Февруарските мишлета, риткат палаво с крачета

• 11 246
  • 266
  •   1
Отговори
# 75
  • offshore & overseas
И аз се чудех дали две -три пъпки може да са алергична реакция? Дадох на Яна пуйка и на другия ден има 3 едрички пъпки на крачето. Ама дали е от това  newsm78

Мен ако питаш (никой не ме пита, естествено Embarassed), едва ли две-три пъпки могат да се нарекат обрив (все пак, една-две птички пролет не правят  Mr. Green), а и алергичната реакция по-често е придружена с диария/повръщане.

# 76

Я кажете как да разбера детето дали мие  гладно през ноща като изяде 200 гр млекце в 9 преди заспиване после и давам чак в 5:30-6 сутринта обаче не го изпива смуква 50 грама и заспива а като мрънка през ноща давам чай може да изпие и цялото шише ако и го оставя а ако дам мляко пие 30-40 гр и го плюе  Thinking

И Виктор така правеше - в 6 часа пие 50 мл мляко !!! И понеже ми писна лекичко да ставам за толкова малко му давах чай и той след 1 седмица спря да се буди и започна да става към 7:30- 8:00 за основната закуска Simple Smile

И аз мисля, че 1-2-3 пъпки не са алергична реакция. Освен това пъпките от алергия са едни широки петна червени с разпръснати по края малки пъпчици

Нещо такова

# 77
  • offshore & overseas

Уеуе!  #Crazy Да не дава Господ!

Има и други [алергични newsm78] обриви, по-деликатни, смея да твърдя. Напр. Каля, като даде реакция към антибиотика, беше с едни ситни точици (които не се усещаха при допир), най-вече по коремчето и гърба.  ooooh!

Естествено, не съм я снимала тогава... Mr. Green

РАДОСТ!!!
  welcome back!

# 78
Йееееееее пепеляшке, ха добре дошла отново  Heart Eyes къде се изгуби, липсваше ни  Hug
Диди, много добре ти изглежда тортата   chef
И аз сега ще правя торта, ама гараш, скромно  Wink

# 79

Уеуе!  #Crazy Да не дава Господ!

Понеже Господ реши да ми го даде такова същото , за това се наложи и да прочета малко по въпроса ....

# 80
  • София
Изглежда страшно  Sad  Надявам се с теб, бебока или за когото говориш всичко вече да е наред Praynig
Направо с тия кожни истории ми се взема здравето Cry моите и двете са хипер чувствителни в тази област. Та ще те замоля, ако не е много нахално и имаш някакви линкове, да ми ги пратиш на лични....че да се образовам малко и аз, че вече почти съм станала приятелка с дерматоложката ooooh!

# 81
Много са гадни тези обриви, които показа Sad

Една пъпка не е алергия, пък и има разлика между алергия и хранителна непоносимост - обикновено второто се израства бързо и няма такива обриви. Но от друга страна алергиите се развиват и не се знае дали от една пъпка няма после да стане алергия - истинска...

# 82
Аз се обринах - така и не установихме от какво. Обривът изглеждаше така, а едната докторка вика атопичен дерматит - пий Фенистил - пих нищо - няма резултат, друга  вика алергия от животно , махни животното - да го махна ама като нямаме такова, третата вика отслабнала имунна система след раждането и организмът така реагира - и на нея най-много й повярвах. Пих витамини на Джеймисън и сега съм добре...
ето линкове :

http://www.alergii.com/display.php?page=prichini
http://pramed.com/urticaria.htm
http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80800018.htm
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F

# 83
малее какви торти бе момичета.. не мога да си наготвя да ям някаква манджа камо ли торта... временно съм се оттеглила от кухнята освен бебешките неща.. пробвах Никсън с кисел не го хареса.. пак имаме хрема и явно е от зъб че не се търпи от кривотия..
Радост и азсе сблъсках с някакви кожни обриви... моите са към ластик. сега ги изчистих но си мислех и аз за витамини.. какви си взе и колко парички са.. аз си мислех за центрум.. какво ще кажете?

# 84
Центрум може. На мен ми препоръчаха Джеймисън - Пренатал , ама ставал и Следнатал  Joy. Само не ги пий на гладно ( дори и центрум да вземеш), още по-зле става в комбинация със сутрешното кафе. Аз направих тая грешка и 1 седмица сутрин ми се гадаше и даже веднъж повръщах, реших даже ,че съм бременна, докато зацепя, че е от тях  hahaha hahaha hahaha....
Цената им е около 0.40 лв на бройка....

