Има ли мами за юли 2008?

• 22 812
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Patishonka това житно кафе, леблебия ли е?? Баба ми навремето пиеше такова  Laughing Laughing Joy Joy. Мани, мани най- добре водица да си пием да ни е мирна главицата.
Чакайте сега се сетих и за друго. Аз докато си мислех преди няколко дни за каферо и си викам край спирам го и почвам с чайчетата. Да ама не?!?!?!? #Crazy #Crazy Оказа се че и билките са вредни за бременните. Това мента, мащекра, особенно пък лайка дума да не става. И то сега какво остава и аз не знам?!?!?? ooooh! ooooh!

# 211
от както видях две чертички на теста изведнъж спря да ми се пуши, честно казано не чувствам и необходимост да запаля, а до преди този момент си пушех честно казано, макар да знаех колко е вредно. Надявам се никога повече да не запаля. Странното е, че не чувствам никакви промени в организма, което предполагам е добре. Само чувствам стомаха си много подут и малко ме боли. И не знам дали е вредно, но не мога да се лиша от сладичко и то по-точно шоколад smile3506 Сигурно съм пристрастена newsm03 А иначе доктора каза да продължавам да си водя нормален живот, само по-лекичко

# 212
Kokolin@, моят доктор каза, че може от всичко, но умерено newsm10 Въпросът е да не се прекалява. Все пак бременността не е диагноза, а състояние  smile3521

# 213
  • София
Моми4ета,аз през първата ми бременност пиех много кола и сега Марио умира за нея,но гледам да го ограни4авам.Ина4е намалих кафето от 3 на 1,даже и то ми е много,4е ми става гадно,но пустите цигари..............Що не може и на мен да спре да ми се пуши,гледам да не пуша,ама като ми се припуши и корема ме свива,пълна гадост,трябва много воля

# 214
Изчетох ви темичката с голямо удоволствие. Радвам се много на емоциите, които изпитвате, те ме връщат към миналия ноември  Grinning Искам да ви пожелая много положителни моменти през следващите месеци и прекрасни бебчета през лятото!
 Hug

# 215
Ивонче, аз гледах някакъв филм за това как се прави безкофеиново кафе и - изненада - не беше посредством химикали!  Grinning ......

Ооох ooooh! те хората са казали като не си сигурен, не знаеш или не помниш по-добре си замълчи, ама... Embarassed Embarassed Embarassed

Ивона, Не, не смятам, че трябва да си мълча по какъвто и да е повод - написала съм го точно както е - че не е с химикали и по безвреден метод. Това обижда ли те  лично по някакъв начин? - не мога да си обясня по какъв newsm78
Не смятам, че тонът ти е подходящ.

# 216
Patishonka това житно кафе, леблебия ли е??

Някаква смеска е - има е леблебия и ръж... Сигурно зависи от марката. А за чайовете съвсем бях забравила! Grinning

# 217
  • София
Не мога да ви изчета, ще чета през нощта и ще зпиша мамите, които за дали данни
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 218
  • София
Ако искаш да помагам.. аз понеже всичко дотук изчетох след малко може да ти пратя на лични данните и ти само да ги въведеш (че то и това си е бая работа..  ooooh!)
Иначе.. нещо не се стърпях и съобщих и аз радостна вест. Според док ще ставам мама на 3 юли. Първа бременност ми е, умирам от страх..

# 219
  • непостоянно
Patishonka, мисля, че не си ме разбрала.
Ивонче, аз гледах някакъв филм за това как се прави безкофеиново кафе и - изненада - не беше посредством химикали!  Grinning ......

Ооох ooooh! те хората са казали като не си сигурен, не знаеш или не помниш по-добре си замълчи, ама... Embarassed Embarassed Embarassed
......

Аз говоря за себе си, а не за теб Naughty Имам предвид, че трябваше първо да потърся къде съм го чела или от кой съм го чула и да подкрепя написаното с доказателства Mr. Green Освен това дори и да не беше така, никога не бих си позволила да напиша нещо на някого с такъв тон. Не съм фен на разприте Peace Съжалявам, че си ме разбрала погрешно. Надявам се да си останем без лоши чувства Hug Друг път ще гледам да се изразявам по-разбираемо Wink

# 220
  • София
Patishonka, мисля, че не си ме разбрала.

......

