Отговори
# 210
Добър вечер на всички  Hug

Ама хубаво се е пораздвижила темата днес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теди, много се зарадвах да те видя   bouquet Открадвай по някоя минутка по-честичко Hug Щерка ти е толкова сладка и наистина как си приличат с Елито  Shocked Я си признайте бързо кой къде е ходил в ''командировка'', а  Wink

Тайги, Тео се храни сам от много отдавна също. Преди да тръгне на ясла започна, дори не помня кога. Но то си е до дете. На една позната дъщеричката е на 3 и половина годинки и предпочита мама да я храни. Може сама, в градината сама яде, но в къщи иска мама Simple Smile

Ради, само така звучи. Не живеем никак вълнуващо даже. Винаги написано изглежда по- отколкото е в действителност. Всъщност дните ни минават доста еднообразно. Отвреме-навреме има нещо интересно, но е толкова рядко... Не се оплаквам де. Ама ми се скита повечко...

Деси, що така бягаш?

# 211
Добър вечер и от мен  Hug
Първо да честитя празниците на всички, които съм пропуснала!!! Да са здрави и много щастливи!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Най -после и аз да драсна някой ред Embarassed Никак, ама никак не ми остава време да се добера до компютъра, само прочитам оттук- оттам и пак мятам по задачи. Нали вече и петокласника почна та учим като приспя Митко Crazy Лудницата е пълна, но се справям вече по-добре с организацията на времето. Е, няма първо, второ и трето на масата, но по-засуканите гозби за събота и неделя, ако се задържим в къщи Laughing На работа всичко е наред за сега, само дето още не съм си взела първата заплата, нали с 1 месец назад и чак края на ноември ще е, та още не мога да се похваля че съм напълно доволна от новите условия. Иначе имам доста нови задължения , навлизам в нови области и научавам разни интересни неща, което си е супер и много ме радва. Съни и при нас има интриги,колежките ми ме гледат половината накриво, защото преди да изляза в майчински бях 5 год на една длъжност и се връщам сега на по-висока, но аз съм си го постигнала това с труд ,така че да си гледат работата Crossing Arms И ти не им обръщай внимание и стой далеч, какво да се прави не можем с всички да се разбираме Wink
Чета, много от нещата ,които пишете ги прави и Митко и така се успокоявам, защото ако не е темичката ни не знам щях да се побъркам с това момченце Rolling Eyes Тръшка се за най-малкото нещо, прави ми едни истерии, аз уж реагирам адекватно, пък няма ефект ooooh!Но напоследък позатихнаха малко, де, пу-пу .Ходи на яслата и се чувства много добре, вече ми пее *Мила, моя мамо* в следния вариант- * мое мамо миия, садка ного бичкам* и винаги се просълзявам Blush Също знае от *хей ръчички* думичките почти и е много смешен като вика * тази лявада* и сочи другата и пак казва същото Joy Joy Колкото е забавен, толкова е и инат, обаче Crazy Вчера ми вика в колата със страшен глас  през зъби * Ееееей ,момиченцеееее* Shocked Shocked останах без думи , успях след 2 минути да кажа че на мама така не се говори и тн Явно от лелките в яслата го е чул, в къщи никой не говори през зъби Thinking
Аник, и Митко става по 2 пъти нощем къде за вода, къде за мляко, аз нали оооооще кърмя ,то само нощем де и не знам как ще се отучим, пробвахме една нощ то бяха ревове ,писъци.....Та щом Габи е заспал значи не му е толкова необходимо, по-скоро навик Hug
Просто ви се възхищавам как ви остава време и да пишете тука и да работите, някой и студентки се изявяват, аз ли съм сбъркана не знам Embarassed
Прегръщам ви всички, целувки на сладките септемврийчета и много слънчево настроение ви желая в тези мрачни и студени дни  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes :love
И малко снимки от сърце  Hug

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 22:16 от kemy

# 212
Здравейте и от мен мили Дами,
И мен яко ме засмука работата - както на повечето места и при нас има мнооооого бачкане. За да ми е още по-хубаво взех, че си направих и химичен пилинг на лицето - няма да ви обяснявам как изглеждам  - страшно и ужасно. Дано поне има ефект цялата тая работа. Утре даже няма да ходя на работа, че хората трудно понасят таквиз красоти.
Вероника както винаги си е опърничева, инатлива. Храни се САМО  сама, което понякога не е желателно. КАТЕГОРИЧНО отказва, да сподели какво и кога прави в памперса. Говори много и често ни изненадва с разни неща. Сега се е вманиачила на тема Рататуи - и той като Шрек се гледа от сутрин до вечер.
kemy Митко има невероятно красиви очи, просто нямам думи  Heart Eyes
tedi_b пиши по-честичко, хубаво е като се мяркаш  Hug
s_sunny Галя, наистина е страхотна Heart Eyesедна от любимите ми клиентки. В седмия месец ме попита защо ми е подут корема, а аз й казах, че съм преяла с череши Mr. Green така разбра, че съм бременна след като ходих при нея абсолютно всеки месец Hug Поздрави спициални за нея (от Поли)

Всичко хубаво от мен и целувки за всички  bouquet

# 213
  • Sofia
Добро утро   bouquet
Аз да ви кажа за нощното мляко - на следващата нощ не изключих бейби-фона с идеята да го чуя, но да не ставам. Какво дране беше (мамооооо, млякоооо)... ooooh! сигурно помнеше, че предната нощ не съм го чула  Mr. Green Обаче забелязвам, че като се размрънка, аз влизам, погалвам го, отивам да приготвя млякото и докато се върна, той пак е заспал. Та тази нощ влязох, погалих го, излязох и не се върнах с мляко. Така прескочихме едното хранен. В 6ч.вече не се върза на този номер, но пак е нещо  Mr. Green

Като чета колко говорят малките...  Whistling Моето още на бебешки шляпа, но пък доста повече думички (повтаря след мен всичко, което кажа със своя интерпретация). Иначе се храни сам  bowuu Мисля, че в яслата се учат.

