Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 861
  • 550
  •   1
Отговори
# 405
Бачи,що избягаааа.... Crossing Arms
Лека нощ!

# 406
  • Пловдив
 smile3507

# 407
  • Варна
Tutti, имаме нова репетиционна и малко по малко свикваме с нея, явно днес вече почнаха да потръгват нещата. Не сме свирили някъде в заведение, ако това питаш  Hug

Оу, Бачи, такъв път да биеш за един мъж. #Crazy Не е като да отскокнеш до центъра, кво ли пък е туй дето се заформя Thinking

Цвети, и мойте двамата спят вече, а пък аз съм на спокойствие в нета. Направо ме е яд, че всички си лягате #2gunfire

Кво пък, лека!

Уф, че сладки тез котета Hug

# 408
# 409
  • Варна
Хе, Вещи, прозяваш се и гледаш за издънкаджии, нали!

# 410
  • Пловдив
Ръскри мъ ... 

# 411
  • Откъм Варната
Ох не мога да ви изчета  Sad пак сте писали, писали..... дано само за хубави неща и свалени килца да сте си говорили

Дори а смятате ли да свирите някъде, така ми се иска да дойда да ви послушам  Wink

# 412
  • Пловдив
Ама прочетох за срещата на Бачи и съня ми мина от любопитство    

# 413
  • Варна
Бачи ще каже, ако има какво да се казва, нъл'тъй? Hug

Кали, в "Усмивката" при рокерите е единственото предстоящо. Може да пиша, като уточним датата, не мислех, че ще представлява интерес.

# 414
Калима, ами тъй де, само за хубави неща си говорим тука, за някое свалено килце, за някой мъж, за ядене, за музика...Ето сега ша разследваме Бачи Thinking!
А като стана дума за музика, един среднощен, романтичен  поздрав от мен:

http://www.youtube.com/watch?v=9yDqsFFA2lU

# 415
  • Варна
А тъй, Цвети, музика да има!

Ей ся ще ви зарибявам със заспали котенца. Ако щете ме бийте.

Мойте в момента са подивяли и четирите, а пък ми се ще да спят.

# 416
Хайде, лека и от мен!  Подобаващо

# 417
  • Варна
Хайде и котенцата ми кротнаха.
Отивам да се хоризонтирам.
Мноу въ кльопам да знаете! Hug Hug Hug

# 418
  • Пловдив
Хей, неспящи красавици  Hug
Аз поспах с малката и третия опит на моят мъж да ме събуди успя  Crazy Минах да ви видя, че нямате изчитане утре иначе  Heart Eyes
Първо искам да поздравя всички нови момичета    bouquet Деатка, много ми е драго да те видя тук  Hug Heart Eyes Макси е бонбон голям, баткото също   love001
Всички свалили ме радват много, браво момичета   bouquet
Тути, май имаш още едно свалено килце, супер си  Hug
На момичетата, започнали трета фаза и на тези, на които предстои съвсем скоро - успех   bouquet И да споделяте менюто си без притеснения, че ще ни се дояде  Whistling
Днес си правих супичката на Мамица, много вкусна стана  Peace За вечера гъбения пай на Сънчето - горещо го препоръчвам, ей сега като станах по никое време бая похапнах от него  Embarassed
За Пловдивска среща съм навита за утре, кажете само къде и в колко (ако е към 18ч. ми е най-добре  Embarassed)
Бачи и мен ме заинтригува с тази среща  Flutter
Лека нощ от мен и сладки сънища  newsm46 Дори, много сладки котенца  Hug

# 419
    bouquetДобро утро сладурки
Кафе то

Да ви е сладко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт