Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 838
  • 550
  •   1
Отговори
# 210
Защо бе....На мен започна да ми харесва да гриза пилешки кълки,пък фемилито картофена супа да ядат Joy/лека шегичка hahaha  hahaha

# 211
Тути,  Hug Честито намаление!   bouquet
Миленна, всичко е много индивидуално. Зависи от конкретния организъм, от количеството на излишните килограми, от броя на диетите, на които до сега си се подлагала и т.н. До 5 кг някъде е възможно да се свали през ударния период. Аз свалих 4 кг.

# 212
Тути,честито ти килце!  bouquet
и аз ти писах.

А млечните не съм казвала да спирате,просто написах,че на мен не ми действат добре(за съжаление,защото много ги обичам).Всеки си решава.Как ще кажеш на някой какво да яде.звучи нереално. Sunglasses

# 213
Ванче,Слънчице-благодаря Hug Да ви се връща Peace
Аз от три дена съм проткрила тричавите палачинки и така ми е добре с тази "твърда"закуска-страхотни са.Трети П ден ми е -без никакво нарушение/само дето малко ми е храната,май Rolling Eyes/Вчера за пръв път си купих прясно мляко и следобед изпих една чаша с подсладителче-ох,така добре ми стана Blush...разбрах какво съм изпуснала последните седмици..Вие какво хапвате,когато ви се прияде сладко?Аз все на дъвка налитам,защото степче в мляко не ми е по вкуса Rolling Eyes

# 214
.........................
Вие какво хапвате,когато ви се прияде сладко?Аз все на дъвка налитам,защото степче в мляко не ми е по вкуса Rolling Eyes

Аз най-често си правя желирано кисело мляко. Или си разбърквам кисело мляко с подсладител.

# 215
ЗДравейте дюканки  bouquet
Аз току що се регистрирах във вашата компания. Преди месец си купих книгата, прочетох я веднъж, а сега ще трябва да я нося като настолна книга с мен в чантата JoyОт вчера изчетох доста от тамата и попивам всичко, което казвате относно диетата. Решила съм и аз да започна, може би довечера ще напазаря и от утре ще съм една от вас (надявам се). Разчитам на подкрепата ви. Ще трябва да си купя и кантар, защото нямам, но по последни данни съм 66 кг, а целта ми е поне 55-58 кг, което прави -8-11 кг. Стискайте ми палци. Когато започна ще изпратя актуална снимка за албума, който създадохте.

П.С. Поздравявам Ви за куража и ината, който имате.

# 216
  • София/Осло
Хайде привет и от мен.
Пийнах си кафенце с мляко, сега ще хапна две яйца с кисоло мляко и изчезвам по задачи....на обед съм планирала 1 пържолка, а довечера сигурно тричава че ще ходя днес да си купя трици..смуча и чай като невидяла....но най съм доволна от туй , че посетих 00  bowuu  Joy
Не смея обаче да се премеря, ще изчакам още 1-2 дни
Успешен ден момичета  Heart Eyes

# 217
  • София/Осло
Добре дошла мбм.
Момичетата тук са невероятно свежи и отзивчиви, действат много стимулиращо и помагат.Ще видиш че ще успееш   bouquet

# 218
.........................
Вие какво хапвате,когато ви се прияде сладко?Аз все на дъвка налитам,защото степче в мляко не ми е по вкуса Rolling Eyes

Аз най-често си правя желирано кисело мляко. Или си разбърквам кисело мляко с подсладител.
Аз пък противно ан всички схващания, като ми се яде сладко ям 1-2 блокчета Линд от оня с 80% како. И повярвайте ми не оказва влияние на килограмите.
Но убой ме не мога се тровя с тоя подсладител. кола лайт и тем подобни. Лично схващане за живота.

# 219
Относно саламите как стоят нещата newsm78 Може ли да се употребяват newsm78 Ами пушени пилешки/пуешки меса? Луканка Crazy

# 220
mbm добре дошла и  Peace
Относно саламите как стоят нещата newsm78 Може ли да се употребяват newsm78 Ами пушени пилешки/пуешки меса? Луканка Crazy
Салами-НЕ,имат много примеси и са твърде солени и мазни,луканката също,пилешки или пуешки филета,шунки -ДА
 Hug

# 221
  • София
Добро утро Hug МНого сте изписали ooooh! Не мога да ви изчета ooooh!
Вчера изпълних успешно дюканския ударен ден, но сутринта кантара показа 1 кг нагоре #Crazy от вчера ooooh! Защо така стана Cry Май не трябваше да се тегля до неделя Whistling
Миленна  Hug МЦ?
Ще поизчакам Peace И май трябва да оставя настрана млечните, че те не ми влияят много добре Peace
От един ден не можеш да си правиш изводи как реагира организма ти.  Peace Салами - не, солени и пълни с боклуци. Пушени може, стига да не са много солени, защото ще задържиш вода. Луканка - не! Шунка може - пуешка, пилешка, а най-добре лайт!
Честити намаления на Дезире, Тути,  Веси! smile3501 newsm51
Добре дошла МБМbouquet Пловдивската групичка е много силна, редовно си правят срещички и не само виртуално, а и лично много ще те стимулират! Успех!
Мамица! Изхвърлили сме шоколада съвсем, абсолютно противоречи на Дюкан. Също наш личен избор  Peace
Деси  Hug

# 222
Цитат
Миленна  Hug МЦ?
Не Sick Просто незнам защо, дано е временно

# 223
# 224
Благодаря за топлото посрещане, много сте мили.

Общи условия

Активация на акаунт