Леви,десни,към НОЕМВРИ смело крачим,в очакване на нашето юначе!

• 10 354
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
То хубаво за секса,ама Василчо не ще да ме пипне вече-гледа ме като антична ваза от някоя китайска династия и сексът му е последното нещо в главата.Яко се е шашардисал-само да пръцна с извинение и подскача в леглото като че ли той ще ражда. hahaha

# 91
на уше : поправи словореда на откраднатото под аватара  Wink

newsm03-бързата работа,срам за майстора

# 92
  • Плевен
Успях да се ядосам,знаете ли че майчинството ще го дигнат само с 10 лева(190 ще бъде),а мин заплата ще е 220,пак ни прецакаха.А и аз както ме осигуряваха на минималната,мале мале,ама провинция кво да правиш.Тъпото е че обещетението за безработица ще е също 190 лева,един вид да си гледаш детето не е работа,на един кантар ще сме с безработните,егати простотията. smile3514

# 93
И аз съм от кандидатките за нормално раждане Crazy
А за секс и дума не може да става, горкия татко от толкова треперене да го износя съвсем се е ошашавил Mr. Green
Цеце, хич не отлагай, ами запиши мъжа си на първа страничка в списък на съобразителните и мили татковци!

# 94
красимира00,ставаме две лудите,дето ще им шият дупетата,споко.
И аз съм се запънала като магаре на мост за вагинално раждане.Ми то нали и такива трябва да има.После ще разказваме на момичетата как сме мучали като магарици и сме се напиняли и ще ни завидят за емоцията хихихи /как пък не/.
Само дето чакането ме изнервя.Ще ми се онова диваненце в тумбака ми да пусне една бележчица кога има намерение да освободи луксозния апартамент,който помещава,че да не се блещя като идиот при всяко ходене до тоалетна има ли нещо подсказващо или не.

newsm62 newsm62 smile3532 Ей, Катерино, бременни женки сме, караш ни да се хилим , па току сме родили! Бройте ме и мен в клуба по "Шев и кройка" Sunglasses Освен, ако беба продължи да наддава така стабилно... Confused

# 95
И аз съм към отбора на запътилите се да раждат нормално.

Мислех си снощи за тези силиконови зърна-как точно се ползват. Бебето суче, а аз трябва да ги придържам с ръка ли, не се ли разместват от сукането?То малко тъп въпрос, ама по-добре да се изложа пред свои хора, отколкото в болницата...
Честно казано, същото се чудех. Май трябва да направят вакуум, ама как ще стане незнам. Ще се пробваме, ако се наложи и ще разберем  Laughing

# 96
http://free.bol.bg/rushsf/singing/

Момичета,вижте можете ли да влезнете тук-има един файл Without love-това е моя студиина песен-искам хем да ви поздравя с нея ако успеете да я свалите и чуете,хем да се изфукам за неосъществената си кариера като певачка.
/файл Eternal flame-пак мой запис но в домашно студио/
/файл Alfa Romeo-реклама за телевизията на Алфа Ромео,която вървя по телевизия Фокс лайф преди 2 години с моя глас/

# 97
  • София
Присъединявам се и аз към клуба на шитите дупета Simple Smile

Краси, и на мен ми е малко терсене че реших за нормално раждане, ама да ти кажа, по нормално от нормалното раждане на този свят няма, а секциото си е операция както и да го погледнеш, за това реших, че страх не страх, неродено няма и винаги могат да ме срежат.

А това със силиконовите зърна - моля разяснете ми и на мен, че нещо хич не ми е ясно - лепи ли се, държи ли се как се прави  newsm78

# 98
Мома Катерина
Браво бе моме Simple Smile Завидни гласови данни ! Язък за пропуснатия шанс , макар , че човек никога не знае  Hug
 Благодарствено за поздрава!

# 99
  • София
Хей бъдещи Мами, коя от Вас се кани да ражда секцио около 15 ноември в Тина Киркова, за си имам компанийка?

# 100
Катеринке, пееш прекрасно! smile3501 Много нежен глас!

А пък на мойте силиконки има 3 картинки как се слагат...май нещо като вакуум трябва да стане,наистина  newsm78

# 101
Кате, браво и мерси за поздрава!

# 102
Браво Цеце-страшене подарък!!! айде дано скоро да имаш и покана за някое мнооого специално място където да ги сложиш тези бижута.
Уффф мен нета ми се прецаква а имам работа...ама днес няма да ходя до офиса, че Боянчо нервен(като майка си де). Направи фонтанче на яденето в 9  и явно че беше гладен след това...ама не му давах че нали да почине коремчето и целия ни график и вси4ко се размести...сега се окроти...
Просто Аз верно се забави с инфото..

# 103
  • Плевен
Катеринке ти си скрит талант,особено изпълнението на Eternal flame ми хареса повече от оригинала.

# 104
  • Варна
Катеринке Браво и от мен  newsm10 и мерси за поздрава.

Мими да каже за силиконовите зърна - как се създава вакуум - като се намокри гърдата ли?

Цеце - браво на твоя мъж. Може да оставя снимката отворена на лаптопа и мъжо като седни и пита - КВО Е ТОВА? - ще се направя на ударена, че забравила снимките като съм ги гледала и ще му каже какво е - пък белким и той се подсети.  Mr. Green Ама познавайки си човека - надали... Confused

И къф секс ве - моя ме е шубе да ме пипне да ен стане нещо. Нощем като се завъртам ляво-дясно - се стряска и пита - какво ти е ?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт