставка. Wink

Бабите ни едно време са си миели косите със сапун, направен от мас и сода каустик.Сега маста не е като едно време.Въздуха не е като едно време.Едно време и доматите са били с друг вкус, бил е чист въздуха, стреса е бил по-малко, водата не е била така варовита....Нищо не е като едно време.
В обяснението за маската още в първата тема Десислава казва, че газта е за блясък... Wink
Взимам идеята за основа на маската и оттам нататък-според нуждите на Моята коса.
Предпочитам студенопресовани масла с указания и обяснения в листовката, отколкото мас от неизвестно прасе, хранено с кой знае какво.Не мога да се намажа с мас и това си е.

# 296
  • Варна
Аз не мога да разбера какъв е този зор за тази мас...и защо трябва да се убеждаваме една друга дали с нея или без нея...всеки си решава...щом има желаещи нека слагат, който не иска да не слага...всеки си е казал мнението...от там нататък си е до желание, нужда, коса и т.н... Peace

# 297
Krasim, напълно съм съгласна с теб, а докато четох какво си ми написала майка ми покрай компютъра и понеже се усмихвах, се загледа какво чета... и каза "много е права, само дето тогава и комунизъм е имало" и се усмихна, така че вече си имаш съмишленици Joy

Трябва да ти призная,че много ми допада мисленето ти май за всичко до този момент по темата - и ти като Зизи даваш бърза и подробна информация за важните неща в точния момент и просто човек може да разчита на теб за съвет Hug

Благодаря ти! Peace

Колкото до маста - никой на никого не я налага или подобно, но на мен лично ми е приятно да коментирам подобна вметка с някои дами, не за друго, а защото откакто съм се запознала с темата, чувствам момичетата тук като приятелки, с които си споделям почти всяко действие или провокирана мисъл. И май не съм далеч от истината. Peace

# 298
И аз мисля, че маста добре ми се отразява на косата, ....има едно НО - мирише ужасно!!! Първите няколко пъти устисквах, но вече не мога.  Peace А и миенето й е доста трудно, направо ръцете ми окапват, докато я измия добре от главата си! Ще ползвам повече масла.

# 299
  • София
И аз мисля, че маста добре ми се отразява на косата, ....има едно НО - мирише ужасно!!! Първите няколко пъти устисквах, но вече не мога.  Peace А и миенето й е доста трудно, направо ръцете ми окапват, докато я измия добре от главата си! Ще ползвам повече масла.

Когато си правя маски с Тривитаминол задължително слагам мас /аз лекичко я разтопявам и никак не изглежда гадно/. Газ не ползвам, тъй като съм изрусена, пък и не живея в БГ и не ми се обикаля да търся. Преди да почна маската с основната и съставка си правех микс от масла и също се радвах на положителни резултати. По време на почивката отново ще продължа с маслата. При мен проблеми с измиването няма - измива се от първия път, но аз по стар навик си я мия по два пъти. Когато искам да нося косата си чуплива слагам повече мед и никакво кисело мляко, противно на това, което правят другите момичета. Така че, всяка съставка се отразява по различен начин на всекиго. Утре ми е ден за маска, нямам търпение да се наклепам.

Общи условия

Активация на акаунт