Отговори
# 120
Добро утро момичета,
 Трети ден съм си у нас и хич не ме кефи това  Whistling Утре болна, здрава си отивам на работа.

Ivy разгледах почти всички снимки  Hug Дечицата са ти толкова хубави Hug Да са ти живи и здрави  bouquet
Ани що се впрягаш толкова. Така или иначе ще стане каквото ти решиш...До колкото те познавам  Wink

Ох и дано днес се включи още някой Praynig

# 121
Благодаря ви  Blush

Ани никаква милост вие да сте добре, те ще се оправят  Mr. Green
А за Иво той тесто и сладко почти не яде  Embarassed проблема е, че седи по цял ден и не се движи, такава му е работата, а и не виждам кога може да включи и движение в програмата си Rolling Eyes Определено ми дадохте почва за размисъл Hug
Поли, а Они при теб ли е?

Да ви кажа след 3 години вкъщи взех да изкуквам Crazy

# 122
Иви, Вероника е при баба си, но вечер си я взимаме.

А ти какво работеше преди?

# 123
 waveyКак сте мацки
За да не съм и аз по назад и на мене вчера ми беше  каръшки ден най вече вечерта.Обажда ми се мъжа  и ми креши че нещо детето му има.Е питайте ме от 18.30 до 20 как минава времето.Питам какво обажда се детенце плаче.След малко баща й ми се обажда и ми казва че викала само " Там".Понеже всички мъже са един дол дренки и той не се сеща да я попита какво е това там.Мъжка му работа АЗ след около 10 минути се обаждам и му казвам какво да я пита и после той казва че не искала да му каже.Добре че се е сетил да я съблече да я изкъпе в коритото щото преди я беше страх от него но сега от известно време го иска но не я огледал нещо за следи от бой.Аз си тръгнах 8 без 10 от работа и от хладилника бегом на трамвай и от Стамболийски почти бегом към нас до бул.Сливница.Почти пред припадане ги виждам как се newsm37  bath и малката се опитва да обеди баща й да влезе с не в коритото й да се къпе.
То е тясно но дълго а той с жестове се опитва да й обясни но явно не успява.Е тогава щях да  rotfImao rotfImbo от смях .АЗ едва едва дишаща казах че на тати е малко коритото и детето ме разбра.Да не говориме че бях умряла от глад.Таткото си стопли да яде аз още не се  бях съблякла само се измих и започнах да топля за малката.Нашия татко се наяде и отиде на  hit да  smile3546.Да не говориме че си остави масата защото аз не съм била яла.Както и да е.Викнах го да види как общуваме с дъщеряни.Това там разбрах след като ме заведе на балкона и чрез въпрси на който да отговаря с да и не ми каза че там видяла едно коте което поискала да си вземе щото треперело.Уви ако доведе още една бащай ще ни изхърли и 4-те,двете котки и нас двете.След това питах някой в градината да ли я  е бил.ИЗредих лелките после питах момченце каза да.Значи я е бил момченце.,но като попитах кой е почнал тя или то тя каза аз.Демек с едно момченце се сбили за играчката и за спане.ЕДно плушено мече Мечо пух.Опитало се сигурно момченцето да и го взема но тя го млатнала къде свари.После то да не остане длъжно я одарило по гърба.Нормално.Даже онзи ден като я взех го видях момченцето.Всеки ден си го помлатва по малко.Разбрах че я е закачал и тя да остане вярна на гаджето си го била.Детска им работа.А това обчщуване се сетих от една игра,която играехме на времето когато не ни се говори.Задаваш въпрос на който да се отговаря с Да или Не и така научаваш каквото ти трябва
