Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
Какво представлява мазането с GarmaStan преди раждането и нормално ли е да се усеща сърбеж след това?
Какво представлява записът на контракции и как се измерват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява записването на тонове по време на бременност?
-
Какво представлява мазането с GarmaStan преди раждането и нормално ли е да се усеща сърбеж след това?
-
Какво представлява записът на контракции и как се измерват?
Записването на контракции по време на бременност се извършва с помощта на кардиотокограф, който регистрира активността на матката и сърдечния ритъм на бебето. Контракциите се измерват във времето и по интензивност, което позволява на лекарите да проследят здравето на бебето и да оценят активността на матката.
-
Какво представлява спешното цезарово сечение и какви са неговите основни характеристики?
-
Какви са мненията за еднократните бикинки и тапите за уши по време на раждането?
.Даже бях заспала,ама Василчо ме събуди:"Пате,какво правиш?". 
Няколко дни ще сме самички с Иво
Нищо ли не може да се направи?
, а аз ще сам в такова положение
по лекарско предписание.
А аз такава най-се мразя,защото по принцип и вие сигурно ме познавате ве4е съм доста позитивен 4овек.Усещам в стомаха си едно напрежение и то си стои там нон стоп.Усещам се несигурна в действията си,мисля си 4е живота ми се е преобърнал на 180 градуса, 4е ве4е нищо няма да е както преди, 4е бебето ще ме отдели от мъжа ми и от времето с него,МИСЛИ АДСКИ ЕГОИСТИ4НИ!!!!,от които се срамувам, но ги споделям.Е, може би е нормално да има 4овек подобни притеснения,защото аз от 10 дни съм майка,а от 5 дни се грижа за своето детенце в нас.Ежедневието ти е съсем разли4но ве4е, т.е/еднотипно, само стоиш и отбтояваш 4асовете и мин-от кърмене до кърмене/колко кърмя/ и т.н.Ужасно се 4увствам, дори 4е признавам на вас тези си тревоги, но мисля 4е ще ми олекне. Майка ми много ми помага,както душевно,така и с малкото,отменя ме в доста неща и се радваме на 4ове4ето.Постоянно се улавям,4е ми се доревава, особенно като си помисля за мъж ми, мн силна ни е връзката,а и като той е в Сф, а аз в СтЗ се побърквам, виждаме се weekenda, от там още по-зациклям!Бързам все да порастне малкия,а то това не става с маги4еска пръ4ка,за вси4ки се изисква време/
Всъщност то ти е време де,но все пак как реши,че до утре ще си родила?Ти сега от вълнение едва ли ще спиш,сигурно е голямо напрежение.
чакаме хубави новинки