Приятен ден на всички   bouquet Теди, Кеми, ама по-честичко се обаждайте  Naughty
П.С.Кеми, Митето може да е инат, но е толкова сладък... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 214
............ П.С.Кеми, Митето може да е инат, но е толкова сладък... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Съвсем вярно  Mr. Green
Като не съм виждала септемврийчетата повече време ясно си давам сметка колко големи са станали  Heart Eyes

Моята щерка не млъква изобщо - пее песни, казва стихотворения, разказва приказки. Оги на тази възраст само мучеше  Laughing
Махнали сме дневния памперс, всичко си върши в гърнето и за моя радост досега няма пропуски. Слагам й памперс за разходка, но винаги го свалям сух. Следобяд спи по гащи, нощем с пампа. Храни се и се облича сама - даже се сърди, ако някой иска да й помага.
Нямаше места в яслата, която сме харесали, януари ще се пробваме пак. Избрали сме детска градина.

Специално за памперса мисля, че детето самО ще си покаже кога е готово. Моите и двамата не съм ги насилвала - пробвах ги от време на време и при двамата стана от раз.
До детската градина всички септемврийчета ще са махнали пампата  Peace Grinning

# 215
Тайги, Елито също не е от ящните и аз и давам да яде само, ако тя си поиска. Така хем не се ядосваме една на друга, хем яде като и е гладно.
Деси изби рибата  Mr. Green
Македа  Embarassed мойто мъж не помня кога беше, но беше към софийско...ясна тя работата Joy
Кеми появи се най-накрая. Свиркай като сте на разходка в градината  Whistling Много се смях с този хубавия Митко  hahaha Очите му са наистина прекрасни  Heart Eyes
Поли да ви имам черешката  Wink
Ани браво, че си го излъгала..вредни навици разни...

Снощи махнахме бибката Whistling Кученцето дойде и я отгризна, половин час ми обясняваше как "кученцето доди, гиииз и Елито гояяяяяяяяяяма кака". Скъса се силикона на бибката и така мощно я резнах, че заспивахме двете гушнати в нейната кошара. Но заспа и сутринта пак си я търси и се присеща за кученцето, ходи да се хвали, после тъгува. Луда работа. Да видим как ще спи днес на обяд, че вчера не спа ooooh!

О, обличането е голям хит, но обува анцунга на бебето  hahaha

# 216
........... Македа  Embarassed мойто мъж не помня кога беше, но беше към софийско...ясна тя работата Joy .........
Мдааа  Blush Blush   hahaha

БРАВО за бибата!  Hug

# 217
Днес Боби става на 3 месеца  Hug

# 218
  • София/Осло
Еее ивенце, честита ви месечинка--леле как лети времето  Embarassed
теди- успокои ме с мученето на момчетат, Макси кой знае кога ще рецитира, не можем да го накараме две думи да върже, все с по една обяснява и различна интонация и това е.....добре поне че и това казва де  Joy Joy
кеми - мммда напълно те разбирам за ежедневието ти...и при нас е  Crazy обаче аз вече спрях да си давам зор..колкото толкова  Crossing Arms

# 219
Честит мини празник на цялото семейство!  Hug

Специално за теб  Grinning

# 220
Деска, те младежите вървят малко по-бавничко от девойките. Пускаш си покрай ушите коментарите на околните и действаш по схемата, която детенце си е избрало. Така всички са доволни!  Grinning
Ти си опитна мама, горното май беше за майчета с едно детенце  Blush

# 221
  • София/Осло
теди -  Heart Eyes , така де
Ама все бърбори тоя фъстък, поне нещо смислено да казваше  Whistling...говори точно като Доналд дък   Joy Joy Joy Joy Joy

# 222
Пак говори Максата, моят Оги нищичко не казваше до 2 годинки и половина. Само сочеше и буквално мучеше  hahaha
Сега да го видиш - не мога да му затворя устата за повече от 3 секунди  ooooh!

# 223
  • Sofia
Ivy, Честит Ви трети месец!
Да Ви е жив и здрав, имного много да му се радвате!  Hug
.. и на Рали й давам да яде сама като е гладна или пък е нещо любимо. Справя се с лъжицата, по-скоро проблема й е , че не иска да яде.. такова си е диването от малко  Mr. Green а за бибата цяла седмица се сещаше и имахме две истории една за старата биба, една за новата, едната беше с кучето, което после го боляло корема, а другата се е счупила и мама я хвърлила на боклука и чичковците с камиона я прибрали и т.н. и т.н.
Деси, ще проговори, ама нали е мъж, държи се на положение Grinning
Теди, много се радвам да те "видя". Малката е прекрасна  Hug пусни и баткото да видим, сигурно е голям мъж вече... Браво на Ивето, че се справя с обличането  Hug, Рали до тук само със събличането се справя и то без блузките..
Ани, това в 6ч не се брои  Mr. Green при нас е към закуската  Mr. Green
Поли, уби ме с тия череши  Mr. Green

# 224
  • София/Осло
Деси, ще проговори, ама нали е мъж, държи се на положение Very Happy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абе то положението му еднооо- все с наакано дупе ходи ха ха ха ..  Joy Joy Joy
теди - успокоително наистина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт