Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 927
  • 550
  •   1
Отговори
# 270
Дези  Hug ,всъщност това е новото ми старо аватарче-благодаря!По-хубави са ми момичетата от озъбена крава Grinning,ама и в нея нещо  имаше нещо весело нали?Mr. Green

# 271
 GrinningИ аз от днес съм в трета фаза!

# 272
Бачиииииииииииииииииииииииииииии #2gunfire hahahaне сме те чули Sunglasses

# 273
Дези  Hug ,всъщност това е новото ми старо аватарче-благодаря!По-хубави са ми момичетата от озъбена крава Grinning,ама и в нея нещо  имаше нещо весело нали?Mr. Green

Ами да,по-добре две ангелчета,отколкото една озъбена крава,но и тя беше мнооого чаровна и ще ми липсва Hug

ЕЕЕЕЕЕЕех,БАЧИ,БАЧИ,от много бачи само за една усмивчица ти остава време

# 274
  • София
О, Бачи  Hug
Блеки Hug, мерси!
Вани, честито намаление! smile3501 newsm51
Мишле, 3-4 дни преди МЦ се задържа вода  Peace В такива моменти гледам въобще да не се тегля!
Успех и на Креми в 3 фаза!  bouquet Толкова много е постигнала, че няма начин да не се справи!
Пуци, по принцип Дюкан разрешава само шунки лайт - пилешки, телешки и пуешки. Аз ям обезмаслена пуешка на Касадемонт - испанска. Но понякога мис е случва да хапна и обикновена пуешка, телешка не съм купувала. Трябва да внимаваш в количеството и да не е много солена. Laughing
Янико, супер стимулиращо стихче! И аз я гледах тази книга и може и да си я купя newsm78

# 275
Мерси за бързите отговори на всички и май ще се откажа от телешката шунка Stuck Out Tongue

# 276

Бачи, почивка ли си правиш, или съгреши? newsm78 Гледам линийката и не разбирам. Embarassed А, може би, мечтаеш или се шегуваш? newsm78 Кажи, де! Thinking Peace Hug

Аз си сготвих пилешка супа с фалшиво фиде-без зеленчуци, че съм на П.Вкусно е!

# 277
  • София
Здравейте, милички!  Grinning
Аз чак сега успях да напиша няколко реда... работа! smile3523
Трети, последен смесен ден, никакво развитие надолу...  Rolling Eyes
Хубав следобед и вечер желая на всички!  Hug
Даже не съм имала време да изчета какво сте написали преди мен  Sad  Cry
Поздравявам всички, които са смъкнали, задържали, новодошлите и... всички!  Grinning  bouquet

# 278
  • София
Я да кажа здравейте за днес-  bouquet
Ще се връщам да ви че чета, само да ви се оплача, че аз днес се чувствам глупава и тъпчеща на едно място- Cry Cry Cry Cry Cry
По принцип гледам да съм оптимист и позитивно настроен човек, ама днес се чувствам тъпа, имам чувството, че нищо не съм постинала кой знае какво до тук- Cry Cry Cry
А има момичета на моята възраст вече вземат четирицифрена заплата- Cry Cry Cry
Извинявам се, че ви товаря с това, но исках да споделя- Sad Sad Sad
Дано всички вие се чувствате по-добре от мен- Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 279
Бачи  Hug Heart Eyes

# 280
Засега смятам че добре се справям с режима на дюканка Laughing
Обядвах с пил дробчета и като салатка си направих извара сиренце и кис мляко -смесени Simple Smile
Правилно ли е според вас Heart Eyes
Искам да ви попитам какъв подсладител ползвате Simple Smile

# 281
Били какво сложи в супата, и на мен ми се яде, а това фалшиво фиде какво е  newsm78

# 282
  • София
Я да кажа здравейте за днес-  bouquet
Ще се връщам да ви че чета, само да ви се оплача, че аз днес се чувствам глупава и тъпчеща на едно място- Cry Cry Cry Cry Cry
По принцип гледам да съм оптимист и позитивно настроен човек, ама днес се чувствам тъпа, имам чувството, че нищо не съм постинала кой знае какво до тук- Cry Cry Cry
А има момичета на моята възраст вече вземат четирицифрена заплата- Cry Cry Cry
Извинявам се, че ви товаря с това, но исках да споделя- Sad Sad Sad
Дано всички вие се чувствате по-добре от мен- Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Ралче, не се тревожи... то има и пет-цифрени възнаграждения да взимат. Това не е повод да се почувстваш тъпа и песимистична... просто такъв е животът! А и това, нали не е най-важното!  Sunglasses Mr. Green

# 283
ral4e:) това е от времето, много е намръщено и влия зле на психиката. Ние тъкмо с колежките си говорехме за куп недомислици в държавата и се чудехме дали след 50 години ще се оправят нещата. newsm10  дано тези да те развеселят  bigdance2

# 284
  • София
Мишле, 3-4 дни преди МЦ се задържа вода  Peace В такива моменти гледам въобще да не се тегля!
Кри, щом казваш....дано е от това, защото е много демотивиращо..... #2gunfire
Разбираш ли- това са 3 дни без никакво, ама никакво прегрешение и резултат -  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт