Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
Какво представлява мазането с GarmaStan преди раждането и нормално ли е да се усеща сърбеж след това?
Какво представлява записът на контракции и как се измерват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
-
Какво представлява мазането с GarmaStan преди раждането и нормално ли е да се усеща сърбеж след това?
-
Какво представлява записът на контракции и как се измерват?
Записването на контракции по време на бременност се извършва с помощта на кардиотокограф, който регистрира активността на матката и сърдечния ритъм на бебето. Контракциите се измерват във времето и по интензивност, което позволява на лекарите да проследят здравето на бебето и да оценят активността на матката.
-
Какво представлява спешното цезарово сечение и какви са неговите основни характеристики?
-
Какви са мненията за еднократните бикинки и тапите за уши по време на раждането?

, всички си отбиват номера.аз гледам да не досаждам с бременността си на лекарите, ама вече взех да се ядосвам и след малко ще ида да му "висна" на моя да ме види /дали съм ходила 5-6 пъти на консултации, а се държат така сякаш съм параноичка
.Записах си номера на
Ей, много ме е яд като започнат така да спират водата...
Ни предупреждение, ни нищо....айде, верно, стават аварии, ама това е 3 или 4 спиране за две седмици! 
Краси, на теб правиха ли ти запис и къде? (питам те теб, че нали в Плевен ще раждаме) На мен вчера на консултацията ми сложиха едно като микрофон на корема и чухме сърчицето, мамино сладко
, ама това беше..
4ак ми се пла4е ей така.Кажете ми кво да го правя това?Lili 33 ти си ми надеждата,твоя прави ли такива неща, как се справяш,пееш ли му,какво да мисля ве4е.голяма съм патка