# 85
  • София
Направо ме разби Crazy
А аз се чудя, като бременна, защо не понасях тези витамини ooooh!

# 86
Има и клуб алергии във форумите на дир.бг.

А кога се обрина? Питам защото аз се обринах зверски седмица след като свърших антибиотика(т.е. някъде 2 седмици след раждането) и ме държа един месец (понеже не пих нищо, заради кърмата). Ама сърбеше ужасно, бррр... А месец преди раждането се обринах от два приема на друг антибиотик...

Аз от няколко дни се каня да си взема тест за бременност... че то нищо няма да разбера с туй безциклие....

# 87
Честита месечинка на Валето на Софи и на всички пораснали деца! Много весели и послушни да са!
 baloni baloniПриспах дзверо и реших да ви дочета.
За хапането и мен ме хапеше маймуната с единствения си зъб , но сега му мина мерака. Освен че хапеше и щипеше зърната ужас беше и дърпаше точно както го е описала Roroana . Добре че сега се отказа и му стана безинтересно (дано да е за постоянно). Сега му е кеф да ме хапе по носа и по бедрата като съм легнала до него на спалнята. От скоро имаме и ново занимание как да успеем да извади очичките на мама с пръсти. Съответно от опитите ходя издрана като от коте макар да режа ноктите.
 След месец затишие казахме Баба пак и най после отчетливо най сладкото на света  mamma
Вече стъпваме на цяло краче и вървим като се държим за пръстите на мама само.
А папкаме като си държим бурканчето или чинийката и бъркаме вътре постоянно за да проверим какво е  eat Ако не го държи не яде  newsm25
За кухнята доволна съм и аз от както сме 2ра група т.е. от днес . Пилешка супа, пиле с зеленчуци яхния и грис с плод. Оказа се че 1ва група е само постно и за малки бебоци и днес Алекс за 1ви път си изяде всичко с кеф освен супата, нея не знае како да я прави. Задържа съдържанието и изплюва сухарите, а водата му се стича.
Бадемче тортата е супер  Peace От къде ги взимате тия рецепти?  newsm78
Ехеее зима зима, Коледа...  santa2 Мяуче и аз имах Чук и Гек супер си беше, ама и какъв сняг имаше тогава на преспи големиии  Nature Snowman Nature Snowman. Славно беше. Между другото последно време взех да се усещам че все повече се връщам към спомени от детството и от училище странно  newsm78 или остарявам или изкуфявам или двете заедно  Joy
Ние шезлонг нямаме ще се помолим някои да ни вземе на техния да ни по пързаля  Laughing
За прасковата 3 пъпки не са алергия ние  първия път се изринахме по врат, корем, крачета...
пак се олях от към писане.
За алергиите аз имам към метал а от скоро и към прах за пране. Май само от Сано Максиматанищо ми няма. А имам и едни петна които като се пие лекарство изчезват за 6 месеца и пак се появяват. Сега направо им е кеф като не пия нищо защото кърмя.
Ставам стига съм досаждала..  Embarassed

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 23:20 от Mish

# 88
  • offshore & overseas
Радост, съжалявам, изобщо не ми хрумна, че може да си ти. Cry Но пък щом си вече добре, сигурно не ти пука от мойта неадекватна реакция.  Peace Сега ще изтърся пак нещо тъпо, демек, че сигурно е адски неприятно, но снимано така,  "на макро", си е направо плашещо. ooooh!

А като гледам колко си изчела smile3529, хич не е малко, можем да се обръщаме към тебе с д-ре.  Mr. Green

Както и да е, и аз имам нЕкои сърбежи, напр. в сгъвките под гърдите (особено дясната), ако ме разбирате... По едно време чак се беше поразранило там от стръвно чесане... Но ту сърби, ту не, и когато не, съответно не му и обръщам внимание. От десетина денЯ има затишие, дори и раничка няма...

Относно витамините, аз 'ем знам, че не се пият на гладно, 'ем оня ден така опропастиФ един за срам и резил и лъвско порицание ("Ти имаш ли елементарна култура, бе?").

Ми това е за днесКА/вчера. Лека ви нощ (и на мене лека). smile3524

# 89
За витамините аз съм доволна от Центрум . Косата ми направо се пилееше навсякъде беше косище и скъсяването и не помогна. Като ги почнах по съвет на педи спря да пада и стана лъскава. Само че наистина не трябва да се пият на гладно защото ти прилошава.
Лека на всички, Лека ти Мяу и на Мен ми. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт