Ноемврийчета 2005 No. 4 - Вси Светии (и рождени дни!)

• 13 469
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
аз на мамолог си ходя редовно по принцип. сега чаках да мине 1 година след кърменето, така ми бяха казали. иначе миналата година де що имаше мамолог в софия ме преглежда с тия мастити  Crazy но и мен ме наболява едната гърда. един от мамолозите ми беше обяснил, че при мастит винаги се нарушавала структурата на гърдата и после може да възникнат болки и проблеми. а аз имам поне 3 мастита  ooooh!

# 196
  • Карлово
Майче, бързо да се пребориш с проблема!
Реничка, и при мен понякога се срива форума, ама така е като сме много маймуни на клона Laughing
Отчет и от нашия РД, снимки ще кача по-късно. В събота имаше сутрешно-обедно парти с дечица в едно заведение, Мартина пощуря от игра. Вечерта-с роднини в къщи. Подаръци - много и все интересни, но докога ли? Рожденичката заспа в 1:30 ShockedДокато и последните гости не си легнаха, не заспа. Ни молби, ни заплахи помогнаха да си легне в обичайния час.

# 197
Сердика, Елспет е известната ноемврийка.

Искате ли срещата да е в петък пак в 11ч?

# 198
Аz в петък не мога, но ако другите предпочитат, няма проблеми, ще се включа др. път.
Ох, наплашихте ме с теzи болки в гърдите, че аz напоследък доста имам, но нали ме тъпчат с хормони, го отдавах на това newsm78 Все пак ще отида да се прегледам.

# 199
  • Пловдив
Аз да вметна един въпрос - децата ви пият ли още АМ? Роската ми отказа края на лятото, а от месец и нещо си го пие редовно вечер - около 180 мл; интересното е, че пие и прясно, и кисело и АМ Shocked Няма предпочитания  към някое от тях. Ето например сега вечеряхме и пи айран, след малко иска чаша АМ - може и да е по - малко от 180 мл - около 100, но трябва да има.

Сердика, и аз съм паника на тема гърди - за тази година имам три мануални и един ехографски преглед.

# 200
Ние може да дойдем на среща и в четвъртък, и в петък! Wink

И не е лошо да се уточним окончателно за 1-ви!

aneleto, Юлиана никога не е пила АМ и не мога да ти отговоря.

Нека всички болнички да оздравяват и не се стига до усложнения!!  Praynig

# 201
  • София
Момичета, още съм на работа. Май се надцених.
Влизам само да кажа честито на Кити. Да е жива и здрава!

На всички болни дечица и майки желая бързо оздравяване!

# 202
  • Димитровград
Едита си пие АМ.Нестле джуниър всяка вечер по 210мл.Също обича и кисело,а прясното аз и го отлагам.

# 203
  • Карлово
Мартина не пие АМ, поради доста късното отбиване. Но как яде кисело не е истина. Днес ме изненада с едно заключение "Роди бебе, Марти цока", а никога не съм споменавала, че след като се роди бебето ще може пак да се кърмим с нея.

# 204
  • Карлово
Честит празник на Роси! Весело и безгрижно детство!

# 205
Честит Втори Рожден Ден на Роси! Весел празник на цялото семейство! family Да расте здраво и добро момиченце!

микки и Юлиана ме изненадва с познанията си относно кърменето, а аз я отбих доста преди теб, но факт.. такава вкусотия никога не се забравя!  Heart Eyes

# 206
ЧРД НА РОСИ СИМКОВА!
ДА Е ЗДРАВА, ЗДРАВА, ЗДРАВА, ЗДРАВА!

това последното е много важно. особено на моя фон - преди малко звъннах в тина кирккова за час. казаха, че за днес не дават часове, защото им бил оперативен ден. ама каката като ме поразпита по телефона к'во ми има (нямам бучки, втвърдявания, зачервяване или други кърмаческите неволи) и каза, че още днес ще ме вземат. та още днес ще ходя - чакам филков да се върне и да поеме камен и духвам. бедна ви е фантазията какви дивотии ми минават през главата  Rolling Eyes

# 207
  • Gabrowo->Sofia
Симка, да ви е жива и здрава рожденичката!

# 208
Майче, стискам палци всичко да е наред!!  Praynig

# 209
Честит празник на Роси. Да е послушна, здрава, да радва мама, тати и бати и да получи тонове подаръци bouquet

Майче, стискам палци да се разминат кърмаческите ти неволи бързо.

Гогата си пие АМ всяка вечер с най-голям кеф.

Общи условия

Активация на акаунт