Тайната на дългата и здрава коса-16

• 39 188
  • 374
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Взех си детето и ми е сякаш малко по-спокойно!А сега по темата-довечера смятам да се "маскирам" само да не ми мине котка път!Имам предвид-да не ни спрат водата,че тук се строи много яко и чат-пат ни спират водата.'Щото ако се намажа и после се окаже,че няма вода ще е егати кошмара,меко казано!После ще докладвам!

# 136
  • гр. София
Момичета, аз още от първата тема хвърлям по едно око, но хич не ми се занимаваше с домашно приготвени маски.
Но положението с косопада при мен вече е нетърпимо  Cry , пак малко го овладях с едни ампули, които фризьорката ми втрива в корените де.
Сега обаче съм решила да изпробвам и тази маска.

Имам само един въпрос, бихте ли ме посъветвали къде в София, за предпочитане около центъра, може да се купи АДЗЕ, а също и маслата на Икаров?

Kak e възможно две напълно непознати жени да мислят абсолютно еднакво. Laughing
Взе ми думите от устата,буквите от клавиатурата. Laughing

Аааа с теб и друг път сме обменяли опит  Wink
Сега да видим дали някой ще се смили над нас, момичета споделете за АДЗЕ  bouquet

Никога не съм се интересувала от ветеринарна аптека и идея си нямам къде може да има.Виж,зоо-магазини навсякъде,ама там май не предлагат лекарства.

# 137
Мале колко имам да чета... Crazy
Някой питаше за червената коса и пада ли боята.Палете падаше.Велатон не падаше.Сега съм с шампоан-оцветител.Той по принцип си пада.Отивам да чета.... #Crazy

# 138
  • София
Включвам се, понеже някой по-горе беше питал за конските ампули. Отговарям: с употребата на Тривитаминол косата се накъдря, а с конските ампули се изправя. За любопитните мога да приложа снимков материал от пазара за животни в София. Mr. Green

# 139
Момичета, аз още от първата тема хвърлям по едно око, но хич не ми се занимаваше с домашно приготвени маски.
Но положението с косопада при мен вече е нетърпимо  Cry , пак малко го овладях с едни ампули, които фризьорката ми втрива в корените де.
Сега обаче съм решила да изпробвам и тази маска.

Имам само един въпрос, бихте ли ме посъветвали къде в София, за предпочитане около центъра, може да се купи АДЗЕ, а също и маслата на Икаров?

Kak e възможно две напълно непознати жени да мислят абсолютно еднакво. Laughing
Взе ми думите от устата,буквите от клавиатурата. Laughing

Аааа с теб и друг път сме обменяли опит  Wink
Сега да видим дали някой ще се смили над нас, момичета споделете за АДЗЕ  bouquet

Провери някъде около вас за ветеринарен кабинет, там продават. И кажи къде се намираш в центъра. В Зона Б-18, това е около пазара Димитър Петков, има ветеринарен кабинет, аз от там го взимам по принцип.

# 140
Току що се намазах и установих, че съм забравила да сложа газ.  Embarassed  Нищо - другият път...
Момичета, този стимулант на Икаров ухае направо супер!!! newsm81

# 141
Момичета - как мислите, ако се боядиша червена, все същото ли ще е?Или да си направя естествения цвят?Но нали знаете - еднообразието омръзва.

# 142
Току що се намазах и установих, че съм забравила да сложа газ.  Embarassed  Нищо - другият път...
Момичета, този стимулант на Икаров ухае направо супер!!! newsm81

Откога му се каня и аз на него,но все избирах бадемовото масло Thinking
Този път ще си го купя Peace

# 143
  • София
Аз пък днес влизам в една ветеринарна аптека да си купя тривитаминол, а лекарчето вика : за маска на косата ли?  Shocked
Стимулантът на Икаров замества бадемовото масло или се ползва самостоятелно?

# 144
Аз пък днес влизам в една ветеринарна аптека да си купя тривитаминол, а лекарчето вика : за маска на косата ли?  Shocked

Joy Joy Joy

# 145
Стимулантът на Икаров замества бадемовото масло или се ползва самостоятелно?

Не,не го замества.
Стимулантът е около 6лв.
Бадемовото масло-1.80лв.
Зависи кое ще предпочетеш.
Което и да избереш няма да сгрешиш Peace

# 146
  • София
Благодаря   bouquet

# 147
И аз днес имам "BAD HAIR DAY" Rage
Ще се клепам и глезя довечера, но на фризьор не се давам newsm77

Abe хора,

Кога намирате време за клепане? Аз трябва в нелегалност да мина за това, не мога пред мъжа и децата с маска да седя.

А къде има вет. аптека. Аз все питам и не намирам в София ?

Възхищавам ви се на постоянството !

# 148
Аз пък си стоя, не ми пука, нали съм с кърпа. Като излизам от банята нали главата ми е завита с кърпа, то си е същото.  Peace

# 149
  • в.преслав
и аз стоя пред моите хора,ама мъжа каза,че вече ще ме уволни с тия мои маски за коса-разнасяла съм само зловония Grinningа свекървами све ме хвали,че полагам такива грижи.в стимуланта на икаров няма ли бадемово масло?мисля,че вътре имаше6 вида масла.

Общи условия

Активация на акаунт