аденом на хипофизата

• 98 917
  • 889
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте момичета - само да ви се похваля - вчера си взех резултата от анти ТПО-то и нямам Хашимото Laughing. Ура, поне това ми се махна като тревога от главата.
sofi_aa, не се притеснявай толкова много. Първо се консултирай с лекаря и виж какво ще ти каже. Стискаме ти палци newsm10

# 841
Браво daf7, видя ли че всичко ще е наред с теб, много се радвам  Hug
софи, дори и без лекарство никой не може да гарантира дали аденомите растат, напротив има случаи в които от където са дошли там и отишли. Цецинка е права, ако аденомът не притиска нищо, до 10 мм не се оперира, само бъди спокойна, защото стресът влияе  Hug

# 842
Мили момичета, благодарение на Вас съм малко по-спокойна..
Две седмици не бях на себе си..Знам, че по този начин повече си вредя отколкото да си помагам, но съм такава.. "шашка"Утре доц.Орбецова ще ми каже кога ще трябва да отида в София при  невро-хирурга..Приятен ден Ви желая! Наистина сте страхотни!

# 843
здравеи миле.да те питам какво стана като ти се нормализира пролактина?FSH покачи ли се?

Съжалявам, 4е 4ак сега ти отговарям.

Съотношението се ФСХ към ЛХ се оправи, т.е. ЛХ падна.

# 844
Здравейте отново момичета!!!
Утре заминавам за София..Стискайте палци да не ми предложат операция!

# 845
Здравейте момичета. Сутринта бях на гинеколог и той ме поуспокои за кистите. Каза, че вследствие на пролактина има леки наченки на поликистоза, но това за сега не е пролем. Учудващо не ми прие само изследването за анти ТПО, каза, че отделно трябва да си пусна ТАТ и МАТ newsm78. Някой знае ли разликата? Даде ми направление за пролактин и ТТХ. Обясни ми, че иска да се огледа отвсякъде нещата, защото са комплексни и свързани /най-после някой, който да го разбере Simple Smile/. Освен това ми каза, че според новите изисквания пролактина ми трябва да се поддържа към 100, т.е някъде по средата на референтите стойности. Другото ново според него е, че вече достинекса се пие по нова схема - примерно 3 дни х1/2 и след това почивка 4 дни. Каза, че е ходил на някакъм конгрес и там са съобщили новостите. В понеделник вечерта съм пак при него с изследванията и тогава ще ми обясни по-подробно. Това е за сега от мен Hug

# 846
sofi_aa, стискаме палци newsm10. Не пишеш какво ти каза лекарката.

# 847
  • Пловдив
Даф,нещата започват да се нареждат,браво,миличка и успех!

# 848
Цеци Hug. С теб какво става? Касата намъдрува ли се вече?

# 849
  • Пловдив
Не още,мила,ще почакам явно доста.

# 850
Лекарката ме изпраща в София за консултация при проф.Маринов..
Иска да чуе неговото мнение дали ще се наблюдава или ще се оперира..
Аз се уговорих с него за утре и..заминавам, като се върна ще ви пиша
какъв е резултата..

# 851
  • Пловдив
Софи,успех и настоявай за това,което си чела,че не се оперират малките аденоми,е,естествено лекарят ще има последната дума.Успех!

# 852
  • Пловдив
Късмет на Софи при порфесора.Чувала съм че си разбира от работата.

Цеци ,какво става с твоя пролактин?

Даф, браво за теб-важно е да попаднеш на професионалист-за да намери проблема а нали знаеш намерен проблем лекуван адекватно  е наполовина решен
Значи моя пролактин е към 200 и нещо ,което ще рече че съм
в норма според новите стандарти newsm78И аз чакам да ми дойде, за да ходя да си пускам всичките хормони-макар че да чукна на дърво за трети път се кани да ми дойде на време   bouquet  bouquet,което според доки е показател и нямало нужда да изследвам хормони.Ама аз вече не знам на какво да вярвам, та реших да си ги пусна въпреки всичко  newsm78 newsm78

# 853
Само това да се чува Анели newsm10. Цеци, дано стане всичко по-барзо и наистина какво стана с товоя пролактин?

# 854
  • Пловдив
Не знам,момичета какво става с пролактина.Тази седмица или следващата ще го изследвам да видя дали е намалял.А знаете ли дали ако тази година искам да си направя пак ЯМР ще мина по Каса,при положение,че ми е правен миналата година?

Общи условия

Активация на акаунт