НавЪн врЕметО се рАзвАли, АВГУСТинче вкЪщи мАмА вЕселИ!

• 12 077
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Валка, ето специално за теб:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/9/2061_497.BMP
Вибриращ пенис-ринг. Лесен за включване, изключване и поставяне, този оригинален пръстен на Durex ще ви разкрие нови, невероятни възможности за забавление. Гарантира до 20 минути разтърсващо удоволствие за двама

Хахаха    rotfImbo, трогната съм от изключителното изчерпателно обяснение  smile3532

MamaMargo
, да е жива и здрава приятелката ти!   bouquet
Пък дали е случил на тъща - поживем - увидим  newsm47 Ама май не е, че голям цербер съм бе...чак по някога аз не мога да се търпя  Joy

# 16
  • гр.София
 Блу,мерси за новата тема!

Ембър,много красива питка си сътворила!
 Блу,браво за тортата!
 Може би ако правех такива чудесии и моят мъж щеше да е в краката ми!
 Използвам,че сте подпукали пак мъжете и ви казвам -  bouquetБлагодаря за емоционалната подкрепа за моята емоционална нестабилност Simple Smile
 Ние лесно си проговорихме,ама проблемите ги заметохме под кревата,т.е трупаме си ги. Аз гледам да съм максимално изморена и натоварена,за да нямам време да ми е мъчно.
 Елвинг,клипът ми хареса. А сега отивам да видя,докъде си стигнала с темата за красавците Wink
 П.С.  Софийката "разхожда" по къщата колекцията от монети на Петър. Уж се отучи да лапа всичко,ама я следя да не се превърне в касичка самата С Wink . Много й е забавно.

# 17
  • София
   Запис. Малките заспаха, а аз ще бягам да чистя...
   Котенцето си намери дом при една мама с детенце, надявам се да се грижат добре за него  Simple Smile

# 18
А къде е тази тема за красавците?Я дайте малко инфо. Simple Smile

Blueeye, Kaili,   bouquet за новата темичка!Блу, много добре изглежда тортичката. eat А розичките и листата твое производство ли са?
Nikolincheto, радвам се че се разписа.Дай да го видим твоя малък мъж. Simple Smile
Dani777k, съседите ще свикнат, а щом имат и те скоро няма да им прави впечатление. Simple Smile
MamaMargo, ЧРД на приятелката ти!  bouquet

# 19
здравейте и от мен.
тези дни ме беше хванала апатията и нямах настроение за нищо. и с мъжо не си говорихме, но вече всичко е ОК. явно ми беше прочел мислите и направи всичко заради което спрях да му говоря.
 Hug Hug Hug за вас

# 20
  • гр.София
 Ембър,в Клюкарника,подфорум Кино и ТВ, класация на "серийните" хубавци. Т.е. от сериалите.

# 21
  • София
Ето ги красавците! Може и вие да ги оцените!  Laughing

# 22
  • у дома
bamboocha  Hug 
blanc Hug мисля, че не е зле да изгорите повечето неща насъбрали прах под спалнята   bouquet а тези чудесии си ги правя за себе си  Laughing Ния още е мъничка, а татито ни НЕ обича сладко  Mr. Green но пък тортата реши да я опита и взе, че му хареса  Joy
Ember мое дело са  Blush но не са нищо особено, дори не се получиха както трябва  Naughty разтопих шоколад на водна баня, намазих с него няколко формички от фолио (перфектно става с листа от роза или друго цвете), слагам в хладилника да стегне, отлепям фолиото и ДЗАК, готово  Mr. Green
val_stef това, специално за тебе  Laughing
малии, щом сте стигнали до този розов пръстен, положението не е никак добро  Joy  Laughing
Elwing минала съм покрай майстортие  hahaha   chef
dani добре дошла  Hug   bouquet то хубавото си е хубаво  Mr. Green
Dreams и аз предпочитам да драсваш по две думи, вместо само да четеш по диагонал  smile3533
ставам, че е време за обяд  Hug

# 23
Да се разпиша в новата тема.Днес ни върна педито заради още зачервено гърло,та се отложи ваксината за 07.11.-три седмици протакане заради болестите ни.При нас няма ново,само вечното нощно отвиване,зъбоникнене,мое безсъние/от което миналата сряда припаднах няколко пъти и цял ден не можах да се дигна от леглото,но лошото се размина/.Снежина все прави бели и когато й кажа много настойчиво,че ще я набия,на мига мазнишки решава да ме целуне.За мой ужас от няк.дни яде разни сухи пасти,киндери,тикани й в устата от мъж ми,даже се карахме 2 пъти на тема солене на манджите на Снежина/не съм слагала достатъчно,затова не ги ядяла/.Та ми е поставил луди ултиматуми относно храната на детето-да готвя с повече сол,да давам бял хляб и сладко.Отстъпих,защото не искам да се караме все заради разногласия относно доброто на детето.Обвинява ме,задето съм следвала модели от форума при отглеждането.
По-малко неприятни емоции за всички  bouquet!

# 24
Elwing, видя ли, че довабих няколко красавци  Peace

малии, щом сте стигнали до този розов пръстен, положението не е никак добро  Joy  Laughing

А, не съм съгласна  Naughty. От опит глава не боли  Laughing Wink

# 25
  • гр.София
 Megishik, страхотен Ерос Рамацоти! А ти не можеш ли тайно да я храниш,както ти си знаеш?
 За следване на съветите от Форума-много съм потайна и на никого не разправям,че тук съм прочела нещото.
 А многото сол за кого е полезна? За никого.  Уф,не ти завиждам.
 Пази си здравето Hug

# 26
  • София
Elwing, видя ли, че довабих няколко красавци  Peace

А, не съм съгласна  Naughty. От опит глава не боли  Laughing Wink
видях, видях  Wink
а за разни там пръстени - ако искам да ги пробвам, трябва да си търся друг мъж  Mr. Green , моя такива работи не обича  Rolling Eyes

# 27
  • софия
Нашия пръстен ни го подари кума,като ни дойде на гости в новия дом  Joy!
Якажете къде да отида да купя някакъв екип на Найа за днес,или поне вещерска шапка  afwitch?Без този магазин на Пиротска,че до там ме мързи  Wink!

# 28
Абе и аз отдавна го гледам тоя пръстен, ама не мога да разбера как функционира. Ще взема да го купя значи. Иначе в Метро гледах, че на Спортекс са по-евтини, но за нас Дурекс са запазена марка.
Аз също съм ЗА експериментите. Това изобщо не означава, че работата куца. Понякога яденето трябва да се подправя.  Mr. Green

# 29
  • София
Та ми е поставил луди ултиматуми относно храната на детето-да готвя с повече сол,да давам бял хляб и сладко.Отстъпих,защото не искам да се караме все заради разногласия относно доброто на детето.Обвинява ме,задето съм следвала модели от форума при отглеждането.

Та тези неща всеки здравомислещ човек би ги отхвърлил, не само тези, които пишат във форума.
Моят мъж в началото се опита да дава разни съвети чути от някоя негова колежка, но се разбрахме,че за храненето на детето нещата ще ги решавам аз.

Общи условия

Активация на акаунт