Леви,десни,към НОЕМВРИ смело крачим,в очакване на нашето юначе!

• 10 354
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте и от мен!

Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебоците! Всички бебчета са толкова малки и сладки на снимките, да ги изядеш направо Heart Eyes

Аз нещо съм се измързеливила напоследък - нищо не ми се прави. Две дни нямахме вода и ние - тъпаците от управата на блока сега се сетиха да сменят вертикални щрангове в баните, та къртиха и разбиваха, то не бяха ръжди и калища - просто нямам думи. А всичко беше изчистено и подредено вкъщи - сега наново, че и банята ще лъскаме  Close

Нашият бебок наддава с по около 200 гр. на седмица. На консултацията в понеделник беше 2640гр. и с докито затвърдихме датата за секциото 17.11. Та дотогава се надявам да станем 3100-3200.

Успех на всички мами планувани за днес и близките дни - ще чакаме само хубави новини.
И аз като повечето от вас все си гледам бебешкото легълце, оправям това онова, всички бебешки работи са изпрани, остава само да ги изгладя, но има време. Съзнателно не се заемам още, че да си имам занимание следващите 2 седмици.

# 76
арабела, супени е друга работа Wink Че първо викам- брей, таз жена по 3-4 слага  Laughing Wink  пък аз цепя мерителната на две Mr. Green
Пък за тоновете и моята доки слуша или с дървеното или с микрофона и тонколоната и ..тва е.

# 77
  • София
Здравейте и от мен!

Влизам да видя има ли новини, ама още очевидно няма ново бебче...

m_jov, честита датичка Simple Smile И ние наддаваме по 200 гр на седмица - т.е. само беб наддава, аз вече не Simple Smile Ако разбира се ехографа изчислява правилно Simple Smile

Цеци, ама страхотен ти е подаръка!!! Не е като да не е доволен таткото Wink

арабела, няма критерии по който да решават дали заслужаваш или не по-подробен запис... На мойто бебче като му направят записа, листчето с "кардиограмата" отива в картона ми. На всеки 2 седмици ми ги записват на мен и тези прегледи продължават около 50-60 минути, за жалост на чакащите, ама няма начин Simple Smile  

Отивам да хапна, че нещо огладнях, а не съм закусвала още Simple Smile

# 78
мене днеска колкото и да ме мързи май трябва да си помъкна кокалите навънка Rolling Eyesа тия киселини и при мене станах много актуална тема напоследък-стомаха ми хич не е в ред и едни кисело парене имам сега Sickох,страх не страх вече ми писна да чакам-колко мами след моя термин дет се вика родиха

# 79
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile

На мен ми е нещо много мрзеливо и хич нищо не ми се прави  Embarassed
Сутринта ходих да дам кръв и урина, че от няколко дни са започнали да ми се поддуват краката и ръцете, та дано резултатите са добри  Simple Smile
Vasiags, и аз мисля утре да ходя до Шейново...за запис на тоновете. Ти по кое време ще си там?

Успех на всички мами запътили се към родилното  Hug

# 80
  • Плевен
И ние се върнахме от консултация вече сме 2.900,което си е супер ,но колко е реално ще е види.Акушерката ме пита дали съм мислила за секцио,защото съм с доста тесен таз,а беба не се очертава да е много малка,но аз категорично отказах и док ме подкрепи,но сега се чудя дали взех правилното решение,някак вътрешно искам да опитам нормално,обаче сега ме хвана страх за беба,поне док ме успокои че те там ще я следят и ако нещо не е наред ще я извадят.Сега чета че поне 70% от мамите в темичката ни са решили секцио(поне от по редовно пишещите) и си мисля дали взех правилното решение,хората го предпочитат,а пък аз на обратното. newsm78

# 81
Краси пробвай се поне за нормално-всички казват,че е  по за предпочитане,ама пусто шубе Sick

# 82
красимира00,ставаме две лудите,дето ще им шият дупетата,споко.
И аз съм се запънала като магаре на мост за вагинално раждане.Ми то нали и такива трябва да има.После ще разказваме на момичетата как сме мучали като магарици и сме се напиняли и ще ни завидят за емоцията хихихи /как пък не/.
Само дето чакането ме изнервя.Ще ми се онова диваненце в тумбака ми да пусне една бележчица кога има намерение да освободи луксозния апартамент,който помещава,че да не се блещя като идиот при всяко ходене до тоалетна има ли нещо подсказващо или не.

# 83
Ааа Катеринке може да не сте само 2 Wink нали аз така ще почвам да раждам пък как ще свърши никой не знае,тъй,че шитите дупета може и повече да са Sunglasses,та и аз като тебе чакам белжчица нео тва-онва,ама малкото по нищо не показва кога ще излиза,сега се сещам май някоя от октомврийките дето и беше писнало да чака измъдри лафа,че щяла да нарисува една стрелка"изход",та да вземело диваненцето да се ориентира,и аз си викам дали да не взема малко да порисувам Mr. Green

# 84
Мислех си снощи за тези силиконови зърна-как точно се ползват. Бебето суче, а аз трябва да ги придържам с ръка ли, не се ли разместват от сукането?То малко тъп въпрос, ама по-добре да се изложа пред свои хора, отколкото в болницата...

# 85
 Да се присъединя  и аз към клуб " Шити дупета"   newsm03
остават ми 4 дни до термина , а така ми се ражда вече  Blush

# 86
а така ми се ражда вече  Blush

Е тоя лаф ме разби. Joy Joy Joy
С риск да ме обвиниш в "кражба" ще си го сложа като надпис под аватара.

# 87
  • Плевен
И аз съм се запънала като магаре на мост за вагинално раждане.Ми то нали и такива трябва да има.После ще разказваме на момичетата как сме мучали като магарици и сме се напиняли и ще ни завидят за емоцията хихихи /как пък не/.
Само дето чакането ме изнервя.Ще ми се онова диваненце в тумбака ми да пусне една бележчица кога има намерение да освободи луксозния апартамент,който помещава,че да не се блещя като идиот при всяко ходене до тоалетна има ли нещо подсказващо или не.
Катеринке направо си върха Joy,еми трябва да има и излишно смели мами със шити дупета,малко разнообразие все пак.А за в тоалетната и аз се блещя за тапи и такива работи,ама не би,запънало се е че вътре му се седи и това е,ей личи че са жени инати преди да се родят,вижте мъжете как бързат,пък нашите моми си се ослушват.Ако знаят какви сладки легълца сме им приготвили че се състезават да излизат. Laughing
шегувам се с татито че ако до 15 не реши да излиза,почваме със секса и ще и нарушим спокойствието,даже четох че в спермата имало някакви хормони не само окситоцин,които улеснявали раждането,нещо с про... ,май беше newsm78

# 88
Катеринке направо си върха Joy,еми трябва да има и излишно смели мами със шити дупета,малко разнообразие все пак.А за в тоалетната и аз се блещя за тапи и такива работи,ама не би,запънало се е че вътре му се седи и това е,ей личи че са жени инати преди да се родят,вижте мъжете как бързат,пък нашите моми си се ослушват.Ако знаят какви сладки легълца сме им приготвили че се състезават да излизат. Laughing
шегувам се с татито че ако до 15 не реши да излиза,почваме със секса и ще и нарушим спокойствието,даже четох че в спермата имало някакви хормони не само окситоцин,които улеснявали раждането,нещо с про... ,май беше newsm78
Повярвай, това за спермата не е вярно, и на мен вече ми се ражда, та пробвам напоследък честичко, ама поне при мен не действа. Ако разкажа на таткото за причината за повишеното си либидо, ще се измести в другата спалня Joy.

# 89
Мома Катерина Оооо каква чест  Grinning трогната съм !
на уше : поправи словореда на откраднатото под аватара  Wink

krasimira00
вашите моми инати , ама моя малък мъж ... направо катърски инат проявява. Идеята за секса е добра , но и тук ще ударя на камък - мъжо не е при мен  Cry

Общи условия

Активация на акаунт