Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 379
  • 374
  •   1
Отговори
# 75
Jenny, честито присъединяване Peace Ти какви маски си ползвала, че казваш, че косата ти се е сгъстила, ако не е тайна? На мен това ми е слабост, що се отнася до косата и затова винаги питам... знае ли човек откъде какво ново може да научи Peace

Интересно ми е от какво ти се е сгъстила косата?

Иначе за Тривитаминола, новото му име е АДЗЕ - на витаминна основа е и се продава по аптеките тук, ако има кой да ти го вземе - да го търси под това име. Zizi в началото е обяснила точно какво представлява едното и другото  bouquet
И успех с косичката Peace

# 76
Т@ня, каква е тази "конска" ампула пък сега... взехме всички лекарства на горките животинки вече Joy ние хора ли сме или какво Thinking

bouquet

# 77
Т@ня, каква е тази "конска" ампула пък сега... взехме всички лекарства на горките животинки вече Joy ние хора ли сме или какво Thinking

bouquet

Нали Joy
Това,което съм написала е всичко,което зная за тези ампули.Лично мен ме е страх да опитам,затова много се учудих,че и козметичката ми ги продава-а на нея вяра имам,медицинско лице е.Приятелката ми също ще си купува,тогава вече ще зная повече Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 78
Добре тогава, ще изчакаме търпеливо приятелката ти да ги приложи върху себе си и ти после ще напишеш резултата Peace Току виж към овчата маска сме прибавили и конски ампули... само да не ме чуе някой, че голям смях ще падне Joy

Ще кажеш като има някакви отзиви  bouquet

# 79
Добре тогава, ще изчакаме търпеливо приятелката ти да ги приложи върху себе си и ти после ще напишеш резултата Peace Току виж към овчата маска сме прибавили и конски ампули... само да не ме чуе някой, че голям смях ще падне Joy

Ще кажеш като има някакви отзиви  bouquet

Обезателно ще кажа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 80
Благодаря ви за отговорите.  Аз сега й писах смс на тази мойта позната да видим какво ще направи  Simple Smile. Иначе ANELIAAA, аз изчетох доста мнения по тази тема в много форуми и гледам,че момичетата ползват мед,зехтин,хининова вода, бадемово масло, но най-вече са доволни от тривитаминола. Все пак явно при всеки си е индивидуално. Даже от някои хора съм слушала,че и урината много помага за разтеж и сгъстяване.
А иначе за въпросната конска ампула, това момиче ми каза,че струва 7лв, но аз я предупредих да намери тривитаминола,ако не тогава да ми вземе от ампулата.

# 81
Леле, дами, Вие сън не спите Whistling Laughing
Jenny^^^ , добре дошла! Момичетата са ти казали за новото име на тривитаминола. Мед, зехтин и бадемово масло могат да се слагат директно в маската за допълване действието на АД3Е. Хининова вода/Себорал - в корените, след измиване.
Това за урината и аз съм го чувала. (Гнусливите да не четат!)
Имах една колежка, която миришеше на тоалетна. Ама МНОГО. Споделих с мъжа ми и той ми каза, че сигурно си въобразявам. Но. Миризмата беше силна и се усещаше само около нея. След няколко месеца въпросната колежка реши да сподели, че е имала къса коса, но от година си втрива в корените урина и по този начин е постигнала и поддържа дълга коса. Не съм си въобразявала Sick . Това няма как да го направя #Crazy На всичкото отгоре косата й беше гнусна и проскубана. Отврат. ooooh!
ANELIAAA , попитай в условия и указания какво можеш да направиш по въпроса с регистрацията. Wink
И не се стряскай за накъдряне/изправяне; потъмняване/изсветляване. Аз исках права като праз коса. Сега съм къдрава, но определено ми стои повече, а и се радвам на косата си Heart Eyes
2-3 капки лавандулово масло са достатъчни за неутрализиране на миризмата на 2-3 капки газ Peace Ако слагаш  лъжица газ, не слагай лъжица масло, защото ще си изгориш скалпа. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 20:45 от Анонимен

# 82
Искам са попитам ако освен стимуланта на Икаров и бадемово масло слагам и други масла може ли да се отрази и по друг по-лош начин на моята коса?
Абсолютно, твърдо НЕ! Може само да помогне Hug

# 83
zizi top   мила, виж за маслата съвсем съм изключила ooooh!, затова днес ще отида да си купя бадемово масло и чак тогава ще правя маската Blush. Дали като за начало само едно масло ще свърши работа newsm78? И да те попитам (може и да сте го споменавали, но аз не съм запомнила) хидро АД3Е по-лош ли е от мастния вариант newsm78, защото във ветеринарната аптека ми казаха, че няма разлика, а просто хидрото вариант се измива по-лесно? newsm78 Мля ви да ме просветите малко Praynig.
AaNaaNaNa поздравления за косата  bouquet. Много жива изглежда Wink. Можеш ли да ми кажеш горе-долу за какъв период от време си постигнала този резултат и каква дължина/гъстота и т.н. Благодаря предварително!  bouquet!!

# 84
zizi top   мила, виж за маслата съвсем съм изключила ooooh!, затова днес ще отида да си купя бадемово масло и чак тогава ще правя маската Blush. Дали като за начало само едно масло ще свърши работа newsm78? И да те попитам (може и да сте го споменавали, но аз не съм запомнила) хидро АД3Е по-лош ли е от мастния вариант newsm78, защото във ветеринарната аптека ми казаха, че няма разлика, а просто хидрото вариант се измива по-лесно? newsm78 Мля ви да ме просветите малко Praynig.
Едно масло е достатъчно.
Разликата между маслен и воден р-р на витамини А, Д3, Е е описана в първия пост. Тривитаминол е маслен р-р, докато Виалитон е воден р-р. Обяснила съм защо е по - добър първият вариант, а тези които изтъкват по - лесно измиване като предимство или не са учили в училище за мастноразтворими витамини, или искат да ти пробутат по някаква причина Виалитон (Хидро- АД3Е). Peace

# 85
zizi top слушам и изпалнявам Peace, но смятам да си оползотворя купеното шишенце вече, а като го свърша ще си купя тривитаминола.  bouquet

# 86
Добро утро  Laughing
Сега пък нещо ново Wink конска ампула newsm78Ще ми е интересно да науча повече Wink

# 87
zizi top слушам и изпалнявам Peace, но смятам да си оползотворя купеното шишенце вече, а като го свърша ще си купя тривитаминола.  bouquet
Ама, моля ти се, разбира се.  Hug Не е фатално  bouquet

# 88
Момичета, аз също съм нова.Снощи пуснах първия си пост във форума.Надявам се вашия опит да ми помогне, защото вече съм изгубила надежда. От юни насам даже няколко пъти подстригах косата си, но и това не помага.Ползвам какви ли не маски и ампули, но единствения резултат е, че косата ми започна да расте по-бързо, но проблема с косопада си остана.Капи изключително много и май не е от изрусяването, защото не се къса, а капи от корена.

# 89
zizi top  може ли да ми кажеш от къде мога да си намеря бадемовото масло-от аптека или.......

Общи условия

Активация на акаунт