Иву АЛекс съчувствам ви за водата.Нещо кметовете на общините ако има такива не осигурват ли нещо водоноски newsm78
................................ Най-мъдрото, което измислих беше да се разделим hahaha ама тогава щял да хване синузит от хладилника, заради депресията  Joy
Иву вместо това  се сменете с мъжа си.Ти да ходиш да работиш и без това предполагам че ти е омръзнало в къщи а той да гледа двете деца.Едното ще го дърпа на ляво другоно на дясно.Поне при нас действа.Не стига че сега мъжа ми ходи да си вади документи че онзи ден му ги взеха от служебната кола са се кредитните карти шофьорска книжка Лк и ключове от всякъде.Ходи и на работа.Не им стигнало това че ги откраднали но понеже мъжа ми е загубен си държи пин кодовете отзад на картите му изтеглили над 150 лева.Побеснях но да го убия не успях.Та освен тези документи търчи и на работа.Вечер се прибере детенце го дърпа да си играят.Той или аз му слагам да яде.Малката се наяде и го дърпа да си играят и той милия не може да се наяде.АЗ като се прибера от работа го дърпам на другата страна да ми разкаже какво е свършил.Отслабнал е с 5кг за 1 месец.За  Cryми се лепнаха на мен при положение че не ям сладко и тестено и пия диетични кафета.Еми така де да не излизат тези кг от къщи трябва да се лепнат на някой.Мойта най добра приятелка и мъжа ми седнали да си казват кой колко е отслабнали аз им се скарах щото техните свалени кг се лепят на мене.Заповядах им да започнат да ядът и да не работят толкова за да мога да слабея аз Mr. GreenИве Боян ти е одрал кожата а ЕЛи на Таткото.
Тайги ако това те успокой у нас всяка вечер е цирк.Малката като се прибереме и двамата  изсипва два кашона демек един горен и долен от банани  с играчки и ни дърпа с баща й да си играеме с нея.Понякога имам някоя малка играчка в деколтето си, а имам чувство че и в крачолите си имам по някога.Е после си ги събира и след това малко преди сън има борба на спалнята.А да не говориме че когато сме самички двете се разхожда с една кола дето се управлява с крака и волан и взима котето и ми го хвърля в краката  или кара по краката ми само и само да я забележа.Не мога нищо да правя .Като легне да спи все едно е минал ураган.Кръстих го урагана Катрин.
Аник ти както работиш на 200% и още толкова оборота скоро ще се скриеш от лицето на земята Mr. Green
Гери честит рожден на мъжа ти.Нека да е жив и  здрав да доживеее 3 пъти по толкова и още една година извадих от джоба си извадих. Laughing
Поли Марис питаше за такива неща.Благодарско  bouquet
Упс  Embarassed май се овлякох днес в  smile3523
Желая ви   Nature Sunny Kissing Heart къде по две къде по три.Демек мама и дете и мама и две.На татковците не пращам  Kissing Heart щото като се видиме следващия път ще има  fight fight fight newsm66 newsm29 bambamНе мерси няма нужда от това

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 12:44 от mama rosi

# 124
Роси поне докато кърмя Боби толкова често на посикване ми е невъзможно да работя. Разреди ли малко кърменията пак се хващам. Ние си имаме наша си фирма (програмиране и уеб дизайн) и всичко нас чака. Аз реално почти не съм спирала да работя до средата на бременността, но работех от вкъщи. Едно и също и ревящи бебета и ми е писнало. Почвам сериозно да се замислям да ходя да работя за някой вместо за себе си и то в чужбинско. Ама с две деца как се мести, без да имаш нищо там...най-лошото е, че май само аз искам  Rolling Eyes поне от сутрешния разговор така разбрах Tired

Ще пробвам да поспя

# 125
  • София, в полите на Витоша
Добър вечер Hug

Гледам днес е бил каръшки ден,а? Confused

Пък аз ще ви почерпя виртуално за РД на мъжа ми-33. Grinning

Няма да празнуваме днес, както винаги той е на работа до късно, пък и няма кой да гледа Иво. В Неделя ще го отпразнуваме.
Желая приятна вечер на всички Hug

Ооооооооооооооооо, Скорпи си гледаш, а?!?

Да е жив и здрав и  да не те ревнува много.  Hug Hug Hug

# 126
  • Sofia
Иве, абе къде си хукнала по чужбинско  Grinning Я си стой тук - деца като от приказка, собствен бизнес, социален статус... Не ни е лоша страната, наша си е  Peace Казаха, че май пускат водата  тази вечер  newsm78
Мечи, и аз пропуснах  ooooh! Заплес съм  Embarassed Да ти е жив и здрав и много да те слуша, да не те ядосва, че...  Naughty

# 127
мдааааааа вода има при нас от предиобед, но за Алекс незнам те доскоро нямаха Rolling Eyes Не ставала за пиене и миене, но поне за нулите има  Mr. Green

Ами ще го видим бизнеса докога ще го има Mr. Green ще оцелее ли, няма ли, ако не оцелеем ще забегнем  Whistling

Ноемврийските снимки

# 128
  • Варна
мдааааааа вода има при нас от предиобед, но за Алекс незнам те доскоро нямаха Rolling Eyes Не ставала за пиене и миене, но поне за нулите има  Mr. Green

Още нямаме  #Crazy Не ми се говори...

# 129
Съжалявам Sad Дано скоро да ви я пуснат. Ако не ще идвате на гости за баня   bath

# 130
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА  Hug

ЧЕСТИТ АРХАНГЕЛОВ ДЕН  newsm51 smile3525

ДНЕС празнуват Ангел,Ангелина,Рангел,Михаил,Гаврил,Райна,РАя,Рада,ОГнян,Пламен,Емил,Емилия

ДА СА  живи и здрави близките ви с това име  Hug

РАДИ честит ИМЕН ДЕН

Аз ви черпя  виртуално за моята сестричка.Тя се казва Емилияparty023 Wine Glass  food002 beer

Най -вече да ви разкажа тя какво е преживяла снощи.За което аз си изкарах акъла. ShockedТя работи в бърза помощ-лекар.Беше нощна смяна.Трима пишлигари с мерцедес са бутнали линйката ,отнемайки предимството им.
Слава БОгу на нея нищо й няма  Praynig.Но аз много се притесних....Това  е ,излях си мъката....

ВАРНЕНКИ,съжалявам за водата.Казаха ,че като я пуснат 4 дена няма да става за пиене.Дано скоро да се оправи  Praynig

Иви а ти си герой.С малките деца и фирмата....много успехи,мила ти желая.
 Hug

Мечо
да т и е жив и здрав мъжът и да те слуша  Peace

Роси всички мъже са еднакви.В повечето случаи не знаят как да се справят в дадена ситуация.

лек ден и до скоро   bouquet

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 09:03 от Deysi

# 131
Честит Имен Ден на всички празнуващи   Hug

Ами герой, изнервена майка съм аз  Joy

# 132
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ

А Иве, герой си ,герой си..пределно ми е ясно какво ти е на главата  Hug

# 133
Честит празник на всички който празнуват днес  bouquet Heart Eyes
Деуси чух сутринта по новините,че жената била в шок но иначе била добре.Ей тези бързаците са ми много интересни фучат с 200 км в час да не говорим еч еизпреварват линейка която е тръгнала не на разходка а да спасява човешки живот.Сегашнат амладеж която за пръв път взима книжки -пардом тате и мама му купуват яхват мерцедесите и баварците а до преди месец са бръмчали с колело и се мислят за велики.Ей за това сме на това дередже.
Иву нали знаеш мечтите са хубаво нещо още повече ако са осъществими.Дано да успееш да видиш чужбинско.Аз да си призная никъде извън Бг не съм ходила.Сега тати и мама ни обеждават да изкараме една нова година с тях в ТурцияТе плащат пътя и спането а и яденето.Щото те за 350 лева отидоха за 7 дни в едно селце в турция близо до кушадъсъ като в тези пари е включено път, ядене на корем и спане.ЕЙ за такава екскурзия ни убеждават,но ние се дърпаме като госпойци и се двуомиме.
Днес е празник на полицията и точно днес освободиха мъжа ми да си прави документи дано да си ги направи поне до обяд че до тогава ще работя.ужас #Cussing out
Алекс дано да ви пуснат водата и на вас днес.
Лек ден

# 134
  • София, в полите на Витоша
Честит имен ден на всички именяци- да са живи и здрави и да се слави името им!

Общи условия

Активация на акаунт