Аз говоря за себе си, а не за теб Naughty Имам предвид, че трябваше първо да потърся къде съм го чела или от кой съм го чула и да подкрепя написаното с доказателства Mr. Green Освен това дори и да не беше така, никога не бих си позволила да напиша нещо на някого с такъв тон. Не съм фен на разприте Peace Съжалявам, че си ме разбрала погрешно. Надявам се да си останем без лоши чувства Hug Друг път ще гледам да се изразявам по-разбираемо Wink

Тъкмо щях да кажа , че спора е безсмислен, просто се разбрахте погрешно Peace Ей, тия хормони Mr. Green
Между другото аз освен поспалива съм и адски нервна има ли някой като мен :mrgreen:

# 221
  • София
Искам да ви попитам нещо Rolling Eyes Това с първата и втората бременност- много гадно става за тези момичета, които са имали неуспешни бременности Sad Ако искате да не го пиша, а да пиша първо, второ дете newsm78 Вие кажете, важното е да не се натъжавате от това Hug

# 222
Хайде и аз да се включа по въпроса от какво се лиших заради бременността. През първата ми бременност и аз не пиех кафе, но по простата причина, че не понасях миризма на кафе, дори не можех да вляза в заведение. Сега още не ми става лошо от кафето и докато мога ще си пия по едно сутрин, защото съм с ниско кръвно и без кафе или кола се чувствам като парцал.
И аз като Руми пиех по половин литър кола всеки ден и сега и Алекс много я обича, но аз много рядко му давам по съвсем малко. Сега пак ми се пие кола и мисля да си пия, но по 1- 2 чаши, не повече. А що се отнася до цигарите, бях решила щом забременея да ги спра. Все пак го правим това бебе почти една година и реших, че не е нужно да се подлагам на "излишен стрес" като не знам кога ще стане. Днес обаче изпуших последните две цигари от последната ми кутия и съм твърдо решена, че поне следващите 2 години няма да пуша. Дано не ми бъде много трудно, но и да е така, няма да се поддам.
Руми, дано събереш сили и инат и ти да ги спреш.

Коколина, за прилошаването си мисля, че тепърва все повече ще ни прилошава, поне до края на третия месец. Дано бързо да отшумят при теб тези неприятни симптоми. За мен обаче съм почти сигурна, че "екстрите" тепърва предстоят. Ето днес, тъкмо се похвалих, че все още не изпитвам никакви неразположения, и щях да повърна на спирката. Стана ми ужасно лошо от бензиновите изпарения на минаващите коли. А после автобуса ме довърши с миризмата на застояла пот, бррррррррр Sick
Кетито, съгласна съм с това за първо и второ дете, звучи по-леко някакси и необременяващо Peace
И мен започват да ме тресат нерви, но по-скоро ми се плаче на моменти. Днес щях да се разплача на работа и то без никаква причина. Все още не съм толкова нервна, че да съм опасна за околните hahaha

# 223
Аз все още от нищо не съм се лишила. Но аз не пия алкохол, не пуша, кафе не обичам, кола също много рядко пия защото е газирана. Та смятам, че с най-вредните неща нямам проблем Wink От там нататък вече когато съм сигурна, че съм бременна мисля да се опитам да се храня малко по-здравословно, защото сега ям много боклуци. Ще се опитам да включа повечко зеленчуци и плодове в менюто, защото сега рядко ям такива Blush А и не знам какво ще си помислите за мен, но имам намерение да си следя теглото, защото не искам да качвам прекалено много килограми.
Иначе аз все още никакви неразположения нямам, но много ме притеснява това с прилошаването. Ходя всяка сутрин на лекции и ако започне да ми прилошава там не знам как ще се справям.

# 224
  • UK
Искам да ви попитам нещо Rolling Eyes Това с първата и втората бременност- много гадно става за тези момичета, които са имали неуспешни бременности Sad Ако искате да не го пиша, а да пиша първо, второ дете newsm78 Вие кажете, важното е да не се натъжавате от това Hug

ketito Аз съм една от засегнатите от това нещастие и много ще се радвам , ако ме запишеш направо като първа бременност! Hug

Общи условия

Активация на акаунт