НАШИТЕ КОЛЕДНИ ТВОРЕНИЯ

• 37 637
  • 202
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Много красиви елхички!
А как се правят ?

Благодаря! Прави се конус от хартия, намазан с лепило. Отгоре се увива гирлянд спираловидно. Става бързо и лесно!
Ето няколко мои  "квилинг "картички:

# 136
Марги, върха са!   Peace
От година сигурно умувам да пробвам и все не се хващам, защото ми се вижда трудна и пипкава работа. Дори съм замислила да режа с макетно ножче.
Как лепиш хартийките? И ползваш ли нещо предварително, за да се задържат в желаната форма?

# 137
Margi, много са хубави картичките! Сподели наистина много бавно ли става.

# 138
  • In the jungle out there..
Ето и моите картички:

http://nikoleto.multiply.com/photos/album/14/koleden_bazar

# 139
ooo, и тези видях...и въздъхнах- прекрасни са. Срам ме обаче да попитам за това как са направени... Sad

# 140
Аз преди време украсих една подаръчна торба с квилинг и докато стигне до притежателя си, квилингът почти се разпадна.При мен основният проблем е да се задържат, не знам с какво лепило да ги лепкам.

А трябваше да започна с това, че картичките и на margi  и наkalaza са страхотни!

# 141
Ако питаш за моите, тези в началото са рисувани по модели дадени от Хипатия ( Hug  bouquet Hug ), а останалите са колажи със салфетки и цветни хартии Grinning

# 142
kalaza, за твоите питах  Mr. Green. Аз съм от питащите Wink.
Шаблон ясно, ама...трябва сигурно точна ръка. Освен това тази например с какво е изрисувана:
http://nikoleto.multiply.com/photos/photo/14/11

# 143
С детски боички на Carioca, не са при мен сега за да ти кажа точно името, но ги има в по-големите книжарници, Бонжур, Хиполенд и т.н. Нещо от сорта на Pop Up Gel Pens се казват. Всичките са рисувани с тях, освен бялото, което е Paint Marker на Edding. Колажите са лепени с брокатно лепило, също на Carioca.

# 144
# 145
  • Sofia
МНого благодаря за хубавите думи за моите картички!  Правя ги  за Коледния базар, но тъй като не съм от най търпеливите, не са много, a  И РЕШИХ, ЧЕ ОТ ЕЛХИЧКИТЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ. ЕТО ГИ В ОКОНЧАТЕЛЕН ВАРИАНТ:

За картичките-не е изобщо трудно, бавничко става, но не толкова , колкото очаквах.  Лепя хартийките със сухо лепило BIC и веднага се захващат, ще пробвам и с някое друго лепило, защототова пък залепва  за лентичките и има опасност да им се развали формата. Притискам ги добре за малко и се закрепват.  Купила съм си шаблончета с кръгчета, за да са ми еднакви кръгчетата.Смятам да направя отделна тема за квилинг да си обменяме опит. Там ще напиша и линкове на събрани от мен неща.
 Картичките на kalaza  са фантастични! Браво!

# 146
  • гр.Добрич
Margi, много са хубави картичките. И аз пробвах, но не ми се разтварят еднакво кръгчетата и се отказах. Ти какви шаблончета си взе?

# 147
  • на кого му пука
И аз се включвам в листата на  плагиатите Laughing,какво друго като съм схваната в ръцете.

# 148
  • в шоки-land
3аписвам се да следя идейките и те3и дни ще покажа 24 дневния календар на дребното...не е довьршен още сьвсем  Embarassed

# 149
Записвам се да следя темичката, а когато имам възможност, ще покажа миналогодишните работи!

Искам да ви поздравя всичките за таланта, хъса и резултатите!

Общи условия

Активация на акаунт