Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 907
  • 550
  •   1
Отговори
# 360
Трудно е. Прекалено много ми се искат някои неща. И понеже трета фаза не ги брои за прегрешения, реших да ги ям законно.
Аз преди живеех само на сладко. В живота ми не се случва нищо сладко и компенсирах.
Не пия, не пуша и по мъже не ходя. Rolling Eyes

# 361
Бачи, добре дошла в 3 фаза Аз вече 40 дни задържам.
Хексина, бирата категорично - не,, а виното в 3 фаза .Повече от 10 дни не бива. Прочети внимателно книгата.вникни в същността на режима и въздействието върху организма.
Кри, видях снимките ти.разликата е впечатляваща и можеш да си горда с постигнатото.Успех !

# 362
  • София
Даниа  Hug мерси! Как се справяш в изкушенията?
Бачи  Hug човек трябва да знае кога да спре, вместо непрекъснато да е в прегрешения. Хайде още десетина дни и хоп - и аз в 3 фаза.

# 363
  • София
Бачи, успех в 3-та фаза! Стискам палци да е леко и приятно! А и там сте вече доста! И Кри идва скоро! Hug  bouquet
Кога ли и аз ще се джойна към вас?!  Rolling Eyes

# 364
Благодаря Даниа. Наистинаще трябва да обменим опит и то на живо.
Кри! Ти имаш опит Hug Хе! При теб е дошла баба Зима Simple Smile)
Сноу! Hug

# 365
  • София
Лека вечер на всички!  Hug Ще се разщъкам малко по улиците, че днес ми бръмна главата!
  bouquet Hug

# 366
здравейте момичета,
от доста време  ви чета и като ви гледах резултатите и волята, която имате всички  и аз се надъхах на спазвам този режим. Сега съм в 2 ра фаза. Искам да ви попитам, когато някой ден нарушите режима/ като мен днес, хапнах малко ядки/ отново ли се връщате на 1 фаза.

# 367
Момичета, от 8-ма страница чета и няма изчитане, сладиранки сте вие, знам ви аз!!!  bouquet

Честит празник! Аз си го празнувам и поздравявам всички, които полагат усилия да са будетели в днешно време!!!

Сигурно защото сте ми стискали палци и сте ми пожелали толкова успех, днес деня в работата мина много добре - даже не работихме  Joy
Мише, при теб как мина???

Бебока е слушкал днес гледачката си, дано така да е и занапред!
 Сега ще готвя...до после ако успея да седна! Целувам ви!!!

# 368
Два месеца не си позволих никакво кръшкане. Това бяха най-свалящите и успешни месеци. Казвам не на прегрешенията. И като новобранец бях така. Във втора фаза усещаш организма си. Знаеш, как става свалянето и се възползваш от знанията. С времето тялото ти започва да става все по-упорито. За да не тръгнеш обратно-слез на земята и мини на трета. Все пак това го казвам след два месеца търсене на истината.

# 369
  • София
Гушки за всички от мен! Hug
Един балон  напуска работното си място Tired
Точно така се чувствам- като балон, пълен с въздух!
Дънките хем са ми широки, хем си чувствам корема стегнат и издут....... #Crazy
Нямам думи! #2gunfire
Тези дни трябва да ми дойде, може би затова съм като балон! ooooh!
А съм толкова режимна! Peace Tired
Както и да е- после като сваля 2 наведнъж, ще има режимен купон за всички! Crazy
Лека вечер, сладурки! Hug

# 370
От днес и аз съм на режим, но ще видиме до кога !!!!

# 371
Добър вечер  bouquet

Аз днес ядох малко Rolling EyesСамо едно кисело мляко с трици и една пилешка пържола  ( преди малко).
Като имате в предвид че детето ме подяжда Crazy. Но дотук съм към 3л вода. Peace
Лека вечер на всички Hug

# 372
Здравейте и от мен момичета.Два дена вече не съм писала и чела.По цял ден бачкам като луда и нямам време дори за ядене.И организма си каза своето-като спра да се храня нормално,спирам и да свалям.Добре дошли на всички нови момичета и успех в борбата с килограмите.

# 373
  • Пловдив
Аспазия, не чухме нищо за първия работен ден  Whistling

# 374
Eто и моя отчет за деня!Тричава палачинка,пил.бутчета за обяд и вечеря+чаша подсладено прясно мляко!Вода-над 3 литра и мноого  движение Laughing
Спокойна вечер на всички Heart Eyes-ще ви чета нощес отново Hug

Общи условия

Активация на акаунт