Юлче сладко ти си пей , а мама щастливо ти се смей

• 10 489
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • През девет земи в десета
 wavey doh Много пишете,едва смогвам да ви изчета! smile3529

Нан Heart Eyes

# 91
  • София
Ети-много послушен твоя Венци,бре!Ще ти изпратя Влади с колет в Русе,след седмица да ми го върнеш като писано яйце! Joy Joy Joy
Мунка1-оздравявай бързо!
И според мен боба е тежка храна.

# 92
  • Варна
Здравейте Hug

Появили са се вече и Юлки 2008 Mr. Green Дори разсконсперирах нашта Майра, която е писала там и после е редактирала постинга си. Нали тя правеше опити за второ юлче или се бъркам newsm78  Да не сме я обидили Sad Пише всеки ден в работните майчета, и нас ни изостави...

Ети,и аз отдавна се чудя,защо ли не пише при нас Rolling Eyes

А пък аз се надявам,да съм в Юлки 2009 Wink

Аз мисля че за боб е рано Peace.На мен ми е кофти и подуто като го ям,а представям си на Дим ако дам Sick
ноооооооо,всеки сам си преценя Hug

Иси,аз нещо не отговарям на кафевите очи hahaha.
Всичко друго съм,но не и уравновесена Mr. Green.Виж за мъжо отговаря,а за Дим до колкото мога да преценя на този етап,отговаря на пъстрите Peace
Попова,извинявай нещо съм изтървала.какво за този стимулатор newsm78

Иси,как е Валката Hug

Мунка1
,бързо да оздравяваш Praynig Hug.вземи някакви витамини или билки за укрепване на организма  bouquet

Вчера ми отказа телефона.ами и как иначе,като Дим го изяде и наводни от плюнки ooooh!.да не говорим колко пъти го блъсна в земята..е поне сега ще ме огрее с нов телефон Party
Моите мъже спят,и аз се катурвам Laughing

# 93
  • somewhere over the rainbow
Честит ви празник - Ден на будителите!
По нашия край е имало доста будители, та тук има празнуване Party

Боб дават в нашата кухня. В началото го ядях аз, но вече и Дая го хапва Peace

Пиги, пиши как сте Thinking Hug

Иси, не ми отговаряш в Скайпа Rolling Eyes

# 94
  • Варна

Иси, не ми отговаряш в Скайпа Rolling Eyes
И на мен Confused

# 95
Moмичета няма нужда да правите лексикон,те хората са го измислили  Mr. Green
105 въпроса  Joy Joy

# 96
Ние пък боб ядем от 7 месечни,в началото по малко и аз дояждах но винаги като дават в кухнята си го яде,те дават 1 месечно и е много хубав,сварен и гъст!Много е полезен,аккто леща,бобови Peace Но наистина за късно захранилите и за дечица със чуствителни стомахчета не е за всеки ден дет се вика,може 1 пт в месеца да давате! Thinking
На близначето с диабет комшийчето основната му храна е боб,в началото де,сега вече му дава и зеле и такива други храни полезни, на въглехидрати!

Аз дишам! Mr. Green Отивам днес с намерението да вадя сливици защото не се издържаше,а те ми казаха че имам алергия и ме изпратиха да се лекувам не да вадя сливици,и всичко ми е от алергията!Сега за днес имам да пръскам един спрей 7-8 пъти и от утре по 3 пъти но вече се чувствам дишашта,не са били сливиците,макар че са надути  иболезненеи е било от алергията! GrinningТо не че алергия е мнооого хубаво,сега ще си правя тест от какво ми е,а на 15 щяли да идват някакви нови тестове които пробвали и съдържали в себе си всички видове тревички и прашинки и да се установи от какво е!

А аз вече хвърлих одеалото с което спях,килима го навих и ще го продавам,а сумати родопск иодеала и китеници,жал ми е да ги махна! Cry

Сега съм на вълна чистене! ooooh!

# 97
Нямаме проблем с боба,да чукна на дърво StopПри усовие,че е готвен здравословно без брашна и запръжки и т.н. си мисля,че е дори полезно,защото е една от основните храни богати на Витамин В.Е,наистина всеки само си решава.
Момичета,четохте ли най-горе в страницата темичката"Две деца-една съдба"?Направо им се възхищавам от все сърце на тези хора,че са се нагърбили да гедат дечицата си,а не са ги изоставили HugИскате ли за Коледа да организираме нещо и да помогнем с каквото можем?Всъщност,защо чак за Коледа,когато сме готови!!!!

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:01 от Tizija

# 98
И на мен. Joy Чудно, защо ли? Thinking Whistling Laughing

Аз пък цяла сутрин варя заешко, мали, то не увира, бре! Но пък стана чудна яхнийка.
Боб съм давала само да пробва едно-две белени зрънца от нашия. Иначе му готвя червена леща, а зеле също още не смея да му дам. Мисля скоро да го пробвам с краве сирене или кис. мялко, но се чудя кое от двете е по-удачно като за начало. Какво ще ме посъветвате? newsm78

Да ви се похваля-вече му избиха всичките кучешки зъби. Вече е с цели 16 броя. Но това не му пречеше тази нощ пак да се върти като пумпал и да реве, явно последния зъб все още го дразни, въпреки, че е пробил венеца. Thinking

По един глас и от мен за Калоянчо и Юлето. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 14:05 от Nanny

# 99
Ооо благодаря ви за гласовете за Юл!

А Нанни нямате ли херметическа тенджера,ние уж имаме и скоро се мъчих цял ден с едно телешко,накрая бам в херметика и стана за 30 мин,та така сега ми седи го печката тенджерата и всичко с нея! Peace

# 100
Цитат на: Ели
А Нанни нямате ли херметическа тенджера,ние уж имаме и скоро се мъчих цял ден с едно телешко,накрая бам в херметика и стана за 30 мин,та така сега ми седи го печката тенджерата и всичко с нея!
Имаме, ама заека съм го разфасовала на порции само за Данката. Вадя от фризера и готвя, малко е за тенджерата.

Днес му дадох да си играе с ключовете ми, а той така ги покри някъде, че няма намиране. Чак започнах да се притеснявам.
Накрая ги намерих в пералнята. ooooh! Кога ли ще изпера някоя лъжица или играчка... Laughing

jorji, Да нацелуваш чистото дупе на Друнди. Hug Дано да нямате повече неприятности! Praynig

# 101
Ети-много послушен твоя Венци,бре!Ще ти изпратя Влади с колет в Русе,след седмица да ми го върнеш като писано яйце! Joy Joy Joy
Лъжа няма! Пращай го, но имай в предвид, че нашият тати е военен и възпитава строго Tired. Но да си кажа, аз виждам грешки във възпитанието на Гоги-само гушкане, милване и тем подобни и тати се караше и сега той е добрият а аз давам парички и позволявам непозволени неща. Tired Затова сега съм се заела с възпитанието на малчо, но дали ще има ефект ще се разбере чак след 10-тина годинки.

# 102
Ели,слагай малко алкохол като марината ,после измиваш  така месото увира много по-бързо.Изпитана рецепта NaughtyЕ,ако не е за бебето,няма нужда да го миеш,а направо си вариш месото и се получава като две в едно-хем мезе,хем алкохол JoyАз нашата тенджера под налягане не я варя,защото ме е страх,тъй като преди години в блока на нашите едни съседи така си взривиха апартамента SickСъвсем сериозно Naughty

# 103
Момичета,четохте ли най-горе в страницата темичката"Две деца-една съдба"?Направо им се възхищавам от все сърце на тези хора,че са се нагърбили да гедат дечицата си,а не са ги изоставили HugИскате ли за Коледа да организираме нещо и да помогнем с каквото можем?Всъщност,защо чак за Коледа,когато сме готови!!!!

Аз съм много ЗА PeaceТрябва обаче да решим с какво точно можем да помогнем, че спешните им нужди са много дълъг списък.Наистина не е нужно да чакаме до Коледа, дано да успеем по-рано да направим нещо HugСпоред мен е най-добре да съберем пари-всичко опира до тях.
А за Коледа да изпратим за децата подаръчета(играчки и дрешки).
Какво ще кажете момичета?
Ето и линк към инфо за семейството:
http://missionbg.org/bg/Rosen_Sevda.html

Предлагам да контактуваме директно със семейството, а не чрез фондацията.

Нани, месото за Мимозата когато го купя, сварявам цялото количество и след това го прибирам на порции, пасирано в камерата.Това спестява много време Peace
А за сиренето и киселото мляко-аз предложих първо сирене.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 15:21 от Asya_

# 104
Асе, в какви съдове го съхраняваш? Щото аз толкова малки и много на брой купички и купенца нямам. Rolling Eyes Пасирано е добре, не се хвърля бульона. Peace
Как съм пропуснала предложението на Тиция...напълно съм съгласна да помогнем с каквото можем. Peace
Цитат
А за сиренето и киселото мляко-аз предложих първо сирене.
Hug
ох, то и аз така направих, но след тия обриви съм в голяма дилема. Много ме е страх!
Та, затова се чудех между нискомасленото кис. мляко и сиренето кое да избера за начало... Thinking

Лелеее, преди малко как се ядосах. Rage Тъкмо приспах Дани и се звъни на пожар на вратата и освен това се тропа с все сила.
Аз предвидливо слагам бележка, когато Дани спи, да не ни безпокоят. Поглеждам през шпионката- две циганки с две малки хуни.
Ама явно са прочели бележката /ако въобще могат/ и заслизаха надолу по стълбите. ПФууу! #2gunfire Ама то и съседите са ни едни, входната врата за нищо я нямат, влизат какви ли не типове във входа. После си представих ако бях отворила без да погледна кой е и ме бяха избутали навътре... ooooh!

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 15:47 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт