Много пишете,едва смогвам да ви изчета! 
Нан

Да не сме я обидили
Пише всеки ден в работните майчета, и нас ни изостави...
.На мен ми е кофти и подуто като го ям,а представям си на Дим ако дам 

.

.вземи някакви витамини или билки за укрепване на организма 
.да не говорим колко пъти го блъсна в земята..е поне сега ще ме огрее с нов телефон 
Но наистина за късно захранилите и за дечица със чуствителни стомахчета не е за всеки ден дет се вика,може 1 пт в месеца да давате! 
То не че алергия е мнооого хубаво,сега ще си правя тест от какво ми е,а на 15 щяли да идват някакви нови тестове които пробвали и съдържали в себе си всички видове тревички и прашинки и да се установи от какво е!

При усовие,че е готвен здравословно без брашна и запръжки и т.н. си мисля,че е дори полезно,защото е една от основните храни богати на Витамин В.Е,наистина всеки само си решава.
Искате ли за Коледа да организираме нещо и да помогнем с каквото можем?Всъщност,защо чак за Коледа,когато сме готови!!!!
Чудно, защо ли?

Кога ли ще изпера някоя лъжица или играчка...
Дано да нямате повече неприятности!

. Но да си кажа, аз виждам грешки във възпитанието на Гоги-само гушкане, милване и тем подобни и тати се караше и сега той е добрият а аз давам парички и позволявам непозволени неща.
Затова сега съм се заела с възпитанието на малчо, но дали ще има ефект ще се разбере чак след 10-тина годинки.
Е,ако не е за бебето,няма нужда да го миеш,а направо си вариш месото и се получава като две в едно-хем мезе,хем алкохол
Аз нашата тенджера под налягане не я варя,защото ме е страх,тъй като преди години в блока на нашите едни съседи така си взривиха апартамента
Съвсем сериозно
Искате ли за Коледа да организираме нещо и да помогнем с каквото можем?Всъщност,защо чак за Коледа,когато сме готови!!!!
Трябва обаче да решим с какво точно можем да помогнем, че спешните им нужди са много дълъг списък.Наистина не е нужно да чакаме до Коледа, дано да успеем по-рано да направим нещо
Според мен е най-добре да съберем пари-всичко опира до тях.

Тъкмо приспах Дани и се звъни на пожар на вратата и освен това се тропа с все сила.
Ама то и съседите са ни едни, входната врата за нищо я нямат, влизат какви ли не типове във входа. После си представих ако бях отворила без да погледна кой е и ме бяха избутали навътре...