НавЪн врЕметО се рАзвАли, АВГУСТинче вкЪщи мАмА вЕселИ!

• 12 061
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • София
  http://www.mlsp.government.bg/bg/news/news.asp?newsid=9667&catid=10
  Има доста интересна информация.
  Тавана май ще стане 250 лв. Това за близнаците много добре, но мен хич не ме бърка. Чувствам се двойно прецакана, хем нямам право на детски заради по-висок доход, хем ще махнат подоходното облагане, тоест връщането на пари накрая на годината според броя деца.

# 46
Aila, супер гадно  Confused

IrrA_78, мерси мило  Hug

Блу,
специално за теб мацко цък  Laughing Hug

# 47
dani777k, Elwing - Йоан ми е второто детенце, доста не слуша за сега, може да ходи, но иска само да го носим на ръце и ако не стане на неговата плаче силно, благодаря за отговорите. Наистина не пише колко става майчинството, е ще разберем  newsm10

# 48
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower  Flowers Bouquet Благодарности за новата темичка. Виновните се знаят Laughing
 Записвамсе и после като се приспим ще пиша пак Wink

Ето и една тиква от мен Mr. Green
    За майчинството не ми стана много ясно,но ще видим решението,дано кажат в новините newsm78

# 49
  • София
dani777k, Elwing - Йоан ми е второто детенце, доста не слуша за сега, може да ходи, но иска само да го носим на ръце и ако не стане на неговата плаче силно, благодаря за отговорите. Наистина не пише колко става майчинството, е ще разберем  newsm10
Значи все пак правилно помня, че е второ детенце  Wink
Аз от теми като тая нищо не разбирам  Embarassed , дори не знам какво трябва да направя и къде да подам документи за детските, че има шанс да вземем.
Ели, сетих са за вашето ранно заспиване. Моят дзвер сега още следобеден сън  Shocked Смяната на времето съвсем ни обърка режима  Confused

# 50
  • Sofia
На всички празнували тези дни - да са живи и здрави!
Най-накрая се прибрах вкъщи. От понеделник съм командировка и обиколих Видин, Монтана, Кърджали, Пловдив и Пазарджик. Общо взето не стигнах само до Варна.
Не мога да изчета всичко, но настръхнах като четох Велмарчето и преживяванията с Дари. Дано всичко се оправи.
На този пръстен и аз му се чудех доста, но явно няма да го купуваме.
На Димана най-накрая и избиха двата кучешки зъба - горните и сега чакам и долните всеки момент. Ако знаете само какви лиги пуска цял ден, блузата й цялата е мокра и се налага да я сменява по 2 пъти. 
Някаква лека хрема си влачи Димана 4-5 дни и май ще взема някакви капки, защото с тази морска вода явно не се получава. От кои капки сте доволни?

# 51
  • София
Eliona, нали знаеш приказката, с капки хремата минава за 7 дни, без капки за седмица  Whistling
Последния път лекувахме хремата с кафявите капки, забравих им името, на поредния преглед докторката каза да продължа още два дни, а аз ги бях спряла ден преди това и не я послушах, Марти се оправи след три дни без нищо.

# 52
marulka_s искам да уточня нещо. Останах с впечетление, че питаш как да прехвърлиш майчинството, но явно въпросът е за детските надбавки. Право на детски надбавки имате ако доходът на член от семейството е под 200 лв в момента, а 1.1.2008 - под 250 лв. В този случай незнам дали трябва да имате сключен брак. Ако искате да ползвате данъчно облекчение не трябва да имате сключен брак. Само, че незнам в крайна сметка дали тази година ще можем да се възползваме от тях. Засега никой не е обявил официално че няма да има данъчно облекчение.

# 53
Здравейте от мен!

Ще остана някокло дни без компютър,че мъжо е решил да си го обнови малко. Надявам се през това време да се мобилизирам и да почета,че иначе се залисвам във форума.
Сега ще пробвам да приспя Тони,което се превръща в гонитба и борба свободен стил докато се постигне крайния резултат. Tired
Elwing а после кога заспива Ивчо? Тони ако спи до 4,30 следобед или по-късно после заспива чак към 12 и то като го натиснем при нас.

# 54
  • София
Eто ме и мен...Чета ви, но нямам никакво настроение за писане. Утре съм на работа. Дойде време... Sick Cry Много ми е мъчно и душата ми се е свила като коте на кравай, ама не мъркам Twisted Evil

Стискайте ми палци да не рева толкова силно, че да ме чуе шефа Wink

# 55
  • софия
Ади,това е един мой много любим певец  Heart Eyes Xavier Naidoo.Най-хубавото му е че почити всички -песни са му на немски и когато го слушам релаксирам тотално,защото грам не разбирам и се наслаждавам на приказния му глас и музика.
Нана,лека работа,миличка и горе главата  Hug!

# 56
Запис и от нас...
Днес беше един страхотен ден....Бяхме с Марти на една нова детска площадка до София Сити Център и си играхме страхооотно.После оставих Марти в детският център вътре в Сити-мола и учудващо си влезе сама и изобщо не ме потърси....игра си ,нооооооооо........ само 30мин...,после ми се обадиха ,че ревеееее. Sick Ама и това е нещо.
Честита кола на Обърквация   bouquet
Нана,стискам палци да приемете и двамата с бебчо промяната лесно и с усмивки.
Блан-радвам се,че сте заровили томахавката за сега,дано и за винаги. Heart Eyes
Аз си купих "Моето бебе и аз " и не видях   Ния -Дандания и Блу. Cry Сега прочетох в поста на Дани ,че са в  " Моето дете"-утре ще си го купя.
Целувки на всички.

# 57
Мегишик-На 26.10  в Италия е излязал нов албум на Ерос.Казва се Е2.Чакам го с нетърпение и тук.Чичко Рамацоти мноого го обичам. Heart Eyes

# 58
  • София

Elwing а после кога заспива Ивчо? Тони ако спи до 4,30 следобед или по-късно после заспива чак към 12 и то като го натиснем при нас.
Късно - преди малко.  Tired Мислех, че ще започне да спи по 1 път дневно, но със смяната на часовника прецакаха нещата, спи преди обяд към 12ч-13ч, по около 1ч и не издържа до вечерта.
Нана, успех, мила!  Hug Стискаме палци!  Peace

# 59
  • Някъде там...
Запис и от мен в новата темичка Heart Eyes

За майчинството четох тук във форума, че щяло да е 190лв. при мин.раб.з-220 #Cussing out #2gunfire, но дано да не е верно, то не че 30 лв ще оправат положението, но поне са 1 пакет памперси Crazy.

Val_stef гледах снимките на Ая-мале ама тя голяма косичка изкара и какъв бретон, сладуранка Heart Eyes  bouquet

Ние в неделя сигурно ще правим прощапулник, най-накрая мога да кажа , че проходи вече Вики Hug. В къщи върви навсякаде, пада, става, удря се, но вече не плаче. Навън само го придържам за шапката на якето му Wink, че там ще има рев . И каишките вече ги махнахме.
Иначе сме добре, голям смешко е Вики Mr. Green и така бърбори , не спира-голяма мелница е значи Mr. Green
Днеска съм много работна-измих прозорците, изпрах пердетата... сготвих.. абе мъжо сигурно се чуди какво ми става Sunglasses

Айде аз се залавям с четене на темичката на Елфчето.
Лека нощ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт