Фън шуй ІІІ

• 36 186
  • 399
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Almais, казваш ,че
"След 4 февруари 2008 елха от Юг е забранена въобще. Защото през 2008 година (след 4 февруари) от Юг имаме

* 5 жълта. Не трябва да я безпокоим с никаква активност, особено с ярки дървени и огнени предмети;
    * 3 ша. Пак не трябва да имаме нищо активно в техния дворец."

На мен готварската печка , абсорбатора и комина са ми в южния сектор , как да се справя с това?  Praynig

# 181

На мен готварската печка , абсорбатора и комина са ми в южния сектор , как да се справя с това?  Praynig

Общи препоръки за общи влияния, индивидуално проучване за индивидуална ситуация.

Обща препоръка е "не ги използвай". Разбира се, това не е възможно и трябва да търсим по-интелигентни начини за да решим ситуацията. Затова трябва да знаем жилището, жителите, ландшафт, датите на раждане, и да отделим известно време.

# 182
Имам питане, случайно да знаете що за полза може да има някой да зарази  сайта на ФШ-център.Вчера хората ми пращат съобщение да не влизам в сайта им временно и да търся контакт с тях, че имат проблем .То отдавна им прецакаха форума, от кога фш се превърна в комерсиална наука и не е ли тъп начин да се справяш с конкуренцията .Много интересно си говорите тука , а аз като имах проблем получавах персонален отговор ама уви.Добре че на магазина нищо му няма и ако някой иска линк ето www.bgfengshui.com а и сайта ще  е наред скоро предполагам . До тогава ще питам тук.Вчера реших и боядисах стената в хола срещу дивана червена , а и той е червен.Чувствам се доста различно по бодра не ми се доспива вечер и разни такива, но все още не знам това добра идея ли беше?

# 183
  • София
Вчера реших и боядисах стената в хола срещу дивана червена , а и той е червен.Чувствам се доста различно по бодра не ми се доспива вечер и разни такива, но все още не знам това добра идея ли беше?
За да се каже дали идеята е добра е нужна още информация.

# 184
[/quote]
Каква трябва да дам

www.bgfengshui.com

# 185
  • София
Шоши , какво мислиш за кристалните полилеи, по-добре ли е кристален или прастмасов? Те ще са ми в средата на стаите и не съм срещала информация кристала като материал дали не е в повече при полилеите.   

# 186
Лилиан Ту смята кристалните полилеи за най-хубавите полилеи...

То пък как прозвуча.

# 187
  • София
Шоши , какво мислиш за кристалните полилеи, по-добре ли е кристален или прастмасов? Те ще са ми в средата на стаите и не съм срещала информация кристала като материал дали не е в повече при полилеите.  
Наистина са много хубави, освен ако не са в противоречие с индивидуалната карта на апаратмента.
Каква трябва да дам
[/quote]
За пълен анализ са нужни много неща, но можеш да кажеш поне в каква посока се намира стената.

# 188
  • София
Как се прави тази карта ?

# 189
  • София
Имах предвид картата на летящите звезди, ако ти е трудно можеш да работиш по другата система Ба джай.

# 190
  • София
Оф да ,с тия звезди сме на Вие.

# 191
Най-тъпо ще напиша "запис"

# 192
Същото е да натиснеш бутон "Извести". Mr. Green

# 193
А аз като един лаик в тази сфера искам да попитам - кое е по-лошо: да спиш с глава на запад или да спиш с глава на север, но над главата ти да има шкафове?

Ще обзавеждам спалня, но поради кофти помещение се чудя как да разположа леглото и къде да е гардероба. Консултации по домовете някой от вас извършва ли?

# 194
  • София
iskrichka, не е задължително да ползваш летящите звезди. Определи триграмите на теб и мъжа ти, а после и на апартамента за да видиш дали сте съвместими. Отбележи положителните и отрицателните места и се постарай да подсилиш първите и неутрализираш вторите. За разположението на леглото и другите мебели знаеш.
Emiliika, със сигурност не е добре да се спи под шкафове, а дали запад е добра посока не може да се каже еднозначно.

Общи условия

Активация на акаунт