Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
Какво представлява мазането с GarmaStan преди раждането и нормално ли е да се усеща сърбеж след това?
Какво представлява записът на контракции и как се измерват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
-
Какво представлява мазането с GarmaStan преди раждането и нормално ли е да се усеща сърбеж след това?
-
Какво представлява записът на контракции и как се измерват?
Записването на контракции по време на бременност се извършва с помощта на кардиотокограф, който регистрира активността на матката и сърдечния ритъм на бебето. Контракциите се измерват във времето и по интензивност, което позволява на лекарите да проследят здравето на бебето и да оценят активността на матката.
-
Какво представлява спешното цезарово сечение и какви са неговите основни характеристики?
-
Какви са мненията за еднократните бикинки и тапите за уши по време на раждането?
И аз мисля, че прилича на мен, ама ми писна да споря с близките, че приличала на баща си /е, той и бащата хубав, ама аз искам да си е на мен/ То има време да си покаже де, и ти сигурно виждаш как се променят с всеки ден...И твоят Боян голям сладур, много му е оформено личицето още от родилния. На Василия са й червени още клепачите на очичките - казаха ми, че е родилна травма /викали им майчини петна/ и много скоро ще изчезнат.

Е, вече не издържах и вдигнах един сутрешен скандал на Търновското ВиКа...
както само една бременна може
Да продължават да папкат, да пълнят пампите и да си наддават! 
Днес ще чакаме новини и от 

или се услушваме контракцията за раждане ли е или само ни подготвя за него
и сигурно ще направим сто неща - така, че дерзайте! Ще се чуем по-късно и надявам се ще има щъркови новини.
КОГАТО ИМА ТАКИВА НОВИНИ - ЧОВЕК НАПРАВО ЛЕТИ, А НЕ ХОДИ НА ЗЕМЯТА ОТ РАДОСТ 

Бебчо си мърда активно и предизвиква контракции, но те не са болезнени. По-скоро ме боли като ми притисне нещо 
Всъщност сигурно вече искаш да раждаш
Аз понеже откачих на тема задържане и хич не ми е хрумвало, че то вече си е време за раждане 

-дано скоро ни осведоми как е минало.