НавЪн врЕметО се рАзвАли, АВГУСТинче вкЪщи мАмА вЕселИ!

• 12 067
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро Laughing
   Днес от мен кафенцето
  Това дете ми разбута пак нещо Twisted Evil на клавиатурата.
  Нана успех Peace
   MimSss и аз така разбрах за майчинството Close те май искат 190лв.+золв.детски и да ги докарат до 220.
   Лек ден  от нас  bouquet

# 61
  • София
Добро утро!
Нана, успешно начало!  Peace
Отивам да правя закуска.   chef

# 62
Добро утро и от мен!
Нана, успех днес  Peace Лекичко ти завиждам
Дани, не съм го чувала този певец  newsm78.
Днес Боби тръгна на детска градина и ако ви кажа колко ми е празна къщата  Sad. А, Сашко, върви от стая в стая и я търси и вика "Боба, Боба". На него със сигурност ще му е най-търсене. Но, пък тя беше толкова ентусиазирана сутринта, че чак не ми се вярваше. Дано да го задържи този интерес. Дори не е казала чао на баща си, като я е завел, направо отпрашила навътре. Сега попълвам разни декларации и съм й обещала да я запиша на танци  dancing

# 63
  • Някъде там...
Добро утро Laughing
      MimSss и аз така разбрах за майчинството Close те май искат 190лв.+золв.детски и да ги докарат до 220.

Те искат ама кой ти взима тея 30 лв. newsm78. Ние примерно нямаме право на детски и като четох интервюто на Масларова, че каза че тези с високи доходи им е все едно дали ще ги вземат. Абе кво да говора....Поне детски да има за всички.

# 64
  • София
Някаква лека хрема си влачи Димана 4-5 дни и май ще взема някакви капки, защото с тази морска вода явно не се получава. От кои капки сте доволни?

Eliona,
според мен по-добре ходи при педито, ние така се влачим вече повече от 10 дни ( поне от тогава го заведох на доктор), днес пак бяхме и се оказа, че понеже е със задна хрема ( всичко се стича в гърлото) и много хърка ни изписаха капки, които се приготвят в аптека и отделно Зиртек - тъй като всяка хрема продължила повече от 10 дни правела алергична опашка.....абе сега ще го пием цял месец.

Та с две думи, в този период на никнене на зъби децата били най-податливи на хреми и тн. че им спадал имунитета, и е по-добре доктор да я види., защото различни стадии на хрема искат различни капки
Иначе мога да ти кажа какви капки ползвахме преди това, ама то си зависи от сополите - при гъсти сополи - Мукосептонекс, при предишни хреми сме слагали Виброцил, или Коладрол ( пак се приготвят в аптека и много цапа)

хайде лек ден и от мен и дано Димана много скоро се оправи ( да не става като при нас)

лек ден на всички  Heart Eyes

# 65
  • софия
Ади,ето една негова песен:
http://www.youtube.com/watch?v=PKruSQEnDnM

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 12:28 от dani777k

# 66
  • София
Eто ме вече и на работа. Чувството, че съм идиот продължава да ме владее. Стискайте палци Heart Eyes

# 67
Пу за мене вече в тази тема  Party

# 68
  • софия
Нана, Hug Hug Hug!
Мадона,ще се разпишеш ли,мацка?

# 69
Ще се разпиша, мацка, но една идея по-късно. Цалувки засега от нас с непослушното Нори.

# 70
Nana, стискам палци! Hug Не му се давай на това чувство, естествено че не си идиот.Ще видиш как много скоро нещата ще влязат в ритъм. newsm10

Аз току що си изгубих калъфчето на фотоапарата, така ме е яд! Crossing Arms

# 71
Дани, много нежни песнички. И тая в подписа ти, определено са за релакс  Peace
Нана, със сигурност ти е странно и сигурно имаш чувството, че никога не си работила тази работа. Но бързо ще свикнеш, сигурна съм  Hug
Мадона, липсваше ни  Hug

# 72
  • Някъде там...
adrianska я кажи онази пита за вашия прощапулник как е прави, че помня беше много голяма Simple Smile

# 73
  • София
Мадона, точно сутринта мислех дали да ти пиша в кюто!  Hug Радвам се, че се завърна!  Laughing
Ние още не сме правили прощъпулник  Crazy Embarassed
Пух, дано бързо се оправите! Peace За съжаление е така - имунитета пада в период на зъбникнене и сега и аз очаквам нещо да ни хване, че венците са му се надули като балони  Tired
Нана, не си идиот, ще се справиш, нали и от вкъщи работеше, не си съвсем изгубила тренинг  Peace Аз обаче като се върна някой ден не ми се мисли  Crazy

# 74
Нанче, как си злато? Поотпусна ли се поне мъничко?  Hug

Мадонкааа, радвам се да те видя с "непослушната" маймунка    bouquet

Elion-ка съгласна съм с Pouh занеси сладурка да я види педи  Hug

MimSss, браво на момчето! Heart Eyes И аз от вчера се престраших и пуснах пикличка да щапука свободно из къщи, за сега е огън  Crazy
Ние още не сме правили прощъпулник  Crazy Embarassed
И ние и май ни е време  Whistling

Днес от 17 сме на преглед, дано педи каже, че сме супер...макар че още прокашля от време на време   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт