Леви,десни,към НОЕМВРИ смело крачим,в очакване на нашето юначе!

• 10 376
  • 288
  •   1
Отговори
# 180

Честита малка дъщеричка на Просто Аз , да бъде умна и чаровна като майка си!
[/size]
  Еми това е то дойде новината най- накрая!

# 181
Перисталтика е по-скоро свързано с проходимостта на червата. Трябва да излезнат газовете, за да е сигурно, че са проходими, чак тогава може да се яде. Затова се дават само течности, за предпочитане - вода и ябълков сок. Не излезнат ли газове до някакво определено време - лошо.

# 182
ПростоАз, да ти е честита Ная и много да ви радва! Бързо възстановяване на теб!  bouquet

# 183
Перисталтика е по-скоро свързано с проходимостта на червата. Трябва да излезнат газовете, за да е сигурно, че са проходими, чак тогава може да се яде. Затова се дават само течности, за предпочитане - вода и ябълков сок. Не излезнат ли газове до някакво определено време - лошо.
да,това и аз го знам,но каква ли е причината да не излезнат, в смисъл много ли ги разместват #Crazy

# 184
Момичета,лека нощ.
Ние с бебонче отиваме да наним,че стана утре. smile3524

# 185
  • някъде там
sladurka и мойто свеки изтръпва при мисълта да го изведа навън и лекичко ми намеква как трябвало да се пази и т.н. а аз и викам че щом времето е ОК няма в къщи да стоим я. Даже се беше шокирала как на някаква нейна позната снаха и завела бебето /нямало 40 дни/ на село около септември месец, а аз и викам да я шашна още повече : е как баба и дядо нали и те ще изгарят от нетърпение да го видят, няма да чакаме до пролетта я и те са хора все пак, а и немогат да се грабнат да дойдат те, хора на възраст Simple Smile) И тя уж поне за сега не се слага да се налага, ама ще видим като се появи бебока как ще, ако мноого знае ще се наложи тежката артилерия да извадя Simple Smile

# 186
  • София
честито нова бебе на ноемврийската група и успех на всички раждащи утре  Praynig
и аз много харесвам датата 01.11 ама на нас ни е много ранна  Rolling Eyes

това с червата и перисталтиката много ме притесни - все си мислех, че последствията и опасностите от секцио не се отнасят и до червата  Shocked

явно няма лесен начин за раждане - или си с кърпено дупе или с окърпен корем (и учудени черва)  #Crazy

# 187
  • София
а това за до 40-тия ден според мен е пълна глупост, но определено в този зимен сезон трябва да сме добре облечени и болни хора да не влизат вкъщи  Peace

иначе ако е хубаво времето е по-добре навън - свеж въздух и по-спокойни майка и дете  Crazy

# 188
да,това и аз го знам,но каква ли е причината да не излезнат, в смисъл много ли ги разместват #Crazy

Ами не е заради разместването - просто при всяка коремна операция (примерно - отстраняване на апендисит) се постъпва така. Мисля, че е по-скоро заради упойката и обезболяващите - червата стават мързеливи. А и при бременните по принцип червата не работят както трябва заради хормоните. Затова първият крайъгълен камък са газовете, вторият - пишкането, третият - ходенето по голяма нужда. Това се отнася и за естественото раждане, защото там пък поради напъните мускулатурата става безчувствена и примерно не можеш да усетиш кога ти се пишка първите часове след раждането.
С Иво ми бяха казали - като ми махнаха катетъра на сутринта - ако не ми се припикае до вечерта, да се обадя пак да ми слагат катетър. Е не се наложи, ама се наливах с вода и ябълков сок като невидяла.

# 189
Върнахме се ееее кеф бе!!! все едно съм нов човек...
бебо е слушкал-влязохме и след 5 се събуди за папо.
Катериноооо как така няма да се занимаваш с музика-еми ние майките с фалшиво пеене кво да прайм-може да ползваме твоите услуги. Правим сбирка и ти ще им пееш на децата. На мен таткото ми забрани да пея, че детето щяло да да се изкриви.
айде бай до утре-охх надявам се един фризьор да направя утре.....как ми се щееее. Имах час за 10.10 ама кво стана че родих и сега си ходя катоооооо

# 190
мими ми то първо кръчма,после фризьор,едно по едно Grinning
а сега пък черва като проблем...егати...аз както съм "трудна" по принцип ooooh!

# 191
  • София
Сладурче, за червата хич няма да се притесняваш. В болниците дават по един коктейл рициново масло, който действа безотказно. Моят доктор се смили и реши първо да пробваме със шоколадче Комфорт, което ми свърши работа, но на родилките около мен им даваха рициново масло и всички си станаха "проходими" бързо-бързо. Laughing Ти пробвала ли си го досега?

Дес, понеже те изпуснах тая вечер, ако сутринта влезеш тука набързо, да знаеш, че стискаме палци всички. Кураж и леко раждане!!! fingerscrossed

# 192
Ей няма заспиване тая вечер,че и сама съм си във форума..някои си хранят бебоците по това време,други спят,а аз в нито една от групите Sad

# 193
  • София
Хайде бе, мамета, къде сте? Аз отдавна нахраних малката, ошътах из къщи и чакам да ви чуя как сте с коремчетата? Ето и едно голяаааааамо и ободряващо сутрешно кафенце от мен  Hug
/ама то верно много голямо се оказа  Laughing/

# 194
цеце,това кафе ще го смучем до абитуриентския бал на децата ни хихихи.
Добро утро и от мен! smile3507
Нещо тая сутрин много рано станах и хем не можах да заспя пак,хем ми се спи.Смотана работа.Следобяд явно ще се въргалям по леглата пак.

Общи условия

Активация на акаунт