Има ли мами за юли 2008?

• 22 767
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Малееее!!!!?!?!? За два часа да ме няма и какви фермани сте изписали. Хе хе хе  Браво на вас Hug  bouquet

# 226
  • София
 Hug Готово  записах ви  Hug Здравейте на новите мамчета Heart Eyes Добре дошли!

Ще помоля  jaklini77  да каже от къде е  Peace
 и  gan4eva да се регистрира Peace

За колата и кафето   аз пия, понякога не ми се пият, но като имам желание пия Mr. Green
Алкохол не пия, не пуша  Peace

За яденето, толкова много ям, че нямам търпение да започне да ми прилошава поне малко Mr. Green
Първата бременност качих 15 кг. и изглеждах много добре. В 9-тия месец бях като в 6-ти Peace
Сега подозирам , че няма да е така и мисля да не прекалявам Rolling Eyes

Казвайте дали да сменям бременностите Rolling Eyes

# 227
Аз говоря за себе си, а не за теб Naughty Имам предвид, че трябваше първо да потърся къде съм го чела или от кой съм го чула и да подкрепя написаното с доказателства Mr. Green Освен това дори и да не беше така, никога не бих си позволила да напиша нещо на някого с такъв тон. Не съм фен на разприте Peace Съжалявам, че си ме разбрала погрешно. Надявам се да си останем без лоши чувства Hug Друг път ще гледам да се изразявам по-разбираемо Wink

Уф! Гледай каква съм патица! kyllmg Дай да те гушна!  Hug

# 228
  • София
Добре дошли на всички нови мамчета:) Радвам се, че групата се увеличава толкова бързо:) Един ден не съм се включвала, а колко много неща сте изписали! Онзи ден тъкмо щях да се включа и изчезна Интернета:( Вече и един ден да пропусна ми липсвате, само тук си говоря и чета за хубавото нещо, което ни се случва...
Аз засега пия само фолиева киселина и нямам почти никакви симптоми. Обичах да си пийвам чашка червено винце всяка вечер, но малко преди теста изведнъж вкусът му стана странен и не ми харесва вече:) И кафенце не ми се пие толкова колкото преди, но иначе засега не мисля да го спирам. За храненето - имам намерение да се храня максимално здравословно и да увелича значително плодовете и зеленчуците. Чудя се дали да не почна да спортувам нещо подходящо, но по принцип съм малко мързелива за спорт;) Надявам се да кача не повече от 15 кг, т.к. и без това доста качих в последните една - две години:(
Утре съм на преглед, чакам с нетърпение да видя и аз моята точица Praynig Успех на всички и доскоро!

# 229
А, Katche, и ти ставаш рано като мен  Grinning
Аз да се отчета пак, направих теста за тази сутрин - Престо. Много бледа втора чертичка, в началото се чудех даже дали е там. Но се чудя няма ли да започват да стават по-плътни тези черти, вече не остана много - 3-4 дена имам до цикъла.

# 230
  • София
Добро утро Бухтичка:) Ще започнат да стават плътни чертите, не се притеснявай! Стискам палци и те чакаме официално в групата тези дни smile3504

# 231
Момичета, мен в последните дни ме побърква това безсъние! Вече ще преобърна деня на нощ и нощта на ден Laughing Сутрин от 4 часа започвам да се въртя в леглото и не издържам повече, а още на обяд ми се приспива кански! Но гледам да не лягам преди 10. То и няма как, щото около мен един народ, едни събития. lalalala

Иначе нищо особено не усещам - не ми е бременно Laughing Гърдите ме болят пренебрежимо малко, яйчниците ме смушкват редовно, но така е от 10 дни поне - друго нищо!

Бухтичке, радвам се, че не съм единствената откачена, която прави тестове и се пише бременна преди датата на цикъла Hug На мен трябваше да ми дойде в петък, т.е. след два дни. Вече направих три теста - с доста дебели черти са. Дано не ми дойде все пак, много се притеснявам!

Вие казахте ли вече на някого?
Ние на едните баба и дядо. Някак си премина малко вяло..

