Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 831
  • 550
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро Hug МНого сте изписали ooooh! Не мога да ви изчета ooooh!
Вчера изпълних успешно дюканския ударен ден, но сутринта кантара показа 1 кг нагоре #Crazy от вчера ooooh! Защо така стана Cry Май не трябваше да се тегля до неделя Whistling
Миличка не ме плаши сега SadТъкмо съм първи ден дюканка LaughingНа теб кой ударен ден ти е Simple Smile
Днес ми е втори

# 196
Куку, Дези, честити намаления!   bouquet
Миленна, има такива периоди, няма страшно, ще се върнат надолу килограмите, че и в минус може да са на следващото теглене.  Peace

# 197
Здравейте,и на мен ми е втори ударен ден , но вече има резултат 1 кг. по-малко......дано все така да пада.

# 198
Ще поизчакам Peace И май трябва да оставя настрана млечните, че те не ми влияят много добре Peace

# 199
И май трябва да оставя настрана млечните, че те не ми влияят много добре Peace

при мен млечните забавят процеса.затова отбягвам да ям такива,освен кисело мляко като добавка ,например в застройката на супата.

# 200
А аз вчера изядох цели 2 кисели млека #Cussing out Embarassed

# 201
Да бе, не може без млечни, не мога само на месо да карам.
Аз даже и парче кашкавал хапнах, щото щях да припадна по едно време, а нямах друго млечно.

# 202
Е,то ако махнеш млечните,остава само месо и яйца,абсурд,не бих могла.Аз залагам на тях,и наистина не свалям много,но вероятно защото нямам много за сваляне,но без тях съвсем беден ще стане режима

# 203
Вещи,видях че си ме вкарала в табличката  bouquet
Вече съм с 1 кг. по-малко....
А мерките са:
Гръдна обиколка-115 см.
Талия-96 см.
Ханш-114 см.
Прасец-36 см.
Ръка-31 см.
Ужас....
Но вие сте много готини Дюканки и ме мотивирахте да сваляме заедно нежеланите килограми... newsm51 newsm51 newsm51

# 204
Веси, браво! Честито намаление!   bouquet

И аз ям млечни всеки ден.  Peace Обезмаслено кисело мляко, обезмаслено сирене, извара, Ескиза Фитлайн, обезмаслено прясно мляко като добавка и в капучино. Не мисля, че влияят отрицателно на процесите. А и са цяла група храни, разрешени без ограничение от самия д-р Дюкан.

# 205
Добро утро момичета! Hug Минавам само да ви пожелая успешен и усмихнат ден и изчезвам по задачи. Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 206
Просто така реших, че ще да е от млякото Thinking Обаче наистина няма начин да се издържи 5 дена на яйца и месо само Sick
Колко килограма се свалят за 5 дни ударен режим горе-долу newsm78

# 207
Добро утро!Имам още едно свалено килце newsm44 и съм много щастлива Flutter
Ванче-писах ти на лични Hug
Крис-къде се изгуби и ти?
Момичета-целувам ви Heart EyesХубав ден от мен!  bouquet

# 208
Просто така реших, че ще да е от млякото Thinking Обаче наистина няма начин да се издържи 5 дена на яйца и месо само Sick

Първите ми 5  ударни дена завърших с 5 свалени кг ShockedСледващите- с по-малко/1-2/То иначе съвсем ще се стопя hahaha Joy

VESIGH -честито намаление-постижение Peace
Аз млечни не предпочитам..Като има мръвка всичко е ок Naughty Laughing

# 209

Първите ми 5  ударни дена завърших с 5 свалени кг ShockedСледващите- с по-малко/1-2/То иначе съвсем ще се стопя hahaha Joy

VESIGH -честито намаление-постижение Peace
Аз млечни не предпочитам..Като има мръвка всичко е ок Naughty Laughing
Ей, супер резултат, на мен горе-долу толкова ми трябват Peace Тамън няма после да съм на втори етап с месеци ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт