Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 817
  • 550
  •   1
Отговори
# 180
Я да видим този път дали ще стане линийката?

---------------------------------------------------------------------------------

# 181
  • Sofia
Добро утро bowuu
Тази сутрин кантара най-после помръдна с един кг. бих почерпила с кафенце,но не знам как се слагат картинки тука. Embarassed
Kri ,благодаря ти Heart Eyes.Утре ми е последния ударен ден ,ще те послушам и ще направя 5 смесен.
Mihaella,Aspasia, успех,ще стискам палци Hug
Прекрасен ден на всички желая  bouquet

# 182
Я да видим този път дали ще стане линийката?

---------------------------------------------------------------------------------

Joy Joy Joy
Калиакра,линийката се записва в твоите лични настройки в профил/подпис.Ти да не си помисли,че всеки път ги копираме като пишем Laughing.Отиди в профила си и в подпис я пейст.

Ама ти си била слабичка,бе Кали,че гледам едни и същи кила гоним-48.Ама аз не слабея хич.Грам по грам...ама когато стане. Hug

КУКУ,честито минусче.Я каже,ти куку ли си или кики,че може на латиница да си се писала,пък ние да те кукосваме тукаHug

Реших да се претегля-50.4 ме показа.Чак не повярвах.Ама като се имат пред вид снощните ми преживелици.Няма да си сменям линийката,защото вероятно днес ще наваксам с течности.В събота сутринта ще се отчета с теглото

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 08:22 от dezire_s

# 183
Ето ме пак, трети ден режимна, но имам прегпешения Embarassedда му се не види, ама хапнах кисела краставичка и малко фъстъчки, не можех да удържа, всички около мен ядяха егати вкусотиите, аз само с малко фъстъчки минах.
Все пак се надявам на резултат, липсата на въглехидрати няма как да не ми се отрази.

# 184
Здравейте мили дюканки. Hug
От днес съм на ударен.имам поражения да разкарвам,то не бе гърла,не бе хреми,че и се оциклих днес...сега ближа рани.Така ме е яд.Но това пък ме мотивира страшно много.Няма оправдания вече.

Ванче,вярно си познала LaughingДа,Горна Оряховица е родния ми град ,но от 7 години не живея там,а в Карлово.Снимката ми е отпреди година и половина/все по-рядко успявам да си ида Sad/А може и да се познаваме-знае ли човек?/В Лясковец съм работила и имам някой друг познат там/
Пускала ли си твоя снимка преди?
Виждам,че и Сиска е от нашия край-много ми липсва Велико Търново.....

Тути,даже мъжът ми потвърди,че те е виждал. LaughingКъде,как,и той не знае. Crazy

А снимка можеш да видиш в подписа ми-от албума vkusno можеш да влезеш в другите албуми.Там има мои снимки. Blush

Лек и ползотворен ден на всички.  bouquet

# 185
Ти да не си помисли,че всеки път ги копираме като пишем Laughing.

Наистина така си мислех Thinking Хакерката се вихри до преди малко, следвайки инструкциите ти и да видим какво е направила? Ами за тези килограми съм доста скептична че ще ги стигна някога, но и на 50 ще съм предоволна. Но знае ли човек - лека полека може и да стане!  

# 186
  • София
Добро утро и от мен!

Аспазиа, успешен първи работен ден! Да се чустваш добре на новото място!   bouquet
Мише, стискам палци за интервютата!  fingerscrossed И успех в трета фаза, да ти върви както досега втора!  bouquet
Куку, честито намаление! smile3501 newsm51  Искам само да добавя, че от време на време се задържа без причина, от време на време се качва без причина (преди МЦ, ако си яла нещо по-солено...), но не трябва да се притесняваш, а да продължиш да си режимна и всичко си идва на мястото; случва се след задържане да се свалят и 2 кг за един ден. При Дюкан кантара доста играе, поне при мен. Laughing

Слънчев и усмихнат ден! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Ванче  Hug успех, мила!

# 187
Кри,благодаря ти,мила. Hug

Ще си правя пилешка супа. PartyИдеално съчетание за болна ,подсмърчаща Дюканка. Laughing

# 188
  • Sofia
Благодаря ви Dezire ,КриHug
Направо съм си kyky,не сте в грешка.
 Joy

# 189
Добро утро Grinning
Надявам се денят да е прекрасен   bouquet
Мислех ударните ми дни да са 5,но нещо резултата  Cry и ще пробвам да ги направя 7 newsm78,тъкмо събота и неделя ще си направя пиршество с ПЗ Party
Аспазия,Мише Peace
А на всички останали Heart Eyes

# 190
Вече си изядох дюканската закуска Wink
Аз смятам да направя режим 3/7 като за начало LaughingИ като видя резултатите ще преценя Laughing

# 191
Добро утро, красавици, Hug Hug Hug

Пожелавам ви усмихнат четвъртък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 192
Добро утро, красавици, Hug Hug Hug

Пожелавам ви усмихнат четвъртък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ти се връща  bouquet

# 193
Добро утро Hug МНого сте изписали ooooh! Не мога да ви изчета ooooh!
Вчера изпълних успешно дюканския ударен ден, но сутринта кантара показа 1 кг нагоре #Crazy от вчера ooooh! Защо така стана Cry Май не трябваше да се тегля до неделя Whistling

# 194
Добро утро Hug МНого сте изписали ooooh! Не мога да ви изчета ooooh!
Вчера изпълних успешно дюканския ударен ден, но сутринта кантара показа 1 кг нагоре #Crazy от вчера ooooh! Защо така стана Cry Май не трябваше да се тегля до неделя Whistling
Миличка не ме плаши сега SadТъкмо съм първи ден дюканка LaughingНа теб кой ударен ден ти е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт