Леви,десни,към НОЕМВРИ смело крачим,в очакване на нашето юначе!

• 10 354
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте майчета и  pregnant    bouquet

Аз вчера не се вкл., че нещо не съм в кондиция...едно ми е унесено и
мудно, но градинката на дъщеричката ми стачкуват та по цял ден се забавляваме с нея и
въобще не мога да седна пред компа...
а даже вече и още едно бебенце имаме...ХА ЧЕСТИТО още един юнак в отбора...

Аз вчера пак бях за запис на тоновете...всичко е Ок за сега...
И аз вече нямам търпение, а и имам нужда от почивка...

Целувам ви всички и до скоро!!!

# 61
  • София
Здравейте, мамета! Ама аз забравих да ви се похваля с подаръка ми за раждането от татито! Айде и другите мами да пускат снимчици, че да не изляза аз най-голямата фукня тука Simple Smile
Щрак!

Успех и кураж на всички, които днес имат планирано или непланирано раждане!  Hug

Jutoo , виждам че си тук, честит ти син! Доста мами съм пропуснала, докато ме нямаше, ама държа на теб персонално да ти честитя! Да ти е жив и здрав и голям да порасне!

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 10:49 от tsetseto

# 62
  • София
Галакси, и моя като се наака и веднага надува гайдата докато не го преобуя Simple Smile
Много е лаком, но не винаги хълца като хапне - ако не се уригне хубаво само тогава. Аз го изчаквам да се уригне и тогава го слагам в кошарата, ама той почти винаги заспива веднага като се нахрани - дори заспал се уригва.
Колики все още нямаме, но съм си взела чайчето на Хип за всеки случай.

# 63
  • София
Здравейте, мамета! Ама аз забравих да ви се похваля с подаръка ми за раждането от татито! Айде и другите мами да пускат снимчици, че да не изляза аз най-голямата фукня тука Simple Smile
Щрак!

Успех и кураж на всички, които днес имат планирано или непланирано раждане!  Hug

Jutoo , виждам че си тук, честит ти син! Доста мами съм пропуснала, докато ме нямаше, ама държа на теб персонално да ти честитя! Да ти е жив и здрав и голям да порасне!
Мерси много и на теб честита ти щерка - сега точно и гледах снимчиците - много е хубава - пу-пу-пу.
Като попораснат още малко трябва да си направим срещичка в квартала да ги запознаем с моя мъник  Wink
И страхотен подарък имаш - браво на таткото  Simple Smile - моя ми подари цветя.
Сега качих снимки и на моя Стефчо в албума  Simple Smile

# 64
Приказливка, браво че не си качила  Simple Smile

А, не съм качила тази седмица, иначе +20  Embarassed За това писах, че си е цяло постижение

tsetseto подаръка е страхотен, със здраве да си го носиш и само поводи за такива и по-хубави подаръци да имаш. Аз се канех да те питам за еднократните бикини дали ти свършиха работа и колко горе-долу като бройка отидоха? Знам, че ти си беше купувала, затова питам.

# 65
Цеци, вашия татко ни скри топката, просто! WinkМного красиви бижута!
А и наистина тез гащурки за еднократна вършат ли работа?

Момичета, аз излизам от каменната ера - имаме вода! newsm44 Отивам да мия планината от чинии, да се къпя, да пера... wash 1dishes newsm37

# 66
   Здравейте на всички. Нещо слабо пишем вчера и днес  newsm78 , дали вече ще е така от тук натам .

Нищо и по- слабо да се включваме поне вече ще е качествено Забелязвам колко важни неща вече пишат в постовете си мамите с бебета.
 Просто Аз не се е ли обаждала още , новини не виждам  Crossing Arms

Цеце страхотен е подаръка!!!!  Моя сигурно нищо няма да ми подари като гледам. Той е толкова шашнат тия дни горкия , че....  Вчера му казвам , че цветя трябва да купи!/за изписването , за мен и за акушерката , която му подава бебето/ Той не знае , вдига рамена горкия  Laughing

Видях и снимките на Стефан на Jutoo страшен сладур и как се е усмихнал слънчево.....
Днес Дес и Bilba влизат в болница за утре - бебета! Някой да не съм пропуснала??

Мариана 75 , аз утре ще ходя да уточняваме дата за секцио! Може да се засечем!

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 11:34 от vasiags

# 67
Добро утро!! Rolling Eyes
Цеци,страхотен подарък имаш.ти си го дарила със прекрасна дъщеря и той се е сетил да покаже уважение,признателност,любов.нашия тати не се сеща,но пак много се грижи за малкия и това ми пални душата.бебо орига винаги в него ,ако пла4е или мранка той го гушка и му пее и много барзо го успокоява./такова нещто нямаше с предишния ми мъж и с дащеря ми/затова сега им се радвам като се гушкат двамата.
мами-карма4ки,в4ера аз давах савети за пове4е карма,сега искам от вас.нещо сам се стреснала 4е ми е малко кармата.наливам се с мляко исокове и 4ай и се моля да е било моментно. Praynig
Galaxy,ние също пием 4ай на Hipp,но по много малко около 60 -70 гр на ден.сяка сутрин му правя ново 4ай4е по 100 гр,но не го изпиваме.
и ние снощи се капахме в корито и беше добре.неплака само дето ме стискаше с двете раце много здраво.отивам да ви видя как сте в коритото.  bath1

# 68
И аз викам като се включа ще има новини от ПростоАз,ама тя сигурно ще е за утре Thinkingили още не се е освестила?
Утре май наистина ще има бебевалеж FlutterДано всичко мине добре при всички мами!!! Hug
Цеци-татито наистина се е постарал с подаърка-да ти е честит!
Аз с моя развален режим ей сега преди малко ставам,ама вечер трудно се спи,пък чаках да засичам контракции,ама то доникъде не стигнах...

# 69
  • София
Приказливке, еднократните гащури вършат много добра работа първите 1-2 дни, докато е по-силно течението, после можете да минете на обикновени памучни. Определено влязоха в действие. Тя и Мимито беше много доволна от тях, доколкото си спомням. Супер доволна съм и от нощните превръзки на Либрес, нямах нито един пробив първите дни. Друга полезна инвестиция ми бяха тапите за уши, по съвет на Дес, особено първите две нощи, когато бях с още 3 мами в стая и още толкова бебета. То сигурно и аз съм си похърквала  Embarassed, ама поне се наспах.

# 70
Jooto,страхотни усмивки раздавате.иние се смеем ,но немога да го хвана в кадар.
Galaxy,аз сам се обаркала ти писа 4е сте се капали в корито и мислех 4е си ка4ила снимки а то бил Боян на МИМИ.много е сладък в коритото и спокоен.ние снощи ни беше страх и ме стискаше за ръката. ooooh! smile3522 smile3520
нашия тати токущо ни звана и ми изтарси 4е си е пора4ал да му измислят дизайн на татоировка с името на бебо.той е нашарен целия а сега и това.сащата искал и аз да си направя на задните 4асти/извинете за израза/ newsm78

# 71
Здравейте и от мен!
Днес "го извадих" в 11 чак,ама това,защото нощес ставах да пишкам поне милион пъти.Поне киселини нямах снощи-егати кефа.Или му се види края,или просто,защото не ядох като прасе.

цеце,страхотно бижу-твоят мъж изби риба-май ще му слагаме снимката на първа страница като пример.Между другото се сетих да ти кажа,че още си стоиш в списъка на неродилите.

Гледам,че вчера сте говорили за запис на тонове-на мен никога нищо не са ми записвали.Какво ще рече това?Всеки път като съм ходила на ЖК при моя доки,с една машинка слуша ритъма на сърцето на бебка,че и аз чувам даже,но това ли е запис на тонове или нещо друго?Също нямам никакви контракции?Това нормално ли е или ми е рано?
Оффф,много съм смотана.

Какво става с ПростоАз?
Нещо Стела Б ми се губи от няколко дни,пък тя е с дата като моята.

# 72
Здравейте! Тука съм-някой ме търсеше преди няколоко поста, ама пусти разходки... Пък като се прибера в къщи-цяла сюрия десетгодишни момченца едно върху друго на компютъра, а после до 10ч. малкия бърза да си "отземе",  след 10 ч.-аз опъвам кокалки.Само тук, на работа, мога да си пиша на воля-майка ми и баща ми още не са много на ти с нета, пък и май не им е много интересно.
 Цеци, ама голям подарък имаш! Честито!И не се притеснявай да се фукаш с него-заслужава си. Моята фукня май ще е нова пералня, а пък велоенергометъра-сама ще се наградя с него Mr. Green.

# 73
  • София
Катеринке, благодаря за подсещането, оправих се в списъка. Ми то и на Дес не й е лесно да ни следи всичките и всичко да оправя, затуй и аз ще помагам, докато я няма. Ако има пропуски, ще ме подсещате, че съм малко аматьор още в тая дейност.  Peace

Благодаря за отзивите за подаръка, ох....много ми е драго и на мен!

# 74
Цеце, страхотен подарък! Със здраве да си ги носиш и да си спомняш винаги с добри чувства прекрасния повод, по който са ти подарени!
Беше споменала за кръвно групова несъвместимост с таткото. Какво имаше предвид - само резус фактора ли или и самите кръвни групи имат значение? Ако не е тайна, каква точно е комбинацията при вас, че се получава тази несъвместимост?
Дита, за праха за пране имах предвид супени лъжици, не мерителната. А две-три супени лъжици /така пише на опътването, че е достатъчно уж/ май е по-малко от една мерителна. Аз слагам по четири и малко отгоре  Embarassed на по-малко от пет кг пране. Трябва да измеря това колко точно от мерителната е  newsm78
Катеринке и на мен досега само са ме слушали с тази машинка за малко. А в същото време съм виждала моята докторка да прави записи на други бременни и то в не по-напреднала бременност от моята. Незнам и аз какъв е принципа, по който подбират дали да направят по-подробен запис или не. Аз досега не съм отваряла и дума де, че ще ми е трудно да лежа по-дълго време по гръб. А дори и за кратко замерване с апаратчето, явно тя пак може да си направи някакъв извод, защото единия път ми заяви, че бебето спяло и искала да го чуе в будно състояние. Следващия път регистрира по-силни тонове и наистина малко преди това усещах движения.
Аз все ще питам, абе ти цяла бременност ли повръщаш? Ужас направо! Пък и като имаш киселини в същото време и да върнеш поръчката, каква гадост е  Sick, бррр...един път съм го изпитала и имах чувството, че няма да оживея от парене  Laughing Ама каква тема отприщих, точно по обяд  Laughing
Стела Б беше споменала, че може да я приемат в болница заради кръвното  Confused дано се е стабилизирала и да няма проблеми!
Аз пък се чудя Пумпалчето защо спря да пише  newsm78
Отивам да гледам и аз снимките на Стефан  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт