Режим на Пиер Дюкан - 41 част

• 27 857
  • 550
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Два месеца не си позволих никакво кръшкане. Това бяха най-свалящите и успешни месеци. Казвам не на прегрешенията. И като новобранец бях така. Във втора фаза усещаш организма си. Знаеш, как става свалянето и се възползваш от знанията. С времето тялото ти започва да става все по-упорито. За да не тръгнеш обратно-слез на земята и мини на трета. Все пак това го казвам след два месеца търсене на истината.
Бачи  Hug и аз така го усетих и затова минах в 3 фаза за два месеца. Много е важно да си слушаме организма. Може пак да ти се иска да се върнеш към 2 фаза по някое време. Успешна трета фаза!
Пък и 20 свалени килограма хич не са малко!  smile3501 newsm51Задръж тях, после ще му мислиш! Важното е, че визията ти е страшно променена и изглеждаш супер!

# 376
Аспазия, не чухме нищо за първия работен ден  Whistling

Как бе, Вещи, малко по-нагоре съм писала!!! Още веднъж благодаря за подкрепата!!! Мира супер!

# 377
  • Пловдив
Аспазия, не чухме нищо за първия работен ден  Whistling

Как бе, Вещи, малко по-нагоре съм писала!!! Още веднъж благодаря за подкрепата!!! Мира супер!

ooooh! ...

# 378
  • Балчик-Сливен
Момичета,да се похваля-тази сутрин кантарчето ми беше приятел-69.00 кг. newsm44
Дано продължава все така,пожелавам го на всички ви Hug
Страхотна е тази диета-когато си гладен-хапваш.Аз наблягам предимно на пилешки филенца на скара и сутрин мляко.Все още не съм търсила сериозно трици,но в събота и това ще направя.
Тогава е и зеленчуковото ни угощение.Да похваля и мъжлето-той е с 1.5 кг по-лекичък.
Явно ще трябва да си купя и книгата,за да ми е под ръка.
Приятна вечер на всички-много ведро настроение има в нашата компания.Благодаря ви  bouquet

# 379
Много се радвам, че ви открих!Вдъхновена съм от думите на Кри и Бачи!Благодаря ви, момичета!Приятно ми е при вас!

# 380
Браво Бачи! Голямата истина е това ,което пишеш- усещаш организма си и знаеш как става отслабването.
Кри, радвам се,че и ти си осъзнала голямата истина - слушай организма си. Това правя и аз.

# 381
  • София
Били  Hug
Рози, поздравления на теб и на мъжа ти за намалението!  smile3501 newsm51
Даниа  Hug кога ще се видим? Аз не съм сигурна за събота, мъжа ми още не се е върнал от командировка  Sad Пък е и Задушница...

# 382
Имам голямо желание да се видим.Мисля, че ще бъде и полезно и приятно. За събота също съм малко притеснена заради задушница ,но съм готова да се съобразя.Чакам  покана за ден и час.
Относно изкушенията - за мен те са големи ,тъй като съм любителка на сладкиши и шоколад. позволявам си някои - виенско кафе, парче шоколад или мъничко торта. След това се меря по 5 пъти на ден за да се стряскам, ако съм качила нещо. След това се разкайвам, правя белтъчен ден ,стабилизирам положението и така до следващото изкушение.

# 383
Имам голямо желание да се видим.Мисля, че ще бъде и полезно и приятно. За събота също съм малко притеснена заради задушница ,но съм готова да се съобразя.Чакам  покана за ден и час.

Събота 14ч в Дивака на ул. Гладстон. Ще се радвам до дойдат повече момичета...Кри, дано да успееш - ти си нашата Софийска гордост!!!

# 384
  • София/Осло
Ееееееееее уляхте се просто....аз ще трябва да напускам работа за да мога да пиша  Joy
Добре дошли на новите кокичета   bouquet

Виждам и тъжни мисли - ралче    bouquet, по -ведро мила, недей така да тъжиш , те парите идват и си заминават  Hug...а ти я си облечи новите/стари дънки и си се пофръцкай  Flutter
хексина- миличка , ама 1 месец не е много добро решение, колкото и да имаш да сваляш..пък  и гледам скоро си родила ,спокойно всичко ще си дойде на мястото....дори си мисля че в началото ще имаш доста свалени кг.   bouquet..ето момичетата са ти казали..тук сме за да се борим заедно.
вещи- що бе така недолюбваш дроб и извара...аз съм фен..ама как си паднах точно на режима мама му стара, що досега не бях влизала в тая тема да ме пита човек  Thinking
мария- на теб май ти се иска да се измие солта...понакисни ги тия пържолки малко във вода, с миене само няма да стане ,то месото е поело  Wink
Анджелина - моите поздравления   bouquet
сън-браво, ти и спортуваш , направо ти завидях  Hug
pucicuci -  повече воля този път....тук момичетата ще ти помагат , пък и има кой да те стреля като прегрешиш
bebeemily - мдаа това е хубав въпрос ..дали наистина се връщате в началото като прегрешите
Аспазия - дай боже всекиму такава работа, на мен пък днес ми се скъса г..а от бач Tired
Специален   bouquet за кри и бачи- браво момичета , вие сте стимул
А като си дойда другото лято моля да си спретнем една срещичка по дюкански със софиянките , пък  и с тези които искат естествено Flutter
Чета, чета и стигам до извода, че май все пак ще трябва да се сдобия по някакъв начин с книгата.... Thinking...ама пусто "доставка" ще имам чак след нова година..а дотогава що вода ще изтече  Joy
Витамини трябва да си купя ,че днес съвсем изключих пфуу, а може би и тоя парафин да набавя за всеки случай...още кво ли ще изникне  Joy
Да ви кажа аз днес си хапнах от триците с кисело мляко...брейййййй много ми се услади , но я ми кажете ,съгреших ли като сложих вътре и 1 лъжичка ленено семе  Embarassed

хайде пускам си поста ,че от 1 1/2 час седя чета и пиша...ше ме уморите ей

# 385
Отчета за днес и от мен:млечно-тричава закуска,късна закуска-яйца по панагюрски-2бр.Обяда беше пилешка пържола на скара и спаначеното пюре на Сън.Съни   Hug Вечеря-божествени телешки кюфтенца и зелева салата,а за десерт 200 гр. кисело мляко със Степче.Водата много зле,дано да наваксам докато си легна.

# 386
Аспазия - дай боже всекиму такава работа, на мен пък днес ми се скъса г..а от бач Tired

Абе то сигурно и на мен така от утре или след като ме обучат, ама днес беше супер наистина! Колегите изглеждат готини!

# 387
  • София
Деата  Hug да устискаме до другото лято... Ако искаш, прати адрес на лични, ще ти изпратя книгата  Laughing За лененото семе не е проблем, дори е добре за 00, но трябва да го вместваш в трите с.л. трици.

# 388
Да допълня за днес: пуешко филе на грил (стана чудесно) и една купичка пилешка супа, застроена с кисело мляко и яйце (ориза беше отделен зрънце по зрънце, както и морковчетата).
Не съм се теглила доста отдавна, но утре ако не забравя ще се претегля.

# 389
Лека вечер,момичета,отивам да гледам Островът на изкушението.До утре  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт