НАШИТЕ КОЛЕДНИ ТВОРЕНИЯ

• 37 639
  • 202
  •   1
Отговори
# 45
Ето как изглежда моята украса:
не се отварят, ще пробвам пак

# 46
  • София
Пак се отваря началната страница на снимка.бг, мисля че се получева като взимате линк и сте регистрирани, може би трябва да излезете от регистрация и тогава да дадете линк.

# 47
# 48
TeDaBe, има тема за проби. Като си в снимка.бг, иди на "виж албума".
Линка ти не трябва да съдържа думичката "профил".

бабче, вижда се Wink

# 49
  • гр.Добрич
Снежният човек е много хубав.

# 50
аа, пропуснала съм го...Наистина е готин. от хартия ли е? Топчетата от какво са?

# 51

Бабче, а как закрепихте гирлянда на прозореца, защото и аз правя в момента подобен с тази идея, но още не съм измислила как да го закача там  newsm78. Ти ми идваш тъкмо на врече с отговора  Hug!

# 52
Бабче, а как закрепихте гирлянда на прозореца, защото и аз правя в момента подобен с тази идея, но още не съм измислила как да го закача там  newsm78. Ти ми идваш тъкмо на врече с отговора  Hug!
Върху корниза с тел, ако корниза ти е високо забиваш 3 малки пирончета на дограмата. Ако дограмата не е дървена с монтажна лепенка.

# 53
babche, прекрасни са и прозорецът, и вратата!
Аз не мога да покажа снимки, а и не мога да забия пирончета в PVC дограмата, но прикрепям гирлянд и панделки на самите пердета. В Билла миналата година купих кукички, които са за многократна употреба, много леки и използвам тях не само за играчките на елхата, но и за останалата украса на апартамента.
Сега правя гирлянд от контурите на ръчичката на малкото ми съкровище, който ще поставя на стената. Като дойде дъщеря ми, ще я накарам да го снима и ще го покажа тогава. Искрено се възхищавам на златните ръце, които имате и на идеите, които реализирате. При мен явно са необходими много тренировки, за да постигна задоволителни резултати, но няма да се откажа да експериментирам.

# 54
Върху корниза с тел, ако корниза ти е високо забиваш 3 малки пирончета на дограмата. Ако дограмата не е дървена с монтажна лепенка.

Въйй, нямам корниз, защото мисля да го сложа на кухненският прозорец, а тям нямам перде. Дограмата е алуминиева, та и с пирони няма да стане....пак съм на изходна позиция  ooooh!.
Ще мисля вариант за вътрешните щори някак да го прикрепя, а ако никак не стане, ще украся нещо друго с гирлянда и тази ми идея ще отпадне, за жалост....

# 55
Въйй, нямам корниз, защото мисля да го сложа на кухненският прозорец, а тям нямам перде. Дограмата е алуминиева, та и с пирони няма да стане....пак съм на изходна позиция  ooooh!.
Ще мисля вариант за вътрешните щори някак да го прикрепя, а ако никак не стане, ще украся нещо друго с гирлянда и тази ми идея ще отпадне, за жалост....
Пропускаш монтажната лепенка.

# 56
# 57
Чакайте сега, снежният човек на Бабче ли е или на TeDaBe?

# 58
Хайде сподели от какво е направен снежния човек!

Не знам, той не е мой.

# 59
TeDaBe,
очарована съм от снежния човек, много е сладък! Hug

Сподели как го направи? Ти ли му оплете шалчето и шапката?

Общи условия

Активация на акаунт