# 232
Добро утро и от мен момичета. Кое време стана а аз не мога да се включа. Докато си свърша сутрешните ритуали  newsm79 wash hang 1dishes feeding. Днес лошо не лошо си пийнах кафенце. Сутринта едвам отлепих от леглото. Не мисля, че е толкова вредно, а пък и аз си слагам една малка кафена лъжичка Нес кафе.
Бухтичка добре че има такива като нас да стимулират индустрията по производство на тестове за бременност. Бледа или не важното е че има две черти.  EFP То и мойте бяха съвсем бледи, не се притеснявай.
Относно качването на килограми, през първата ми бременност първите 2 месеца отслабнах около 3 килограма, беше ми зле, гадеше ми се и почти не се хранех от страх да не повърна на работа. Но после нещата се нормализираха и като цяло качих 12 кг. Уж казват, че не са много, но на мен ми тежаха. Като се сетя що шоколад, вафли и куп други болклуци ядях и то в промишлени количества. Дано тази бременност успея да се удържа.
 Rolling EyesХайде момичета, лек ден и нали знаете "По ябълка на ден и доктора бяга от мен".  newsm51
Patishonka  и аз като тебе сутрин се будя около 4-5 часа, и това е вече трета седмица. Ужасно е. Добре че на обяд, когато Михаелка сспи понякога и аз си поспивам та така малко да се посъвзема.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 09:36 от Kokolin@

# 233
  • Сливен
Здравейте и от мен . Да се присъединя и аз при вас , вечер едвам дочаквам 22,30,  а сутрин 4-5-6 часа. С първата бременност бях по - съшия начин , но за съжаление не знаех какво значи дете да спи поне до 7 часа сутринта . Дано и сега не е така.  си Позволявам си  по едно нес кафенце , пък дано не вреди.  През тази бременност  ще се  старая да ограничавам  сладките неща , защото миналият път бях качила 21 кг., е смъкнах ги за три месеца , но не ми беше комфртно така. 

# 234
ketito мисля, че това може да го добавиш към темите на първата страница:
ДА или НЕ... или какво трябва да съблюдавате преди и по време на бременност
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/299/37/

# 235
  • София
Здравейте момичета, и мен ме тормози това ранно ставане. През последните седмици всяка сутрин ставам в 4 или 5 най-късно. Пъроначално мислех, че ми се отразява зле смяната на времето, но не било заради това  hahaha Това, че сме голяма ранобудна групичка ме успокоява, притесняваше ме малко ранното ставане, очаквах да съм по-уморена и да ми се спи повече  Blush
Patishonka, аз все още не съм казала на никого, но утре след прегледа ще се похваля на майка ми, брат ми и сестра ми. Ти с кои баба и дядо сподели?

# 236
Ти с кои баба и дядо сподели?

С тези от моя страна! Те ни бяха първи под ръка  Mr. Green Мислех и аз да изчакам да затвърдим новината, ама не мога да ги гледам всеки ден и да не си кажа! Simple Smile

А иначе - знам вече кой ще намеря утре сутрин в чата! Кеф, че няма да съм самичка, че се побърквам сутрин Grinning А дали да не се възползвам от това, че съм ранобудна по по-полезен начин? newsm75 wash

# 237
  • Бургас
здравейте мами...

И аз съм много ранобудна...в 5-6 се будя всеки ден а по принцип ставах към 9-10...

днес съм на лекар...стискайте палци вси4ко да  ок. Hug
Иначе вси4ко наред ли е ? В коя седмица мислиш 4е си?
 Peace

# 238
Здравейте и от мен! По въпроса с отказването:цигарите, алкохола, пържените, тестените храни, и натуралните сокове, имам ужасни киселини от тях. От два дни по цял ден ми се гади и нямам абсолютно никакъв апетит а умирам от глад. Относно спането, чвно съм единствената тук дето спи като заклана. Вчера съм спала до 17 часа а си легнах в 10 предната вечер. В 17 часа станах, ядох, повърнах и към 18 часа пак заспах. Спах до 20 часа, станах, ядох и 23 часа пак заспах. Днеска се събудих росна китка в 9 и 30 сутринта-направо рекордно рано! Единствения проблем е че сънувам кошмари, но това явно не ми пречи да си спя.
Бухтичка, Патишонка, чакам триумфалното ви пристигане в темичката....
Ние още на никого не сме казали... И мисля чак като вляза в 4-ти месец, тогава да казвам..

# 239
Маймунка, мен ли питаш за седмицата? Предполагам в 4 г.с... Стискам палци да се види вече точката при теб и всичко да е ок! Това са си хубави вълнения - първите аг прегледи - няма да се повторят  Grinning Радвай им се! При кой доктор ходиш?

Галита, ти май си по-напред с материала Laughing Блазе ти, че можеш да спиш през деня! Ако можех и аз, знаеш ли какъв сън щях да му ударя...

Общи условия

Активация на акаунт